אממ... שיחת היכרות?

אוהב פיזיקה קוואנטית?

עוד אחד! :) אני לא לבד בעולם! הי, כתבתי פאנפיק "חומריו" שבאופן מקרי למדי מדבר על פיזיקת קוואנטים. הוא נמצא באתר.

Enderverser

New member
תראה...

אם יש אחד למיליון, יש סיכוי שתמצא איפשהו עוד אחד... HDM+קוונטים? **רץ לקרוא**

second place

New member
טל

אני גם חדשה בפורום. אני בת 14 מירושלים. ומוזיקה? די כמו כולם, אין לי מה להוסיף...

אקס93

New member
יששששש!!

אני לא לבד בירושלים הנידחת (האמת שגם איתמר בא מירושלים אבל הוא לא פה)

We Miss Roni

New member
אוי ואבוי,

ירושלים זה חתיכת חור לגור בו.. X___X הו, איתמר היה איש טוב. אגב, מישהו היה ברוג'ר ווטרס? סתם סקרנות.

second place

New member
אני!

אני הייתי בהופעה! היה אדיר. אבל לקח לי להגיע לשם 4 שעות, ו4 שעות לצאת.

We Miss Roni

New member
הו.

היה כ"כ מדהים. הם פאקינג הלהקה האהובה עלי, ורוג'ר ווטרס הוא הבנאדם שאני הכי מעריצה בעולם (והוא ובובדילן), וזו הייתה הגשמת חלום, והיה מושלם. לקח לנו איזה 3 שעות להגיע, ולחזור משום מה 40 דקות, זה היה ממש מוזר. =]

hester

New member
היי D:

קוראים לי יוסי אני גר בפ"ת הייתי בפורום הקודם... התחביבים שלי הם..לסייף ברומח..החלקה על הקרח...ודייג ><.. רק השנה "התוודעתי" למוזיקה הלועזית...ואני שומע גריןדי קלארקסון..לינקינג פארק...ועוד כמה...למרות שבכללי אני לא שומע הרבה מוזיקה...יש לי חתול...וחיה..אממ יונה?!בלינק.. אגב רוני/שקד..היית בפורום הקודם לא?!וגם בפגש פורום...את הבלונדינית לא?!

Fairywitch

New member
אני חנה../images/Emo9.gif

בת 29 מחיפה, סטודנטית למידענות וספרנות, ומנהלת 3 פורומים בתפוז. אוהבת לצפות בתכניות ריאליטי למיניהן (הישרדות, אמריקן איידול, פרוייקט מסלול ועוד) ובסדרות פנטזיה (מכושפות, באפי, בבילון 5 ועוד). אוהבת בע"ח, בעיקר כלבים, צמחונית כבר כמעט 14 שנה. מוסיקה- אוהבת כמעט הכל, החל מקלאסית וכלה ברוק. לא אוהבת טכנו, ראפ, היפ הופ, ורוק שהוא ממש כבד. מהזמרים בארץ אני אוהבת את מירי מסיקה, יהודית רביץ, משינה, אהוד בנאי, גאיה, ועוד כל מיני שירים מזדמנים... אה, והארי פוטר זה התנ"ך שלי. זהו.

למעלה