אממ....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

שעה: 20:56 מקום מגורים: ירושלים שם: לירון ענבל גיל: 16 וכמעט חודשיים תאריך לידה: 2/8/89 מזל: אריה
כיתה: י"א [3] אוהבת חיות?: מאוד! צבע/צבעים אהובים: כתום,שחור,בורדו,כחול תוכנית טלוויזיה אהובה: רוזוול
. מכושפות,פליסטי,חברים,ניקיטה דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: עליתי על השולחן בסלון של סבתא למרות שהזהירו אותי שהוא חלק [למה סבתא שלי חולת ניקיון אז היא ממש מבריקה אותו
], וכמובן שהחלקתי ונפלי על הגב, דפקתי את הראש לגמרי וכל המשפחה שלי חשבה שיש לי זעזוע מוח או משו. בסוף הכל היה בסדר... זה סתם נורא כאב. משקרת: אין בנאדם שלא משקר. פעם אחרונה שפגעת במישו: לא יודעת, אני משתדלת לא לעשות את זה... פעם אחרונה שבכית : לפני כמה דקות פעם אחרונה שנישקת מישו: יותר מדי מזמן. פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה בערך מה את חושבת על הומואים ולסביות? אין לי שום בעיה איתם. יש לי חברים וחברות לסביות ואין בזה שומדבר רע, הם אחלה אנשים. מעשנת?: חס וחלילה
צורכת סמים?: לא
יש אחים /אחיות?: יאפ מה את שונאת בבנים? שאי אפשר בלעדיהם
ובבנות?: אנחנו יכולות להיות כ"כ ביצ'יות לפעמים! זמרים אהובים: יש הרבה. זמרות אהובות: מאריה קארי, כריסטינה אגילרה, אנסטסיה. וכמובן הסלוניות של נייטוויש, Within Temptation ועוד כמה. להקות: HIM, Feeder, Blue, Nickelback, McFly, Pink Floyd, Dio.. יש יותר מדי. תכונה שנואה אצלי?: פרפקציוניזם תכונה אהובה: נאמנות סגנון: יחיד במינו
פגישה עיוורת: מעדיפה שלא סגנות לבוש?: הממ... לא מוגדר. אבל לא מה שהולך כרגע. אני משתדלת לייחד את עצמי. תמיד תמצא אותי עם: MP3 וספר. מתנחלת אצל חברים?: לפעמים
יש לך להקה: יאפ ולסיכום?: יה יה יה. בלה בלה. יו!

just jenny

New member
עונהה

שעה: 9:47 pm מקום מגורים: חדרה;[ שם: ג'ני/ ג'נע גיל: 15 1/2 תאריך לידה: 27.5.90 מזל:תאומים
כיתה:י' אוהבת חיות?:איך לא?
צבע/צבעים אהובים:כמעט כולם
[חוץ מהזוהרים האלה:X] תוכנית טלוויזיה אהובה: יש מלאאאאאא אינלי כח לפרט
דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: משקרת: כמה שפחותת [שונאת שקרים] פעם אחרונה שפגעת במישו: השאלה הייתה יותר קלה אם זה היה פעם אחרונה שפגעו בי
פעם אחרונה שבכית : היום פעם אחרונה שנישקת מישו:נמממ היום.. פעם אחרונה שצחקת: היום מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: חמודים:] מעשנת?: ממש כל שני וחמישי צורכת סמים?: ברור התחביב שלי$: יש אחים /אחיות?: אחות 1 מה את שונאת בבנים? את האגו ובבנות?: את הביצ'יות זמרים אהובים: נמממ לא דעת אמינם?:X זמרות אהובות:קלי קלרקסון
להקות:מקפליי, באסטד [ז"ל], בלו [ז"ל?], גש, גד, ספ, MCR, LP הראסמוס ועוד ועוד... תכונה שנואה אצלי?: העקשנות תכונה אהובה: מתייחסת בכבוד לאנשים ולא צבועה!! סגנון:של? פגישה עיוורת : נמ בעד סגנות לבוש?: ספורט אלגנט תמיד תמצא אותי עם: פלאפון מתנחלת אצל חברים?: לא יש לך להקה: אמן ואמן
ולסיכום?: אל תתנו לאנשים לנצל אתכם!!

