אממ... שיחת היכרות?

We Miss Roni

New member
אממ... שיחת היכרות?

(אני מתארת לעצמי שכבר הייתה אחת כזאת <או יותר>, אבל אני חדשה פה, אז מותר לי!) זה לא כיף לקרוא הודעות של אנשים בלי לדעת עם מי אתה מדבר.. אז שכל אחד יציג את עצמו, ויאמר חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלו. (סתם, רק אם ממש בא לכם.) חע, אז אני שקד (למרות שהכינוי שלי אומר רוני, אל תקשיבו לו!! הוא EVIL), בת 15 מת"א. אני שומעת פרוגרסיב רוק & מטאל, מטאל פאנק וכל החרא הזה, רוק קלאסי, בריטי.. וכדומה. המשיכו נא ואל תייבשו אותי, תודה.

האבק

New member
../images/Emo13.gif

אודי, בן 17. אוהב בעיקר היפ הופ, וחומריו האפלים היא כמובן הסדרה האהובה עלי, ביחד עם ששאו"ק ושרה"ט. חיה: אריה

אקס93

New member
איתי

בן 13 (טוב נו עוד חודש) מירושלים הנידחת. מוזיקה אה... בעיקר לינקין פארק, קולדפלי יענו רוק פופ ובריטי והיפ- הופ לפעמים חיה... אין לי עכשיו שאני חושב על זה אבל אתם בטח תמצאו לי 13 אלף חיות שמתחילות באלף ונראה לי שאני היחידי שראה שלג אמיתי ולא בטלויזיה (טוב ככה היה בפורום הישן) וכמו כן אני הכי צעיר כאן (נכון?)

yael ziv

New member
אני אני אני

יעל, בת 17 (כמעט), מכפר ורדים (חור קטן בצפון). ולא איתי, אתה לא היחידי שראה שלג אמיתי ולא בטלויזיה. חיה- ביקשו ירבוע אז.... אין לי מושג מה זה אבל- ירבוע!

P:

אני נעה, בת 15 אני בנוער העובד והלומד (עוד יומיים אני יוצאת לקורס מד"צים של 12 ימים=]] ואז אני אהיה מדריכה בקייצת ושנה הבאה) אני אוהבת רוק ישראלי ומוזיקה לועזית משנות ה 60-70 (כן, ביטלס רולזP: ) חיה שמתחילה באות שלי.. ממש, נמר, ונחשP: (אם האות של מישהו זה י', שיגיד ירבועP: )

The Evil Rabbit

New member
Me!!!

בן, 14, בבון.

Zigdon Knight

New member
אתה בבון בן 14? P:

עומר זיגדון, בן 15 מרמת השרון, אוהב לשמוע בעיקר היפ-הופ, רוק וגם קצת נוסטלגיה (גאנס אנ' רוזס, פינק פלוייד) ובעיקר אוהב לעשות סרטים... חיה? הכי פשוט - כלב.

Zigdon Knight

New member
רגע, אני צריך לחשוב על זה... ../images/Emo107.gif

באמת בחיים שלי לא שמתי לב... חחח.. סתם - למה?

אקס93

New member
../images/Emo32.gif תחביבים

מה התחביבים שלכם בעיקר? שלי זה לנגן על תופים (כן כן אני מנגן על תופים) ולעצבן עם חבר שלי ילדות בכיתה שלי (הם פשוט מעצבנות)

Enderverser

New member
בן!

14.75 (בערך... =]) כרגע מתרכז בGreen Day, Led Zeppelin, Nirvana, כוונות לנסות קצת פרוגרסיב. (למי שמעוניין, כבר לא LP...
) וכמובן שביטלס, אין עליהם...!! מנגן בגיטרה כבר יותר משנה (ויודע את כל Stairway!), אוהב מתמטיקה (באמת!), פיסיקה קוונטית ושטויות כאלה (דווקא מעניין) ומשום מה מבזבז חלק מזמנו על כתיבת תוכנות... אני קורא את מה שכתבתי כרגע, ונראה לי שהפוסט הזה מספיק מוזר גם בלי חיה, אז זהו להיום... (למי ששואל מאיפה הגעתי ולמה כולם מכירים אותי פתאום- פורום ישן... מקווה לחדש קצת את מה שהיה שם)

Zigdon Knight

New member
אה, בן -

אתה בא איתי מחר לבית של אודי לכסח אותו? כי הוא לא פותח את הפורום הישן!

Enderverser

New member
מפגש פורום?

הי, זה היה צריך לקרות מתישהו... אז יום לפני, שנה וחצי אחרי... מי סופר?

למעלה