אממ

תגידי מה יש לך?

הוא רק ענה לה! הפורום הזה לא שייך לך! את לא מבינה שכולם פה שונאים אותך? עם תתחילי לכתוב שירשורים עם תוכן אז אולי זה ישתנה.

walk alone

New member
אקוסטית ברור!!

בהופעות תמיד מנגנים על גיטרה אקוסטית כי לגיטרה קלאסית אין חיבור לחשמל אז חייבים לנגן על אקוסטית בשביל הצליל הזה והצורה של הקלאסית מעצבנת הגריף צר בהתחלה אז לי (שהתחלתי בקלאסית..) יותר קשה עם גריף צר..:S

קרניjack

New member
אכן מכאיב../images/Emo9.gif

אבל העור מקלף ו.......מתגברים
זה שווה את זה.

whatascene

New member
אממ..

יש לו שתי אקוסטיות ששמעתי עליהן (בהנחה והראשונה עדיין חיה), אחת עד כמה שזכור לי הייתה פעם קלאסית עד שהוא החליף את המיתרים למיתרים של אקוסטים, והשניה אני לא זוכרת בדיוק איזו חברה.. ההבדל ד"א בין אקוסטית לקלאסית הוא בעיקר ששלושת המיתרים הגבוהים (או התחתונים) עשויים גם הם ממתכת ולא מניילון, וגם הבדלים בגוף של הגיטרה (גיטרה קלאסית רגילה לא יכולה לעמוד בלחץ של מיתרים של גיטרה אקוסטית. ויש גם קלאסיות מוגברות. אם מישהו רוצה אקוסטית טובה מומלץ בהחלט ללכת על takamine, יכולות להיות קצת יקרות אבל הכל עניין של איכות והשקעה. ויש גיטרה אקוסטית בעוד הרבה שירים כמו when september ends, minority וכו'. אם אתם רוצים הופעה אקוסטית טובה של הלהקה תחפשו את the bridge school.

GREEN GAY GIRL

New member
וואלה?

אני מתחילה עם קלאסית ואז עוברת לאקוסטית <זה יותר מומלץ ככה אמרו לי>

whatascene

New member
זה לא ממש הולך לפי סדר

יש גם כאלה שישר מתחילים מחשמלית. ולעומת זאת יש כאלה שנשארים עם קלאסית ולא עוברים למשהו אחר. בכל מקרה, אם את רוצה אקוסטית בהחלט כדאי ללכת על טאקאמין.

healing drug

New member
ואללה אפשר להתחיל בחשמלית?!

תמיד רציתי גיטרה (וגם תופים) אבל לא רציתי ללמוד אקוסטית/ קלאסית... :( תגיד זה יותר קשה להתחיל עם חשמלית מאשר עם אקוסטית או קלאסית?

whatascene

New member
אני בת..

בקשר לגיטרות, הלמידה הזאת לא הולכת בשלבים שצריך לעבור כל פעם לגיטרה אחרת.. על כל גיטרה אפשר לנגן דברים אחרים. ולהתחיל מחשמלית זה לא יותר קשה כי יש לה צוואר יותר דק ויותר קל לנגן עליה. אבל כל אחד מתחיל ממה שהוא בוחר.

אני לא חושבת שזה ממש משנה

חשמלית או קלאסית. אבל חשמלית עולה יותר ומגבר ובלה בלה ובגלל זה חלק מהאנשים מעדיפים להתחיל בקלאסית

im BLACK sheep

New member
...

גיטרה אקוסטית זו גיטרה עם מוט מתכת לאורך הצאוור ומיתרים ממתכת. קלאסית כולה מעץ והמיתרים מניילון וברזל מלופף.לא מכיר את ביל אבל אף אחד לא מופיע עם קלאסית בז`אנר הזה.ולא כואב לנגן על אקוסטית!

im BLACK sheep

New member
...

גיטרה אקוסטית זו גיטרה עם מוט מתכת לאורך הצאוור ומיתרים ממתכת. קלאסית כולה מעץ והמיתרים מניילון וברזל מלופף.לא מכיר את ביל אבל אף אחד לא מופיע עם קלאסית בז`אנר הזה.ולא כואב לנגן על אקוסטית!

im BLACK sheep

New member
...

Moran Beep

New member
../images/Emo2.gifברור שאקוסטית! שומעים גם בשירים!

גם לי יש אקוסטית יאאא!!!

למעלה