אממ

angel of dead

New member
אה ושזה לא יהיה בשפה קשה מידיי

לא המילים קלות
אבל לא קשות(אני מקווה שאת מבינה)

angel of dead

New member
ואתן לך דוגמה לספר שאהבתי

אף על פי שזה היה מהטלווזיה ואני לא רוצה כזה ספר. אהבתי את הספר לא בלי בתי של מחמודי בטי ספר מקסים

angel of dead

New member
ואם את תמצאי משהו

תגידי לי על מה הספר אני מצטערת שאני כל הזמן כותבת וכותבת אז לילה טוב (חבל שאין לי מה לעשות בלילה-כמו לישון במקום לכתוב כל הזמן)

1אריאדנה

New member
אני לא יודעת אם תוהבי אותם,

אבל אני יכולה להציע לך ספרים שחברה שלי (שלא קוראת) אוהבת. נשים קטנות (למרות שיש המוני סרטים לפי הספר) חוות החיות המשחק של אנדר (מד"ב)- אורסון סקוט קארד. ולמה בעצם את רוצה לקרוא למרות שאת כל כך שונאת את זה?

angel of dead

New member
נשים קטנות קראתי(לפחות התחלתי)

ואני רוצה לקרוא כיע זה מעשיר וחשוב וגם אני אוהבת לכתוב סיפורים אז אני חייבת לקרוא אחרת איך יהיה לי ידע ורעיונות?

Athaclena

New member
המשחק של אנדר:

עדיין אין סרט (יש אחד בתכנון) לא ישן שפה... לא יודעת. קראתי באנגלית ואני לא שמה לב בכל מקרה. נראה שפה די רגילה. זה מד"ב אבל מאוד "מקורקע", כלומר לא לגמרי תלוש מהמציאות. הרעיון בספר הוא שיש חייזרים שתקפו כבר פעם אחת את האנושות והביסו אותם ממש בקושי. מאז עברו כמה שנים, ומצפים להתקפה שניה. כדי לנצח אותם אחת ולתמיד יש תוכנית מיוחדת שבה כל הילדים הכי מבריקים נשלחים לחלל ולומדים להילחם. דרך אגב, אולי אם תגידי לנו אילו סרטים אהבת זה יעזור לנו? בהעדר (כמעט) הסטוריית קריאה, הטעם שלך בסרטים יכול לעזור מאוד. ועוד אופציה אחת: אולי מי שכתב/ה את הספר שהזכרת (סליחה, אני לא זוכרת איזה זה היה) כתב/ה עוד ספר? זה לא תמיד עובד ככה אבל לפעמים זו דרך טובה לעלות על ספרים טובים... מקוה שעזרתי

Athaclena

New member
זה מה שאמרתי

ולצטט: זה מד"ב אבל מאוד "מקורקע", כלומר לא לגמרי תלוש מהמציאות. הרעיון בספר הוא שיש חייזרים שתקפו כבר פעם אחת את האנושות והביסו אותם ממש בקושי. מאז עברו כמה שנים, ומצפים להתקפה שניה. כדי לנצח אותם אחת ולתמיד יש תוכנית מיוחדת שבה כל הילדים הכי מבריקים נשלחים לחלל ולומדים להילחם. ואני אוסיף עוד קצת: זה הסיפור של ילד אחד שצריך לעזוב את הכל מאחוריו כשהוא נבחר לתוכנית ההיא, שמכשירה חיילים ומפקדים חדשים כדי להציל את האנושות ממוות וודאי. וכדי שאני אדע להבא - מה לא היה ברור?

angel of dead

New member
אהה תודה-וסליחה ../images/Emo13.gif

כל כך הרבה המלצות קיבלתי לספר הזה אבל ת'אמת שזה נשמע ממש משעמם קראת את הספר?אם כן תני לי חוות דעת תודה

Athaclena

New member
אני מאוד אהבתי אותו

אבל... 1. אני ממש לא זוכרת מה חשבתי כשקראתי אותו לראשונה - זוכרת שאהבתי אבל לא יותר. אוי, הסניליות. 2. אני מאוד אוהבת מד"ב ופנטזיה ולא קוראת הרבה מחוץ לז'אנר. 3. מה שכן, רוב האנשים שאני מכירה אהבו - אם כי כולם קראו ספרים ורובם אוהבים מד"ב. אח אחד שלי לא כל כך הבין את הספר, אבל 2 האחים הקטנים יותר הסתדרו איתו מצוין. 4. קראתי אותו באנגלית ובקושי רפרפתי בו בעברית. אולי תלכי לחנות ספרים או ספריה ותקראי כמה דפים ראשונים? אם זה לא הולך, לא הפסדת כלום. יש מספיק ספרים בעולם... לסיום: אני עדיין חושבת שזה מאוד יעזור אם תגידי אילו ספרים אהבת במיוחד. לי זה לא יעזור כי אני בקושי רואה סרטים, אבל אנשים אחרים יוכלו להמליץ לך על ספרים בהתבסס על הסרטים שאת אוהבת. לילה טוב

farseer

New member
המשחק של אנדר הוא ספר יפה

ופשוט למדי. בהחלט *לא* משעמם, ואני כמעט ולא מכירה אנשים שלא נהנו ממנו.

angel of dead

New member
חשבתי שאת מתכוונת לסרט

כי אמרת שמתכננים לעשות על זה סרט ואני שאלתי את עצמי למה את אומרת לי את זה,דיברתי על הספר קיצר סורי שביזבזתי את זמנך

זאת היא

New member
היי, אני מצרפת 2 רשימות מYNET

שלדעתי, יש שם המלצות גם לגילך למרות שלכאורה הן לגילאים קטנים יותר. בנותי בגילך , מאד אהבו חלק מהספרים רשימה ראשונה: זה הלינק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953230,00.html רשימה שניה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953230,00.html אחלה בחירות יש שם! בהצלחה!

המלצות על ספר .

אני ממליצה לך על הספר הכחול האבוד את הספר כתבה סופרת עטירת פרסים ושמה לויס לורי . אני חושבת שהספר ירתק אותך . בהוצאת כתר . במידה ולא תמצאי את הספר הודעי לי וחפש עבורך ספר אחר . דרך אגב גם הספר רבא ארך הרגלים מצוין . בהצלחה . לוי לורי כתבה ספר נוסף בשם מונה מספר לכוכבים בנושא השואה . ספר שדרכו ניתן ללמוד על הצלת יהודי דנמרק . פרטים שאינם קיממים באף אנציקלופדיה . להתראות

למעלה