shircherry

New member
שליייייי

שעה: 10:45 מקום מגורים: פ"ת שם: שירלי גיל: 17 תאריך לידה: 23.9.88 מזל: מאזניים כיתה: יב אוהבת חיות?: ברורררררררררר צבע/צבעים אהובים: סגול וכחול... תוכנית טלוויזיה אהובה: בנות גילמור, או סי, מגרש ביתי, מה בנים רוצים, ג'ואן מארקדיה דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: אממממממממממ אין לי שמץ... מחייכת לכל מי שעבר ברחוב? משקרת: למי? פעם אחרונה שפגעת במישו: שוב מור- סליחה! פעם אחרונה שבכית : אתמול... כשהקשבתי לTCTC פעם אחרונה שנישקת מישו: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקת: היום מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: מה רע בהם??? הם אחלה של אנשים! מעשנת?: לא צורכת סמים?: זה אצלי טבעי... חחחח סתם לא... יש אחים /אחיות?: חצאי אחים... רק מאמא מה את שונאת בבנים? שקרים ובבנות?: פאקצות זמרים אהובים: יש לי כאלה בכלל? זמרות אהובות: קלי קלארקסון להקות: מקםליי, בלינק, באסטד, סאן אוף דורק, ניו פאונד גלורי, סימפל פלאן, ילו קארד וכו' תכונה שנואה אצלי?: אצלי? אצלך? תכונה אהובה: נאמנות סגנון: איזה סגנון? של מה? פגישה עיוורת : לא! סגנון לבוש?: יומיומי... ג'ינס וחולצה... תמיד תמצא אותי עם: אמ פי!!! מתנחלת אצל חברים?: לא ממש יש לך להקה: הלוואי!!! ולסיכום?: מחר מפגש אחרון בפסיכומטרייייייייייי

oriane0

New member
עונה:]

שעה: 1:30 בצהריים.. מקום מגורים: הוד השרון שם: אוריאן גיל:12 וחצי תאריך לידה: 12/3/93 (מומולדת לדני) מזל: דגים כיתה: ז' אוהבת חיות?: מאודד צבע/צבעים אהובים: כתום, צהוב, ירוק, אדום, לבן ושחור. תוכנית טלוויזיה אהובה: מה בנים רוצים דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: מממ שפכתי על עצמי תה ועדיין יש לי צלקת חחח משקרת: לא פעם אחרונה שפגעת במישו: אתמול.. חברה שלי :/ פעם אחרונה שבכית : אתמול, בגלל אמא שלי. פעם אחרונה שנישקת מישו: אתמול, את ידיד שלי בלחי :] פעם אחרונה שצחקת: אתמול, שנפגשתי עם ידיד שלי חחחח מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: כלום, אין לי בעיה איתם. מעשנת?: חס וחלילה :/ צורכת סמים?: בחיים לא יש אחים /אחיות?: כן, אח ואחות מה את שונאת בבנים? שהם מכניסים את העטים שלי לזין שלהם, ושהם כל הזמן חושבים על סקס וכדורגל ובבנות?: יותר מידי ריכולים חחחח זמרים אהובים: daniel powter ודניאל סלומון :] זמרות אהובות: איימי לי :] להקות: מקפליי, באסטד ז"ל, בלינק ז"ל, סימפל פלאן, סאם41, גרין דיי... תכונה שנואה אצלי?: ממ.. פחד. זאת תכונה בכלל? תכונה אהובה: אני יודעת לצייר טוב.. :] סגנון: לבוש? מממ לא יודעת.. פגישה עיוורת : לא. סגנון לבוש?: עניתי למעלה שאני לא יודעת :/ כל מיני :] תמיד תמצא אותי עם: ארנק(?) ומכתבים שחברות שלי כותבות לי כל הזמן חח מתנחלת אצל חברים?: בטח :] וגם בחוץ.. יש לך להקה: בערך :/ ולסיכום?: שאלון נחמד :]]

I LOVE ROK

New member
איזה אדיר לך!!

איזה כיף לךךךך גם אני רוצה להיות ביום הולדת של דני! אבל אני ביום הולדת של דאגי רוצה נחליף?!?!??!

oriane0

New member
חחחח סבבה אני לא מתנגדת!!!

אני דווקא חושבת יותר בכיוון של דאגי חחחח :]]]

Rowdy Girl

New member
עונההה:)

שעה: 13:50 מקום מגורים: הוד השרון שם: קורל גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 6.3.92 מזל: דגים כיתה: ח' אוהבת חיות?: כן צבע/צבעים אהובים: כחול, ירוק ואדום תוכנית טלוויזיה אהובה: דרייק וג'וש דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: גזרתי לעצמי את השיער [אני עושה את זה עד היום...] משקרת: נמנמ... כן פעם אחרונה שפגעת במישו: היום
פעם אחרונה שבכית : אמממ... אני בוכה בתת מודע, נחשב
פעם אחרונה שנישקת מישו: אמממ אם אמא נחשבת... אז היום ^____^ פעם אחרונה שצחקת: עכשיו מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: וול... לוידעת מעשנת?: לא צורכת סמים?: לא יש אחים /אחיות?: לא מה את שונאת בבנים? כאלה שיש להם אופי מחורבן P: ובבנות?: לוידעת זמרים אהובים: ג'יימס, דאגי, דני, צ'רלי וג'סי מקרטני :) זמרות אהובות: קלי קלארקסון וג'וג'ו להקות: באסטד, מקפליי, ליליקס, גרין דיי, SOD ואמממ לוידעת תכונה שנואה אצלי?: הרבה... תכונה אהובה: הרבה... סגנון: אמממ... לוידעת פגישה עיוורת : מה איתה? סגנות לבוש?: אמאמ ג'ינס.. תמיד תמצא אותי עם: פלאפון
מתנחלת אצל חברים?: כן יש לך להקה: כן ולסיכום?: נמנמ... מישהו מוכן להגיד לי לעזאזל מה הצבע של פנג הלבן
סתם אני יודעת שזה לא מצחיק...

