מאיפה את? אולי נסדר משו שניסע ביחד
D DrKasperrrr New member 24/8/03 #19 מאיפה את? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אולי נסדר משו שניסע ביחד
S ShadowiT New member 24/8/03 #20 אני מנתניה... וגם כנראה עולה על רכבת... ונוסעת לשם ומנסה איכשהו להתסתדר ותודה על האינפורמציה
ד דגה ענוגה New member 24/8/03 #23 ../images/Emo7.gif ../images/Emo110.gif אני בסוף לא באה כי אין לי עם מי ללכת.. אלינור ועוד חברה שלי לא יכולות לבוא מעיין יש סיכוי שאני באה איתך? צלצלי אלי.. ודברי איתי.. כי אני ממש ממש רוצה ללכתתתתתתתתת אבל בע טוב אולי אני אצליח לארגן מישהו אבל אם לא זיו אתה גם הולך? אולי אני אדחף אלייך?
../images/Emo7.gif ../images/Emo110.gif אני בסוף לא באה כי אין לי עם מי ללכת.. אלינור ועוד חברה שלי לא יכולות לבוא מעיין יש סיכוי שאני באה איתך? צלצלי אלי.. ודברי איתי.. כי אני ממש ממש רוצה ללכתתתתתתתתת אבל בע טוב אולי אני אצליח לארגן מישהו אבל אם לא זיו אתה גם הולך? אולי אני אדחף אלייך?
L l i f a g i r l New member 25/8/03 #30 דנושקה אני מתה לבוא....וגם לי אין ממש עם מי... את באה איתי?! דברי איתיייייייייייייי
B bubaale New member 24/8/03 #27 כשמזמינים-../images/Emo19.gif צריך לשלם בכרטיס אשראי או משהו?... זה בסך הכל 10 שקלים!!
D DrKasperrrr New member 25/8/03 #29 הממ..אין לי מושג. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif ביקשתי מחבר שלי מחיפה שיקנה לי:\
D DannyZ New member 26/8/03 #31 התחנה הכי קרובה היא חוף הכרמל ואפשר לקנות כרטיס לפני, מתחילים שם למכור כרטיסים משעה 18:00 ואני מופיע