אמסטרונג חיההההה הוא מדהיםםם

abgilat

New member
אמסטרונגייטר../images/Emo140.gif

שלום לכל עמיתי מספר הגיגים לגבי השלב של היום: 1) הרכבת של הדואר פשוט לא עוצרת באדום. כל דבר שזז לפניה היא פשוט בקור רוח מדהים היא רודפת ורומסת ודורסת. אי אפשר לברוח מהדואר !!!. אפילו מטפסים קלאסיים כמו סימוני וויראנק נרמסו מתחת לגלגלים של הדואר האמריקאי. 2) מתוך החמישה שהגיעו ראשונים לקו הסיום ארבעת הראשונים בקטע הם גם ארבעת הראשונים בדרוג הכללי. ארמסטרונג, באסו, קלודן ואולריך. אני לא זוכר מצב כזה בכל השנים שאני עוקב אחרי הטור. ( לפחות 15 שנה ). 3) איזו תצוגה של טקטיקה קבוצתית של 3 הקבוצות הגדולות המעורבות השנה בטור : קב' הדואר,סי. אס. סי. , וטי מוביל. כמובן שאת הג'וקר שלף כרגיל יוהן ברוניל ה"שועל". 4) איזה כוח יש לארמסטרונג. ואני מתכוון לרצון האדיר שלו לנצח בכל מחיר. איזו תצוגה מדהימה של כוח, נחישות ועוצמה בספרינט שבו הוא עקף את קלודן. 5) בהרבה קטעים חשבתי לעצמי שהמאמץ שהחבר'ה האלה עושים בקטע ה-17 איננו אנושי!!!

אולי בגלל היכנסותו להיכל התהילה

גורמת לו לביצועים אלה. אני זוכר טוב מאוד שחשבתי לעצמי שנה שעברה, איך זה שמישהו עדיין לא קטל אותו על זה שהוא ניצח "רק" שלב אחד, בנוסף לנג"ש קבוצתי. אך ייתכן וכן העירו לו על זה, והשנה, לאחר שהבין כי הוא הולך לזכות בכל הקופה, ובפעם השישית, הוא רוצה להראות שזה לא היה ובמזל הנצחונות הכללים הקודמים שלו. שהשנה הוא פשוט בא לנצח כמה שיותר כדי להוכיח שלאחר 6 שנים הוא טוב מתמיד, וכמובן, יכול לנצח כל דבר. שלה הרים קלאסי, נג"ש וגולת הכותרת, שלב הרים שמסתיים בפסגה

טיראן מ

New member
ספרינט בשאנס-אליזה ?

הוא ייקח את הסיכון ? את זה עוד לא עשו ... נראה לכם אפשרי ?

ride4fun

New member
מהו ההסבר לתופעה?

1. האם זהו הפינלה, מופע זיקוקים ענק של רוכב גדול המסיים את דרכו? 2. האם זה בגלל שהוא לא יכול לראות ורוד מזעזע לפני העיניים וגם גם יש לו חשבון עם כמה שיכורים מאתמול (והוא האחרון שיתן להם סיבה לחגוג) 3. האם מאז ששריל הצטרפה הוא מחוייב לאסוף עבורה מזכרות מהטור

בואו נחשב רגע..

62 חולצות צהובות, פלוס 3 של שישי שבת ראשון, יוצא 65. 65 אריות. איפה כולם? 2 אצל הבן, 2 אצל הבת, 4 אצל התאומים, עוד כמה אצל הגרושה, 5 אצל שריל.. עדיין חסרים לי כמה : ) מישהו באמת יודע מה עושים עם האריות האלה?

אוווו...אין לו מספיק אריות

יש חברי קבוצה טכנאים מנהלים שף שבא איתו לכל תחרות עוזר אישי שבא איתו לכל תחרות רובין וויליאמס מצוות הווי הדואר שריל צריכה כמה לאוסף הבובות הילדים לא מסתפקים באחד אלא רצים מכל טור אחד יש את האישה של ברונייל (מי שלא ראה לא מבין יופי אקזוטי מה הוא) יש חברים בבית (אלו שקופצים איתו ל"נקרת איש המת") יש את אמא שמגיע לה לפחות אריה אחד כל שנה. החבר מהבית הלבן. סאלי האחות אליה כה נקשר. ולא ספרתי את כולם. חשב ומצא שאין מספיק אריות לכולם.

natyh

New member
כי בלעדיו אין טור

ואין תחרות . תביא לי את אלחנדרו וולוורדה , ואני מוותר על הגרמני . אלחנדרו יתקוף בכל הזדמנות בלי חשבון לאף אחד ויקלקל לכולם . ובדיוק בגלל זה פוחדים ממנו . נתי

לא בא לזלזל באף אחד, אבל לפני הטור

הזה גם כולם חשבו שמאיו, אולריך והמילטון יתקפו בכל הזדמנות. מאיו והמילטון היו בדיחה עצובה והיחיד שניסה להתקיף היה אולריך עם בריחה מטורפת וחסרת סיכוי לפני מספר ימים. לכן, כבודו של וולוורדה במקומו מונח, אבל אין להיחפז ולהסיק מסקנות לפני שהוא עומד בפני האתגר האמיתי!

