אממ....

I LOVE ROK

New member
אממ....

ישבתי על זה שעות... אז פליז תענו!? שעה: מקום מגורים: שם: גיל: תאריך לידה: מזל: כיתה: אוהבת חיות?: צבע/צבעים אהובים: תוכנית טלוויזיה אהובה: דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: משקרת: פעם אחרונה שפגעת במישו: פעם אחרונה שבכית : פעם אחרונה שנישקת מישו: פעם אחרונה שצחקת: מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: מעשנת?: צורכת סמים?: יש אחים /אחיות?: מה את שונאת בבנים? ובבנות?: זמרים אהובים: זמרות אהובות: להקות: תכונה שנואה אצלי?: תכונה אהובה: סגנון: פגישה עיוורת : סגנות לבוש?: תמיד תמצא אותי עם: מתנחלת אצל חברים?: יש לך להקה: ולסיכום?:

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

שעה:17:18 מקום מגורים:ת"א,ישראל שם:אלה גיל:14 וחצי תאריך לידה:28/3/1991 מזל:טלה כיתה:ט'
אוהבת חיות?:בערך... צבע/צבעים אהובים:שחור תוכנית טלוויזיה אהובה:קוראים לזה אהבה
.קורל,סתמי
דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה:שתיתי תרופה,וישנתי למשך 3 ימים רצופים. משקרת:משתדלת מאוד שלא פעם אחרונה שפגעת במישו:נמנמנמנמנמנמנמנמנמ...בחופש הגדול נראה לי. פעם אחרונה שבכית :אתמול,בגלל מה שפולה עשתה לגארי
פעם אחרונה שנישקת מישו:אף פעם לא נישקתי מישהו פעם אחרונה שצחקת:לפניי כמה רגעים עם יונתן
מה את חושבת על הומוהים ולסביות?:נגד מעשנת?:כבר לא צורכת סמים?:כבר לא יש אחים /אחיות?:אח מה את שונאת בבנים?שהם לא כמו גארי
ובבנות?:שהן חושבות רק על מראה חיצוני..ולא על רגשות. זמרים אהובים:דני ג'ונס,טום פלצצ'ר ומאט וויליס. זמרות אהובות:סלין דיון,ביונסה. להקות:מקפליי,באסטד,דסטניז צ'יילד,פייטסטאר,סאן אוף דורק,הקילרז תכונה שנואה אצלי?:עייפות תכונה אהובה:אמונה סגנון:
פגישה עיוורת :
סגנות לבוש?:דיסני
תמיד תמצא אותי עם:משהו חדש לספר על מקפליי. מתנחלת אצל חברים?:לא יש לך להקה:לא ולסיכום?:"אח שלי קיבל מכה בראש,ואני שמחה בשבילו
". תודה אימי על השאלון

I LOVE ROK

New member
../images/Emo3.gifאממ... גם אני רוצה!

שעה:17:58 מקום מגורים:אשדוד שם:אימי גיל:14 וחצי תאריך לידה:30/11/91 מזל:קשת
כיתה:ט' אוהבת חיות?:כול מה זוחל! צבע/צבעים אהובים:
שחור
אדום וכחול תוכנית טלוויזיה אהובה:לא משהו שזכור לי... דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה:אמממ....היה הרבה... משקרת:נגמלת! פעם אחרונה שפגעת במישו:אממ...לא זוכרת פעם אחרונה שבכית:בבוקר מצחוק! פעם אחרונה שנישקת מישו:אממ.......לא זוכרת פעם אחרונה שצחקת:היום בבוקר לא זוכרת לא צחקתי מרוב שזה היה מצחיק! מה את חושבת על הומוהים ולסביות?:ליקקקק דאת!
מעשנת?:פעם ניסית... צורכת סמים?:לא נקס יו!
יש אחים /אחיות?:שני אחיות!
מה את שונאת בבנים?תליו מי!? ובבנות?:פאקצות וערסיות אבל תליו!? זמרים אהובים:אממ...טום דולנג טום פלאצ'ר דני ג'ונס בנג'י וג'ואל ו..האחים וויי מכירים?(מיי קימקל רומאנס) זמרות אהובות:סלין דיון אשלי סימפסון(שונאת את האחותה הפאקצה!) להקות:באנגלית!:Mcfly,Green Day,Linkin Park,Blink 182,The Rasmus,simple plan,Drowing pool,Garbage,HIM,My chemical romance,Static X,System of a down,The cure,The Offspring,Good Charlotte,Sum 41 תכונה שנואה אצלי?:
תכונה אהובה:
סגנון:
פגישה עיוורת :
סגנות לבוש?:
אול סטאר
תמיד תמצא אותי עם:אמפי 3 ביד ואול סטאר אל הראש!(סתם אל הרגליים!) מתנחלת אצל חברים?:לפעמיים
יש לך להקה:אני וחברות שלי מפנטזות אל אחת כזאת חשבנו לעשות משהו בסיגנון של מקפליי יעני בנות..אז כזה אני כמו דני הכי טוב!
אבל אין מצב שזה מתגשם חח... ולסיכום?:אאממ... שום דבר לא עולה לי לראש עכשיו תחשבו לבד...

