אממ..

M c F l y

New member
היילי ג'ואל אוסמנט...../images/Emo140.gif

...איך אפשר לא לזכור את שמו?

M c F l y

New member
חבל שהוא כבר לא בונבון כמו

שהוא היה פעם
כ"כ אהבתי אותו ב"עד קצה האמונה" ו"תעביר את זה הלאה" אבל סעמק, למה הוא חייב להיות דווקא בסרטים עצובים? עד קצה האמונה [לאדעת אם ראית] זה סרט כ"כ קשה אחד הסרטים הכי קשים שראיתי...=\ ותעביר את זה הלאה ממש קשה בגלל הסוף האכזרי שלו.. אבל פחות...

אמ.. תשובה..

עד קצה האמונה לא ראיתי.. כן ותעביר את זה הלאה הסוף ממש אכזרי היה... בכיתי בזה (זההיה הסרט הראשון שבכיתי בו) אבל ראיתי את תעביר את זה האלה ואת האינ מה שזה לא יהיה ששמה הוא משחק רובוט עם ג'וד לאו.. כן קצת מאוד באסה שהוא משחק בסרטים כאלה.. אבל הוא משחק מאוד יפה...

Rowdy Girl

New member
אחחח הוא היה כזה חמוד../images/Emo99.gif

בסרט האחרון שלו [אריות יד שנייה] הוא דיי מכוער... הוא כבר לא בלונדיני ונהיה לו אף גדול...
יש ילדים שכשהם גודלים הם מאבדים את כל הקסם
הוא היה כזה בובייי בתעביר את זה הלאה
ובחוש השישי
ובאינטיליגנציה מלאכותית
אוווווף

Love Bem

New member
ליטל עם את רוצה תמונות....

לא היה לי מקום בכותרת קיצ' עם את רוצה תמונות שוות וחדשות כנסי לאתר של דאגי ויש לך שמה את התמונות הכי מגניבות

זה מה שעשיתי אתמול והיום..

עברתי על ההיסטוריה של התמונות.. והגעתי לעמוד 36 או 7 בכל מקום שאני דורכת עליו או ניכנסת יש שמה תמונות שלהם.. רק אני צריכה להיזכר איפו כל המקומות האלה..

Love Bem

New member
שחר???../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עכשיו נכנסתי לפורום בהייד פארק ולמנהלת יש כינוי בדיוק כמו שלך... פחח... טוב קיצ' זאת את?

cami love benja

New member
עונה

מה השם שלכם? איילת
מאיפה את באות? רחובות הגיל שלכם? בדצמבר 12 שחקן? דרייק בל ובנחמין רוחאס .. ואולי ג'סי מקרטני שחקנית? אמממ ג'ניפר אניסטון..ואמנדה ביינס זמר? דרייק בל זמרת? אבריל לאבין ואשלי סימפסון להקה? מקפליי באסטד SOD מארון 5 גרין דיי בלאק אייד פיז ונראה לי זהו
שיר? אממ FAKE של באסטד תמונה שאתם אוהבים במיוחד?איזה פרצוף שקסייייייי
צבע? ורוד תכלת וכחול דיסק? אמממממ טלגרף של דרייק בל =] למרות שלא שמעתי את כולו סדרה? חברים סרט? אממממממממממממממממ לא ד'עת..יש יותר מידי

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

איפה נעלמת לנו אמילי?
מה השם שלכם?אלה מאיפה את באות?ת"א(במקור סנטה קטרינה
) הגיל שלכם?14 וחצי שחקן? פול(נו..גארי..
) שחקנית?קייט ווינסלנט ורייצ'ל איוון ווד זמר?דני ג'ונס זמרת?ביונסה,סלין דיון להקה?מקפללי,דסטניז צ'יילד,באסטד,פייטסטאר,פרנץ פרדיננד,הקילרז שיר?nutre boy בביצוע של סלין תמונה שאתם אוהבים במיוחד?אמ....יש מלא... צבע?שחור דיסק?dangerouslu in love-ביונסה סדרה?קוראים לזה אהבה סרט?טיטניק

cami love benja

New member
לא קוראים לה..

אוון רייצ'ל ווד? הבלונדה הזאת..? וגם..עכשיו ראיתי שפרנץ פרדיננד [כתבתי נכון?] זאת להקה

sap sapir

New member
אני../images/Emo126.gif../images/Emo39.gif

מה השם שלכם? ספיר מאיפה את באות? פ"ת הגיל שלכם? 15 וחצי שחקן? אורי אומנותי, ג'ים קארי ודוויד שווימר (רוס מחברים) שחקנית? הילארי דאף זמר? אין זמרת? שירי מימון להקה? מקפלייייי וגרין דיי שיר? wake me up when september ends תמונה שאתם אוהבים במיוחד? איזה מאמי דאגי פההההההה
צבע? כחול דיסק? אמממ סדרה? יש מלא: אפקט הפחד, חברים, טופ מודל, גבר גבר ועוד.. סרט? סיפור סינדרלה, ילדות רעות, מפלצות בע"מ, הצלצול 1+2...

Love Bem

New member
אלהה../images/Emo23.gif?

אני גם באה מחר טוףף טוף טוף מותר??????????

למעלה