אממ

angel of dead

New member
אממ

אני בת 16 ואני צריכה המלצה לספר שממש טוב כי אני פשוט שונאת לקרוא לכן אני צריכה ספר מרתק שיסחוף אותי (תגידו לי את שם הספר ואת שם הסופר-ואם אתם יודעים אז את שם ההוצאה) תודה

angel of dead

New member
אני לא אוהבת ספרים כמו הארי פוטר

או מדע בדיוני אפילו את הסרט לא אהבתי
מצטערת

angel of dead

New member
אני לא אוהבת ספרים כמו הארי פוטר

או מדע בדיוני אפילו את הסרט לא אהבתי
מצטערת

Britush

New member
אם את לא אוהבת פנטזיה זה דבר אחד,

אבל להגיד שאת לא רוצה לקרוא הארי פוטר בגלל זה זה פשוט פשע!
הסרט לא מתקרב לקרסוליים של הספר. טוב, הייתי מוכרחה לומר את זה.

ToryMaster

New member
המלצה?

אני צריכה עוד מידע, יש כל כך הרבה ספרים שאי אפשר פשוט לבקש המלצה.

angel of dead

New member
טוב אמממ

כמו שאמרתי שיהיה סרט מותח וסוחף(כלומר שאני לא אשתעמם כבר בעמוד הראשון כמו רוב הספרים שכביכול קראתי) שיהיה בו עלילה. אני אוהבת ספרים של ספרות מקורית(לא זוכרת איך קוראים לזה) וספרות מתורגמת. ומומךץ שלא יהיו ספרים שמהם עשו סרטים בטלווזיה או ספרים שכתבו אותם ע"פ הסרטים שבטלוויזיה(סרטי דיסני למשל) וזהו,זה מה שאני רוצה :) תודה מראש 4u

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

בקושי צמצמת את המבחר תני שם של ספר שכן נהנית ממנו.

אני דווקא מעונינת לדעת מה הבעיה...

בספרים שעל פיהם עשו סרטים בטלוויזיה. בדרך כלל הם טובים (כי הם מספיק טובים בשביל שיעשו עליהם סרט) והרבה יותר שווים מהסרט... כלומר, במקרה ההפוך אני מבינה אבל מה רע בספרים שהיו לפני הסרט? הם גרועים רק בגלל שעשו עליהם סרט? בדרל כלל הרט שונה לגמרי מהספר...

angel of dead

New member
בגלל ש

קשה לי להסביר פשוט אני מעדיפה ספר שלא קשור לטלוויזיה

angel of dead

New member
אני יודעת

אבל לא ידעתי וקראתי את זה בכל זאת אבל אני אף פעם לא קוראת ספרים לפי סרטים

הרתיעה מהקשר לטלוויזיה...

קצת מיותרת לטעמי: את מפסידה המון ספרים נהדרים ככה. מרוב הספרים הטובים עשו סרטים והם עדיין ספרים טובים. אני באמת ממליצה להתגבר על הרתיעה מהספרים שעשו עליהם סרט (סרטים שעשו עליהם ספר הם באמת זוועה
) ולנסות דברים כמו יומנה של ברידג'ט ג'ונס (דווקא נשמע לי שאת תאהבי את זה. זה בדיוק מה שרצית. או לפחות בערך) ואפילו הארי פוטר. אלו ספרים טובים שהסרטים רק מפחיתים מערכם...

angel of dead

New member
סבבה

אני רושמת את כל הספרים ואני אקרא אותם בסיפריה ואראה מה הכי מוצא חן בעיניי

אני דווקא מעונינת לדעת מה הבעיה...

בספרים שעל פיהם עשו סרטים בטלוויזיה. בדרך כלל הם טובים (כי הם מספיק טובים בשביל שיעשו עליהם סרט) והרבה יותר שווים מהסרט... כלומר, במקרה ההפוך אני מבינה אבל מה רע בספרים שהיו לפני הסרט? הם גרועים רק בגלל שעשו עליהם סרט? בדרל כלל הרט שונה לגמרי מהספר...

Britush

New member
אולי פשוט

אחרי שצופים בסרט, יש תחושה שהספר לא יהיה מוצלח - כי הסרט לא היה? (לכן אני מנסה למנוע מאנשים לצפות ב"הארי פוטר" אם הם לא קראו, וגם מסרבת בתוקף לצפות בסרטים של "שר הטבעות" עד שאקרא...)

למעלה