just jenny

New member
חחח לא ממש../images/Emo6.gif

דודים שלי גרים שם, ואני מתנחלת אצלהם דיי הרבה.. אני נוסעת אליהם עוד מעט=]

may90

New member
הו

שעה: 6:34 מקום מגורים: האצליה שם: מאי גיל: 15 תאריך לידה: 1.6 מזל: תיאומים כיתה: י' אוהבת חיות?: כע צבע/צבעים אהובים: כחול תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה70\ג'קאסס דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: טבעתי פעמיים? :| משקרת: לא בדברים גדולים. לא פעם אחרונה שפגעת במישו: חס וחלילה פעם אחרונה שבכית : מזמן פעם אחרונה שנישקת מישו: בבוקר-חברה על הלחי פעם אחרונה שצחקת: לא מזמן כ"כ מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: הם אחלה
מעשנת?: חס וחלילה צורכת סמים?: לא יש אחים /אחיות?: 2 אחים-גדול וקטן מה את שונאת בבנים? שיש כאלה שהם ערסים ובבנות?: שיש כאלה נורא קולניות זמרים אהובים: הממ ג'רארד וואי, דריק וויבלי, טום דלונג, מארק הופוס, דייב גרוהל וההוא מהלהקה ריל ביג פיש. זמרות אהובות: אלאניס מוריסט וכריסטינה אגילרה להקות: בלינק, מיי כימיקל, סאם 41, פו פייטרס. תכונה שנואה אצלי?: עצלנית אולי תכונה אהובה: COOL סגנון: סגנון. ס' ג' נ' ו' נ'. סגנון. פגישה עיוורת : פגישה עיוורת. פ' ג' י' ש' ה' - ע' י' ו' ו' ר' ת' סגנות לבוש?: ג'ימס+טי תמיד תמצא אותי עם: בגדים מתנחלת אצל חברים?: לא-מתנחלים אצלי יש לך להקה: הו יש מצב שבקרוב ולסיכום?: בא לי קרקר.

bar jones

New member
../images/Emo3.gif

שעה: 19.00 בדיוק מקום מגורים: פתח תקווה שם:מור גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 5.2.88 מזל:דלי כיתה:י"ב אוהבת חיות?: יאפ! פרט לזוחלים למינהם... צבע/צבעים אהובים: הכי הכי סגול! אבל גם כחול וורוד יפים.. וצהוב שולט!תוכנית טלוויזיה אהובה: מה שבנים רוצים דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: נהגתי ברכב ונתקלתי בעץ... אופסי :)משקרת: לפחות לא במושע.. אלא אם כן אני צריכה לחפות על מישהו, אבל לא בקטע של פשע או משו.. פעם אחרונה שפגעת במישו: אמממ... ממש פגעתי? שבוע שעבר האמת.. אבל גם לי זה כאב.. פעם אחרונה שבכית : אמממ... היום.. בעיות נשים קשות... פעם אחרונה שנישקת מישו: חחחח למה מישהו ולא מישהי?! חחח סתם.. אבל ממש ממש מזמן, חצי שנה פלוס... פעם אחרונה שצחקת: לפני חצי שעה, אחותי מטורללת :) מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: לכל אדם יש את חופש הבחירה שלו, ולדעתי צריך להיות סובלניי כלפיהם ותת להם לגיטמציה לנהל את החיים שלהם כמו שהם רוצים מעשנת?:never! צורכת סמים?: no way! יש אחים /אחיות?: אח קטן (11) ואחותי גדולה (21) מה את שונאת בבנים? פוזות.. וגם שלפעמים הם לא יודעים להראות רגשות.. ובבנות?: לפעמים יותר מדי קנאיות.. זמרים אהובים: דני ג'ונס, לרובי וויליאמס יש כמה שירים מעולים, ג'יימס בלאנט, ג'יימס באסטד, כריס קורנל זמרות אהובות:אין לי מישהי ממש.. אבל אני יכולה לומר שבעיניי הקול של מריה קארי הכי מהמם..גם נטשה בנפילד חמודה, וקלי קלארקסון, מדונה וסיארה. להקות: מקפליי,באסטד שהתפרקו, אודיו סלייב, דסטיניז צ'יילד, גרין דיי, אואזיס... תכונה שנואה אצלי?: קצת צינית מדי לפעמים תכונה אהובה: נראה לי שאני די חברותית סגנון: של...? פגישה עיוורת : אממממ, זה ממש תלוי.. אם לפחות מישהו שאני מכירה מכיר את הבחור יש מצב.סגנות לבוש?: אמממ, רגיל, לרוב ג'ינסים.. אני אוהבת נניח את קאסטרו, זארה מנגו ואלה.. אבל הכי חשוב לי שיהיה יפה ונוח, המותג לא כזה משנה לי. תמיד תמצא אותי עם: פלאפון מתנחלת אצל חברים?: ברור!! חחח אבל גם הם אצלי די הרבה, אני ממש אוהבת שחברות באות לישון, הכי נוח.. יש לך להקה: לא... מיי דרים.. ולסיכום?: אני חושבת שאנחנו אחד הפורומים הכי שווים שיש.. אני מרחלת לכולכן שתהיה לכן שנה מדהימה הכי שבעולם! תגשימו את כל החלומות שלכן ותמיד תחייכו, וחוץ מזה, שנמשיך לעשות כיף יחד!! לאב יו סו מאצ'!!!

