אמצע השבוע

GILADOS

New member
העיקר מבחינתי, שאינך יכולה להביא טיעונים המפריכים את השתלשלות האירועים כפי שאני צופה ומבין אותה... אני נימקתי באופן הגיוני מדוע זה צפוי שיהיה מה שטענתי שיהיה. מצד שני, אם אתם רוצים לסכן את האתר, זכותכם. כל אחד פועל לפי רצונו, ככה זה בחיים...

Tali1912

New member
איזה שטויות במיץ ראבבבבבבבק

עאללק לא מקשיבים לותיקים. סוף סוף בבלוגיה מגלים בלוגים שלא הייתי מגיעה אליהם אולי אם לא התפאורה החדשה, סוף סוף הבלוגים שנחשבו "גולת הכותרת" נבלעו בעומק הבלוגיה ולא רואים אותם אלא אם במכוון אני אלחץ על "המדוברים", אבל שם אני יודעת שזה "המוקש"
אוטוטו יתחילו עם הטענות למה הבלוגים החדשים בולטים יותר מהקיימים בגלל שהוסיפו להם תוית בלוג חדש.

פיפרמנט

New member
דווקא בשער העורך זו הזדמנות להתחדש

לגלות בלוגים חדשים ונושאים חדשים שלא דעתי על קיומם או לראות אותם במבט אחר. ברגע שיש לך את העריכה האישית שלך OK או כל דרך אחרת -אתה לא נחף לחדש, לאחר וכך מחמיץ את מהות הבלוגיה לדעתי. אני ממממש לא בעד העימוד החדש . אני בעד התנסות חדשה אבל למה "להעניש" שאף אחד לא יקבל בחירת העורך וכולם יהיו באנרכיה של בלוגים.

מה שהכי מציק לי

זה שהבטיחו שכשיעלו השינויים בבלוגיה אז כל הבעיות של פיירפוקס יפתרו. ולא רק שלא פתרו אפילו בעיה אחת, אלא הוסיפו עוד בעיות לאוסף.

לי דווקא

יש יותר כניסות וקוראים חדשים. ובעצם, כלום לא מפריע לי בבלוגיה החדשה. טוב, כתבתי מספיק. חג שמח וכשר.

tamax

New member
הייתי רוצה לראות גם את התאריך והשעה

של פרסום כל פוסט. האם זה אפשרי?

תודה רבה...

באמת יותר נחמד לראות את העדכונים האחרונים. הם גם משתנים מדי פעם, בניגוד לנצפים שנשארים תמיד אותו הדבר... אבל מה לגבי פיירפוקס? אי אפשר לעבור למסכים האחרים! ואני לא יכולה להכנס דרך אקספלורר כי הוא כל שניה נתקע. תסדרו את זה מתישהו?

../images/Emo122.gif

" הסיפור עם פיירפוקס הוא היסטורי. הואיל ותפוז כמה לפני קיומו של הדפדפן הזה, חלק מהמערכות כאן לא 'מסתדרות ' איתו. לכן, כל עמוד חדש, פלטרפורמה חדשה שעולה - מותאמת כבר מן הראשית גם לשם."

רציתי גם לבקש סליחה

לא חושבת שכתבתי משהו פוגע באופן אישי אי פעם, אבל התגובה שלי בפורום כשדיברו כאן על דף הבלוגיה, אולי הייתה שלילית מידי. התייחסתי רק לחסרונות, מבלי לתחשב בעובדה שהשקעתם בדף הזה את הנשמה ושחשוב לכם לראות קצת הערכה. בכל אופן, רק רציתי שתדעי שאני אישית התחלתי להתרגל לדף החדש, ושאם פגעתי, אני מתנצלת
.

טל לוין

New member
../images/Emo24.gif בחזרה

זה כנראה בעוכריי שאני לוקחת הכל אישי - למרות שאני יודעת שזה ממש לא. אבל אין מה להתנצל - אמרת מה שיש לך על הלב, ולפני הכל - זה מה שחשוב. טל

למעלה