אמסטרונג חיההההה הוא מדהיםםם

הגיע הזמן לקללה היומית ../images/Emo3.gif הימורים

על הקטע היומי. תהמרו זריז, אנחנו 50 ק"מ מהסיום, הימורים יתקבלו עד 40 ק"מ מהסיום. הימור שלי, הדבוקה תופסת את הבריחה, אולריך מנצח. ואם לא אז ויראנק ינצח. בכל מקרה סימוני לא ינצח היום.

טיראן מ

New member
אהממ...

לא עולה כסף אז למה לא להשתולל... בריחה של אולריך שנתפסת. מנצח השלב, ויראנק או ..... באסו !!!

IlanShacham

New member
מכיוון שסימוני גם בקבוצה שלי לפנטזי

הרי שאין שום סיכוי שהוא ינצח היום

IlanShacham

New member
אפשר הימור מאוחר? ../images/Emo13.gif

מגיעים לספרינט בסיום, ארמסטרונג מושך את לנדיס ולנדיס מנצח. אני בטוח שאם זה תלוי בו, ארמסטרונג נותן ללנדיס את השלב.

yossi113

New member
ווקלר עדיין מחזיק בלבנה -

אבל הוא יצטרך לעבוד קשה בשבת ע"מ להמשיך איתה לפריז. קם קאזאר בתמונה.

shlish2003

New member
רצה עד שקלקלו לו

ראו במהלך 10 הק"מ האחרונים איך ארמסטרונג מנסה ללנדיס את הנצחון עד שקלודן הגיע וניסה לקלקל.

מי "שקלקל" היה אולריך

הוא הגיע ללאנדיס והוכיח שיפור ענק בגלישה. ארמסטרונג גישר אליהם ואז אולריך אמר לארמסטרונג שהם שניים שהאחריות להובלה שלהם. ארמסטרונג אמר לו שהאינטרס לברוח שלו (של אולריך) כי הוא רוצה לסגור פערים על קלודן. אח"כ קלודן ובאסו תפסו אותם. כמה אתרי אינטרנט משערים היום שכדי להפסיד, כמו אתמול, ראה קלודן את הווידאו של הפיניש במילאנו סן רמו כמה פעמים ואת ההדרכה נתן לו צאבל.

קלודן היה פשוט גמור

אין מה להשוות את ההפסד של קלודן אתמול להפסד של צאבל בסן רמו. צאבל הוא ספרינטר סופר מנוסה ועשה טעות של טירון בסן רמו. קלודן עשה את הפעולה הנכונה, אולי הוא התחיל 50 מ' מוקדם מדי, אבל זו היתה הפעולה הנכונה. הוא ראה כבר פעם אחת מה קרה כשהוא הוביל את אולריך לספרינט והוא כנראה העריך שלארמסטרונג יש יתרון עליו בספרינט ולכן הוא ניסה את הדרך הזו. מי ששם לב אתמול, היתה גם התקפה קצרה ולא מוצלחת של CSC על דבוקת המובילים בתחילת העליה האחרונה. ססטרה הוביל את באסו ומיד נצמד אליהם רוכב מהכחולים. לכאורה, היתה פה "הוכחה" שאין שיתוף פעולה בין USPS ובין CSC, אבל לדעתי, ההתקפה כוונה קודם כל לאולריך וקלודן. באסו נמצא באיום רציני מאוד לגבי המיקום שלו מ-2 הרוכבים האלו ועלול למצוא את עצמו במוצ"ש במקום הרביעי. לדעתי, גם ההתקפה של ססטרה באותה עליה, מאוחר יותר, היתה נסיון לערער את הרוכבים הגרמנים. אם גם היה יוצא מזה נצחון בקטע - אז מה טוב, אבל היתה תקוה שהקצב יוגבר ואולי אולריך או קלודן לא יעמדו בקצב. גם היום, בקטע שלכאורה קשה להפתיע בו, אני מאמין שריס ינסה איזה מהלך שינסה להגדיל את הפער בין באסו ו-2 הרוכבים של טי מובייל. לסיום, הקטע שהכי נהניתי ממנו אתמול היה קרב הענקים בין סימוני וויראנק בק"מ האחרון בעליה לקול דה מדלן. שניהם נתנו שם ספרינט בעלייה מהסרטים כתף אל כתף, בלי לוותר, עד המטר האחרון. סימוני ניצח ולפחות ירשום איזה הערת שוליים בטור של השנה.

miko1810

New member
נצחון שווה!

זה היה שניים על שניים על אחד. והשניים של יו אס יכלו לשניים של טלקום! היה צריך לתקוף חמישים מטר מאוחר יותר! אבל זה אנחנו יודעים בדיעבד!

הא! עליתי על קינספירציה! ../images/Emo8.gif

למה ארמסטרונג ניצח בשלב? כי היו 20 שניות בונוס למנצח. וכדי לעזור לבאסו, שקלודן לא יתקרב אליו יותר מידי, ניצח ובכך מנע מקלודן להתקרב אליו.. מה, לא? פשוט מטורף מה שהלך שם בסוף. שלב 3 ברציפות שהוא מנצח. מי יודע, אולי מחר הוא ישווה את השיא של צ'יפו של 4 שלבים רצופים, וביום שבת בנג"ש ישבור אותו.

Yarnin

New member
השוואה בילתי נימנעת

מיגאל ינדוראיין היה נותן לקלודן לנצח. מקום שני שלישי שיריבו בניהם. למה לקחת למישהו ניצחון ותהילת עולם קטנה, אם מקומי בראש הפודיום מובטח. כניראה שהחברות בין באסו ללארס היא יותר משנידמה ו/או, שלאנס מתיחס לכל קטע כמרוץ אותו הוא חייב, ממש חייב לנצח. אגב, כך, אפשר לראות את עברו כרוכב קלאסיקות לשעבר, לעומת האחרים. למי שראה ביורו-ספורט, יכל לשמועה את קריסטי מתלהבת כמו שלא שמענו אותה מתלהבת מאז הראיון עם פטאקי. אני חייב לציין עם כל הצער שבנושא שלאנס הוא פשוט רוחב ענק. הצער הוא מכך שכל ניצחון שלו הוא עוד - לא ניצחון של אולריך, או קלודן היום. ירנין

למעלה