D4Ever

New member
עונה

שעה:19:45 מקום מגורים:ר"ג שם:דניאל גיל:16 תאריך לידה:4.5.89 מזל:שור כיתה:י"א2 תקשורת שולטים!!!
אוהבת חיות?:כן אבל לא היות בית (כגון חתול וכלב) אני חולת זוחלים!! צבע/צבעים אהובים:אדום,שחור,ירוק תוכנית טלוויזיה אהובה:אבודים,ורוניקס מארס,מגרש ביתי,האו.סי,בנות גילמור..יש עוד.. דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: משקרת:רק למורים
פעם אחרונה שפגעת במישו:שנה שעברה פעם אחרונה שבכית :מזמן פעם אחרונה שנישקת מישו:גם מזמן פעם אחרונה שצחקת:היום..נקרעתי מצחוק ואוריה זרקה עלי תיק! (גררר) אז בכלל נחנקתי.. מה את חושבת על הומוהים ולסביות?:בכיף מעשנת?:לא צורכת סמים?:לא יש אחים /אחיות?:כן מה את שונאת בבנים?שלפעמים הם ממש חשים את עצמם ובבנות?:שלפעמים הן ממש חשות את עצמן זמרים אהובים:ריאן קבררה זמרות אהובות:קלי קלארקסון,אבריל להקות:מקפליי,באסטד,סאן אוף דורק,בלינק 182, גרין דיי, סאם 41,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס.. תכונה שנואה אצלי?:כשאין לי יציאות טובות יש לי כאלה ממש גרועות חחח
תכונה אהובה:ישירה.. סגנון:מאאאגניב! חח.. פגישה עיוורת :אולי,אולי לא סגנות לבוש?:רגיל.. תמיד תמצא אותי עם:MP3,ואנס וצמידים מאאאגניבים מתנחלת אצל חברים?:כן יש לך להקה:לא ולסיכום?:משעמם לי רצח.. שתיגמר כבר השנה!!!!