natyh

New member
אתה טועה

לגבי אולריך : הבריחה לא היתה מטורפת וחסרת סיכוי . מדוע לא ??? כי היא הצליחה והביאה ליאן את המקום השלישי בסוף היום . והחזירה את שיתוף הפעולה של קלודן . היא גרמה ללאנס להגיע לבד לקו הסיום ללא פועלים . וייתכן שלא הבנת את מטרת הבריחה . שכן בקטע 13 קלודן עבר על פני אולריך כאילו היה אוויר ולא בזבז רגע כדי לעזור לו . מה קרה בין סימוני לקוניגו אתה יודע . במצב דומה , ועד כמה קוניגו יכל לעזור לקוניגו אתמול , גם זאת אתה יודע . אולריך לא אמר מילה לקלודן או לעיתונות , הוא התקיף את ארמסטרונג בקטע 15 בו כולם חשבו שהוא גמור . וקיבל בחזרה את הפועל הכי טוב בדבוקה , והערכה וחשיפה , בזכות האומץ שלו . עובדה שהזכרת זאת את מה את הבריחה כמובן פה . אבל על לאנס שניים זה לא מספיק , מה גם שלאנס העביר בחוכמה רבה את באסו לצידו . לגבי מאיו והמילטון קח אותם ותן להם את ריס כמנהל ותוסיף את אולריך לקבוצה ואני מהמר על מליון דולר נגד לאנס . נתי

לגבי מאיו והמילטון - זה נכון שהם

רכבו השנה בקבוצות שנוהלו בצורה די כושלת ושניהם גם סבלו מפציעות כלשהן ולכן גם נאלצו לפרוש מהטור בטרם עת וזה אולי יכול להקטין במעט את מידת האחריות האישית שלהם לכישלון שלהפ בטור. לגבי ההתקפה של אולריך - הכוונה שלי לכך שהיא הייתה חסרת סיכוי היא משום שאם מתמודד לתואר תוקף את השאר כ-50 ק"מ לפני סוף קטע כזה קשה זה יכול להעיד על שני דברים: 1. או שהוא בכושר מטורף ויודע שהוא יכול לסחוב את כל 50 הק"מ לבד עד הסוף, 2. או שהוא יודע שהטור גמור עבורו והוא מנסה לעשות בכל זאת מעשה הירואי כדי שייזכר כרוכב אמיץ וספורטיבי שנתן באמת הכל למרות שידע שהסיפור גמור. אני בוחר באופציה 2. לדעתי אולריך לא ברח כדי להשאיר את ארמסטרונג בלי עזרה בסוף וגם לא למען קלודן, שבכלל לא ספר אותו בפירינאים, ההתקפה שלו הייתה ממניעים אינדיבידואליסטיים.

natyh

New member
הוא לא תקף לבד

לפניו היו ראסמונסן ווירנק , וינס פויגט . הוא ניסה לגשר אליהם ולקחת את הקטע אך ריס קרא לינס לחזור , עם תחילת ההתקפה של אולריך . ריס הודה בטעותו כי אחרת אולריך ראסמונסן ווירנק , וסנטוס גונזלס והשני היו יוצרים קבוצה של 6 בורחים וסוגרים 3 דקות על לאנס . ולבאסו וססטרה היה את כל האינטרס להצטרף לבריחה והשאלה למה זה לא קרה היא שאלה שתישאל עוד הרבה זמן . ולעניות דעתי התשובה לשאלה הזו : היא כי באסו לא רוכב שמעיז ולכן לא מתאים לריס ולא יביא לו פודיום בודאי לא מקום ראשון , וסביר מאד שמהר מאד לא נראה אותו כמוביל . אולי פועל על , בודאי לא מוביל . נתי

אולריך וההתקפה ההיא,אחת ולתמיד

ניסיתי לכתוב על זה כבר מספר פעמים ללא הצלחה (הייתה בעיה עם כתיבת הודעות) כדאי שנעשה סדר בדברים כדי שהספקולציות וההערכות שלנו יהיו מותאמות לאשר התרחש ולא על בסיס נתונים שאינם מדויקים. 1. אולריך תקף כמעט 60 ק"מ לסיום. שנותרו 50 ק"מ לסיום כבר היה לו יתרון של 54 שניות ומעט לאחר מכן יתרונו היה 1:09 דקה. 2. אולריך לא תקף כדי לרכוב עד לסיום לבדו. הוא ניסה לגשר לוירנק ורומסנסן בתקווה שאלמנט ההפתעה יאפשר לו לחבור אליהם ואז יחד איתם לשמור על יתרון קטן שיאפשר לו להגיע לשבת (היום) בהפרש קטן יותר מהרוכבים שמקדימים אותו בדירוג הכללי. להזכירכם - לוירנק ואולריך יש היסטרויה של דיל בבריחה (הצהובה לך הניצחון בקטע לי...) 3. אולריך לא המשיך בהתקפה לאחר שחבר לשני רוכבים שהיו בין וירנק ורוסמנסן לדבוקה. הדיון שהתנהל שם היה כנראה דומה למשהו כזה- "אתה תוביל" "לא, אתה תוביל" "אחותך הצולעת תוביל" "אבל אם אחותי הצולעת תוביל יתפסו אותנו" ואכן תפסו אותם. אגב - 50 ק"מ לסיום נקרא וויוט חזרה לדבוקה, מאותה קבוצת בניים, והוא עשה את רוב עבודת הגישור. ההוכחה שלא היה הסכם שיתוף פעולה בין CSC ו USPS היא שהדואר לא מהירו לרדוף אחרי אולריך והסיכון היה על באסו ולא על ארמסטרונג. 3. בבוקר הקטע המדובר אמר אולריך לטלוויזיה: (ראו בתקציר של יורו באותו לילה) "אני לוחם ולא אוותר עד לסיום" עכשיו בואו ונעשה על זה דיון O-:

למעלה