oriane0

New member
את גרה בהוד השרון?!!???!!!

גמאניייייייייי באיזה בית ספר?!?

Hip Hop star

New member
את גרה בעתידים?!../images/Emo2.gif

וקורל,לא ידעתי שאת גרה בהוד השרון..חשבתי חולון....
אז את ממש קרובה אליי,וגם עתידים.... אני גרה בנאות אפקה..ליד תל ברוך,צהלה,המשתלה,תל החייל..או אם אחד מהאזורים אומר למישהי מכן משהו?????

cami love benja

New member
עונהההה

שעה: 21:21 מקום מגורים: רחובות שם: איילת גיל: בדצמבר 12 תאריך לידה: 22.12.93 מזל: גדי כיתה: ו' אוהבת חיות?: כן צבע/צבעים אהובים: כחול תכלת ורוד וסגול תוכנית טלוויזיה אהובה: דרייק וגו'ש חברים ואבודים דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: זרקתי בובה מהחלון
משקרת: במצבים חמוורים מאוד פעם אחרונה שפגעת במישו: בשבוע שעבר רבתי עם חברה טובה פעם אחרונה שבכית : מצחוק .. היום פעם אחרונה שנישקת מישו: לא זמן קרוב.. פעם אחרונה שצחקת: היום מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: שיהיה להם בכיף כל עוד זה לא לידי.. מעשנת?: לא צורכת סמים?: לא יש אחים /אחיות?: אחות אחת גדולה מה את שונאת בבנים? שיש כאלה מזה חמודים אבל מזה רעים ובבנות?: סנוביות זמרים אהובים: דרייק בל וטום =] זמרות אהובות: אבריל לאבין ואשלי סימפסון להקות: מקפליי גרין דיי מארון 5 תכונה שנואה אצלי?: לפעמים אני עושה שטויות או אומרת.. תכונה אהובה: אני נחמדה
סגנון: נחמד
פגישה עיוורת : לא בעד ולא נגד.. סגנות לבוש?: מה שבאופנה תמיד תמצא אותי עם: מפתחות לבית
מתנחלת אצל חברים?: הם אצלי.. יש לך להקה: כן אני הקמתי עם עוד 3 בנות ולסיכום?: היה כיף

עונה גם..

שעה: 22:39 ניראלי מקום מגורים:גבעת זאב (חור) שם:ליטל לוי גיל:15 וחצי תאריך לידה:27.7.1990 מזל:אריה אררר כיתה:ט' אוהבת חיות?: מאודדדד צבע/צבעים אהובים:שחור לבן אדום וכתום תוכנית טלוויזיה אהובה: אמ..... ואו שאלה קשה.. "ריבה" לא הזה שמורחים על הכריך.. דבר משוגע שעשיתי כשהייתי קטנה: אמ...שניה תנו לי להיזכר קודם שהייתי קטנה.. משקרת: בשאלה הזאת!? לא.. פעם אחרונה שפגעת במישו: לא זוכרת.. פעם אחרונה שבכית : לא זוכרת פעם אחרונה שנישקת מישו:שנה שעברה פעם אחרונה שצחקת:הרגעע חחח מה את חושבת על הומוהים ולסביות?: יש לי חולשה לזה שהם מיתנשקים.. מעשנת?:לא צורכת סמים?: לא יש אחים /אחיות?: כן 2 מאמא 2 מאבא ואני ואח שלי מאמא ואבא מסובך מה את שונאת בבנים? את המוח שאין להם ובבנות?: אמ... זמרים אהובים: יש המון.. זמרות אהובות:יש גם המון להקות: מקפליי באסטד סאם41 גוד שארלוט גרין דיי ויש עוד.. תכונה שנואה אצלי?:המקרצצת.. תכונה אהובה:המקרצצת סגנון: של מה!@? פגישה עיוורת : אולי סגנות לבוש?: אין תיאור תמיד תמצא אותי עם: הפלאפון ועם עצמי ואנוכי מתנחלת אצל חברים?: ברור. יש לך להקה: לא.. ולסיכום?: היה כייף.. סבבה אחלה תענוג...

למעלה