SPFAN

New member
רק כי השיעמום גובר עליי ../images/Emo9.gif

וכי זה יותר מעניין משיעורים במתמטיקה שעה: 20:35 מקום מגורים: מכבים שם: יונתן גיל: 14 תאריך לידה: 21.9.1991 מזל: בתולה
כיתה: ט (7, אם אתם בעניין של דיוק) אוהב חיות?: מאודדד צבע/צבעים אהובים: כחול, שחור ולבן תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים, או סי ומגרש ביתי (נוו אז מה אם זה 3?) דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטן: אכלתי שקל
משקר: כמו כל בנאדם נורמלי, כן פעם אחרונה שפגעת במישו: הרבה זמן פעם אחרונה שבכית : קצת פחות מחודש אני חושב..? פעם אחרונה שנישקת מישו: את אמא לפני חצי שעה
(אתם יודעים איזו נשיקה
) פעם אחרונה שצחקת: 5 דקות מה אתה חושב על הומואים ולסביות?: שהם ממש נחמדים
מעשן?: חס וכרפס צורך סמים?: מה פתאום
יש אחים /אחיות?: 2 אחיות. 15 ו10 מה אתה שונא בבנות? (הרשיתי לעצמי לשנות את השאלה כי אני בן) בידידות ובחברה שלי, כלום. בבנות אחרות תמיד יש את כל העניין של הפקציות ובבנים?: (אויש, לא שמתי לב לשאלה הזאת
)
כ"כ הרבה דברים (וכן, אני יודע שאני בן) זמרים אהובים: אין זמרים זמרות אהובות: קלי קלארקסון, כריסטינה, איימי לי... להקות: לפרט הכל? גרינדיי, גודשרלוט, מקפליי, באסטד, לינקין, בלינק, סאם, מיי קמיקל, ד'ה יוזד (וכו' וכו') תכונה שנואה אצלי?: צומיות תכונה אהובה: אממ הבנה?
סגנון: של? פגישה עיוורת : יכול להיות סגנון לבוש?: שומדבר מיוחד.. מכנסיים וטישרט תמיד תמצא אותי עם: הדיסקמן שלי
(ובקרוב מאוד - אייפוד!) מתנחלת אצל חברים?: כל יום שישי, או כל יום בחופש יש לך להקה: ונאמר אמן. אבל בינתיים לא
מישהו רוצה? ולסיכום?: "אם העולם מפנה לך את גבו, הפנה אתה את גבך לעולם! " אויש, טימון הזה הוא כזה יצור חינוכי

bar jones

New member
חחחח יונתן ...

עלאק "רק כי השעמום גובר עליי" תודה כבר שאתה סוגד לפורום שלנו!!

oriaaaa

New member
אני

שעה: 20:51 מקום מגורים: ק. אתאאאא שם: אוריה גיל: עוד מעט 15
תאריך לידה: 8 ל12 מזל: קשת
כיתה: י' אוהבת חיות?: תלוי...... צבע/צבעים אהובים:ירוק! תוכנית טלוויזיה אהובה: אמממ אין משו מיוחד דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: ------ משקרת: אמממ לפעמים...... פעם אחרונה שפגעת במישו: לא זוכרת....משתדלת שלא פעם אחרונה שבכית : אתמול פעם אחרונה שנישקת מישו: לפני דקה.....אחותי הקטנה נקרא? פעם אחרונה שצחקת: עכשיו מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: נחמד...... מעשנת?: בחיים לא צורכת סמים?: ^^^^ יש אחים /אחיות?: 2 אחים 2 אחיות מה את שונאת בבנים? שיש להם רק דבר אחד בראש ובבנות?: קנאות!!! זמרים אהובים: אמממ עיברי לידר זמרות אהובות: אשלי סימפסון, אבריל לאבין, קלי קלארקסון להקות: מקפלעעעעע תכונה שנואה אצלי?: שחצנות תכונה אהובה: מסודרת סגנון: ממ? פגישה עיוורת : כן..למה לא? סגנות לבוש?: פשוט תמיד תמצא אותי עם: פלאפון מתנחלת אצל חברים?: חח לא... יש לך להקה: נופ ולסיכום?: תודה..אני אוהבת כאלו שאלונים

עונההה../images/Emo66.gif ../images/Emo80.gif

שעה: 20:47 מקום מגורים: מרכז שם: שירן גיל: 16 תאריך לידה: 11.1 מזל: גדי כיתה: י'א אוהבת חיות?: יאפ צבע/צבעים אהובים: כתום, צהוב ו-ורוד.... תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות, TRL, מה בנים רוצים וכו'.... דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: לא זוכרת.... משקרת: רק שקרים לבנים.... וגם זה בקושי.... פעם אחרונה שפגעת במישו: היום פעם אחרונה שבכית: היום
פעם אחרונה שנישקת מישו: היום פעם אחרונה שצחקת: היום מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: אני אוהבת הומואים! הם שליטה!
מעשנת?: לא צורכת סמים?: חס וחלילה! יש אחים /אחיות?: אח אחד מה את שונאת בבנים? שאי אפשר להבין אותם! ובבנות?: לא יודעת.... זמרים אהובים: צ'ארלי סימפסון, ג'יימס בורן ומאט וויליס
זמרות אהובות: קלי קלארקסון וגוון סטפאני להקות: באסטד!, מקפליי, פייטסטאר, מיי כימיכל רומנס, הקילרס, ניו פאונד גלורי ועוד פול.... תכונה שנואה אצלי?: קנאית תכונה אהובה: חוש הומור סגנון: סגנון מה? פגישה עיוורת: מעדיפה שלא.... סגנון לבוש?: ספורטיבי תמיד תמצא אותי עם: פלאפון, אמ פי 3 ומצלמה! מתנחלת אצל חברים?: המוןןןןןן
יש לך להקה: נופ ולסיכום?: סיכום!

למעלה