אממ..

Love Bem

New member
אממ..

חזרתי ואתם זוכרים שהייתי שמה לכם את זה אז שוב.. ככה אני יעשה כול שבוע אבל עם שאלון חדש.. אז הינה תפנימו. מה השם שלכם? מאיפה את באות? הגיל שלכם? שחקן? שחקנית? זמר? זמרת? להקה? שיר? תמונה שאתם אוהבים במיוחד? צבע? דיסק? סדרה? סרט?

shircherry

New member
שליייייי

מה השם שלכם? שירלי מאיפה את באות? אמממממ פ"ת הגיל שלכם? 17 שחקן? קשה לי לבחור... נראה לי שריאן גוסלינג שחקנית? אלישיה סילברסטון? לא יודעת זמר? אין זמרת? קלי לקארקסון... בקטנה... יש לה שירים טובים להקה? מקפליי... שיר? משתנה לפי המצב רוח... because of you - kelly clarkson... כי אני נורא מזדהה איתו תמונה שאתם אוהבים במיוחד? הנה=> צבע? סגול לילך כזה... או כחול שמיים כזה... קשה לי לבחור דיסק? השני של סימפל פלאן נראה לי סדרה? בנות גילמור/ או סי/ מגרש ביתי/ חברים/ מה בנים רוצים/ ג'ואן מארקדיה/ השמיניה... (לא לצחוק!!!)... אני לא יכולה לבחור!!!! סרט? אין ספציפי אני לאהוב שאלונים!!!!

bustedit

New member
נמנמ..

מה השם שלכם? קרין
מאיפה את באות? חולון הגיל שלכם? 15 שחקן? ג'ים קארי וגו'ש הארטנט
שחקנית? לינדזי לוהאן זמר? דני ג'ונס? זמרת? קלי קלארקסון
להקה? ב-א-ס-ט-ד
, מקפליי, SOD, גרין דיי, סימפל פלאן.. שיר? הווו busted- sleeping with the light on mcfly- not alone kelly clarkson- BTHE & breakaway green day- WUWSE simple plan- just a kid fightstar- paint your target תמונה שאתם אוהבים במיוחד?
צבע? סגול
דיסק? .. סדרה? מכושפות
סרט? פרל הארבור..

lim02

New member
אני

מה השם שלכם? לימור מאיפה את באות? חולון הגיל שלכם?15 שחקן? הרבה.. לא יודעת שחקנית? כנ"ל זמר? המון. זמרת? המון. להקה? המון שיר? יותר מדי.. עכשיו זה בעיקר של מקפליי וקלי קלרקסון תמונה שאתם אוהבים במיוחד? אני לא מצליחה לעלות.. צבע? כחול דיסק? ג'ימס בלאנט, מירי מסיקה, מקפליי, באסטד, מארון 5 סדרה? the o.c , מגרש ביתי וכו'. סרט?

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif

מה השם שלכם? קורל מאיפה את באות? הוד השרון הגיל שלכם? 13 ו7 חודשים שחקן? צ'אד מייקל מארי שחקנית? הילארי דאף זמר? ג'סי מקרטני זמרת? קלי קלארקסון להקה? באסטד, מקפליי, סאן אוף דורק, ליליקס שיר? easy way out תמונה שאתם אוהבים במיוחד?
צבע? כחול דיסק? וונדרלנד סדרה? סאמרלנד, מגרש ביתי... סרט? בחזרה לעתיד

lollipop1

New member
meeeee

מה השם שלכם? עינב :) מאיפה את באה? נהריה :( שחקן: ג'וש הארטנט, שיין ווסט, בן אפלק שחקנית: לא זוכרת איך קוראים לה, הבלונדינית מ"את מטורפת אתה חתיך" זמר: אביב גפן זמרת: לא חושבת שיש... להקה: מקפליי, גוד שארלוט שיר: Not Alone- MCFLY צבע: ירוק דיסק: אין לי כח לכתוב ת'שם שלו, אבל השני של גוד שארלוט סדרה: hhe o.c סרט: פרל הארבור

