../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif
שעה: 20:56 מקום מגורים: ירושלים שם: לירון ענבל גיל: 16 וכמעט חודשיים תאריך לידה: 2/8/89 מזל: אריה
כיתה: י"א [3] אוהבת חיות?: מאוד! צבע/צבעים אהובים: כתום,שחור,בורדו,כחול תוכנית טלוויזיה אהובה: רוזוול
. מכושפות,פליסטי,חברים,ניקיטה דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: עליתי על השולחן בסלון של סבתא למרות שהזהירו אותי שהוא חלק [למה סבתא שלי חולת ניקיון אז היא ממש מבריקה אותו
], וכמובן שהחלקתי ונפלי על הגב, דפקתי את הראש לגמרי וכל המשפחה שלי חשבה שיש לי זעזוע מוח או משו. בסוף הכל היה בסדר... זה סתם נורא כאב. משקרת: אין בנאדם שלא משקר. פעם אחרונה שפגעת במישו: לא יודעת, אני משתדלת לא לעשות את זה... פעם אחרונה שבכית : לפני כמה דקות פעם אחרונה שנישקת מישו: יותר מדי מזמן. פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה בערך מה את חושבת על הומואים ולסביות? אין לי שום בעיה איתם. יש לי חברים וחברות לסביות ואין בזה שומדבר רע, הם אחלה אנשים. מעשנת?: חס וחלילה
צורכת סמים?: לא
יש אחים /אחיות?: יאפ מה את שונאת בבנים? שאי אפשר בלעדיהם
ובבנות?: אנחנו יכולות להיות כ"כ ביצ'יות לפעמים! זמרים אהובים: יש הרבה. זמרות אהובות: מאריה קארי, כריסטינה אגילרה, אנסטסיה. וכמובן הסלוניות של נייטוויש, Within Temptation ועוד כמה. להקות: HIM, Feeder, Blue, Nickelback, McFly, Pink Floyd, Dio.. יש יותר מדי. תכונה שנואה אצלי?: פרפקציוניזם תכונה אהובה: נאמנות סגנון: יחיד במינו
פגישה עיוורת: מעדיפה שלא סגנות לבוש?: הממ... לא מוגדר. אבל לא מה שהולך כרגע. אני משתדלת לייחד את עצמי. תמיד תמצא אותי עם: MP3 וספר. מתנחלת אצל חברים?: לפעמים
יש לך להקה: יאפ ולסיכום?: יה יה יה. בלה בלה. יו!
שעה: 20:56 מקום מגורים: ירושלים שם: לירון ענבל גיל: 16 וכמעט חודשיים תאריך לידה: 2/8/89 מזל: אריה