M c F l y

New member
../images/Emo140.gif

מה השם שלכם? שיר...
מאיפה את באות? יבנה.. הגיל שלכם? 14 שחקן? אין משהו מיוחד.. אבל אם כבר אז צ'אד
שחקנית? לינזדי אני חושבת..
זמר? לא משהו מיוחד
זמרת? איימי ליייייייי1! הקול הכי מדהים שיש... להקה? אוווו... מקפליי, באסטד, טרי דייס גרייס טרי דורס דוואן, ג"ש, גרין דיי, אוונסנס, סימפלפלאן אממ מאסט ולא עולות לי עוד בראש כרגע
שיר? אוו יש המון...,wake me up when september ends, untitled, here without you,1985,ועוד המונים... [זה של להקות שונות
] תמונה שאתם אוהבים במיוחד? ~מצרפת~ צבע?כחול ושחור דיסק? היחיד של טרי דייס גרייס
סדרה? נממממ או.סי למרות שלא ראיתי הכל
סרט? יורו טריפ ותעביר את זה הלאה.. ומה שבחורה רוצה

Love Bem

New member
גם לי מותר לא?../images/Emo9.gif

מה השם שלכם?אימי מאיפה את באות?אשדוד הגיל שלכם?15 שחקן?באם מרג'רה שחקנית?קריסטן דאנס זמר?ג'רארד וואי
זמרת?אמי לי להקה?McR,HIM שיר?McR - i'm not okay תמונה שאתם אוהבים במיוחד?גאדטמט ג'אראד גרר.. צבע?שחור דיסק?אמריקן אדיוט של גרין דיי כבר חודש שאני לא מפסיקה לשמוע! סדרה?ויוה לה באם סרט?בתול בן 40 סרט מצחיק רצחחחח..

Love Bem

New member
נצל"ש איך קוראים לבלונדני מ-SoD

הוא כזה שווה
הגב אומרים שג'ימס רוצה לעשות אותו שהיה דומה לו.. קיצ' מה השם שלו? ובן כמה הוא קיצר אפשר פרטים?

shircherry

New member
הבלונדי?

המחומצן השווה ההוא? אממממממממ דייב שם מלא: דייויד וויליאמס
גיל:19 תפקיד: גיטרה וצעקות... אווווווווו איזה חמוד.... קלטו! להקה אהובה: בלינק
הרגע הגרוע עד כה: כשבלינק התפרקו... איזה חומד!!!!!!!!!!

moran1991

New member
הנה שלי ^__^

מה השם שלכם?מורן מאיפה את באות?חולון הגיל שלכם?15 שחקן? פול ווקר!! שחקנית? לא מישהי מסוימת =\ זמר?לא מישהו מסוים =\ עדיפות לזמרים יפנים @.@ זמרת? אממ קלי קלרקסון ..אבריל להקה?מקפליי
s.o.a.d,nickelback,him,busted',bfs.,אוי יש יותר מדי :X שיר?אמ זה יותר ארוך מהלהקות :X תמונה שאתם אוהבים במיוחד? אני יעלה אחת מהם צבע?כחול דיסק?כל האלבומים של הלהקות שאני אוהבת סדרה?אין אחת מסוימת סרט?אין אחד מסוים =\

עונההה בלי מצב רוח כל כך

מה השם שלכם? ליטל מאיפה את באות? אמצע שומקום>גבעת זאב>ירושלים! הגיל שלכם?15 וחצי שחקן? היילי ג'ואל לא זוכרת.. שחקנית?ניראה לי הילארי אין מישי צפציפית זמר?יובל לוריא זמרת? אבריל להקה? מקפליי שיר?אמ.... תמונה שאתם אוהבים במיוחד? אין לי תמונות זוכרות?! אבל אספתי כמה.. צבע?שחור אדום.. דיסק?אמממממממ סדרה?אממ סרט?"תעביר את הלאה"

M c F l y

New member
היילי ג'ואל אוסמנט...../images/Emo140.gif

...איך אפשר לא לזכור את שמו?

למעלה