אמרו לי שהתמונות בסוף התפרסמו

נוגה777

New member
אמרו לי שהתמונות בסוף התפרסמו

במדור העלוקה בידיעות!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי אני שמחה שלא הרסתי את האייטם וג'קו בעיתון!!!

נוגה777

New member
כן ראיתי. לא יפה מה שרשמו עליו

מה הקשר לבדד..מאיפה לו שהוא לא בדרך לפגישה על הדיסק החדש שלו...או שסתם חזר מאיפשהו בת"א הגיטרה עליו הוא לא רואה??? אולי היא לא סתם עליו... לא נורא העיקר שהתמונה שלו בעיתון..זה התחלה

eilati27

New member
../images/Emo46.gifעזבי לא שווה את היחס

הם פשוט מחפשים את תשומת לב הקוראים

raynp

New member
למה אני לא מוצא את התמונות?

היי לכולם אני ובמיוחד לך טלי, מזל טוב על הפורום החדש. בקשר לתמונות, היכן הן משורשרות?

דורית41

New member
זהו שהן לא....משורשרות

הן היו אתמול,אבל כמעט והצלם הגיע עם אזיקים לטליטל, והיא כבר הזמינה מאתנו סיגריות ו- TAKE AWAY של סושי למעצר.... ואז הן הוסרו.סיפור שלם. בכל מקרה,אחת מתוך 2 התמונות (ודווקא הפחות "שווה")-התפרסמה היום בידיות במדור הרכילות. ובהזדמנות זו,ביי לכולם עד מחר.

talytal

New member
מה שמצחיק זה

שדווקא את התמונה היותר יפה לא פירסמו. ולא אהבתי את מה שכתבו - מה זה "מישהו צריך עוד קצת לבד"? ווטאבר.
נגה, אם יש לך עוד תמונות -

שונית 7

New member
כן .כיתוב עוקצני משהו..כאילו הוא

הלך באין מפריע ואף אחד לא זיהה אותו .אני זוכרת שכתבו משהו דומה על נינט פעם למרות שממשיכים לרוץ אחריה כאילו כלום

דורית41

New member
אם המצב כזה נואש אני בטוחה

שאנחנו ,חדורות רוח ומוטיבציה,מוכנות לקיים משמרות לווי כדי שהוא לא יילך לבד. אני מתנדבת ללוות בקטע שיורד מארלוזורוב לים....

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif ןלפי דעתי הוא מת קצת להיות

לבד וכר לא יכול כל כך בניגוד לשטות שנכתבה.

מגושקה

New member
בדד אליך?? אני מציעה שבפעם

הבאה שג'קו הולך ברחוב, הוא יתקשר לכמה בנות מהפורום (כל פעם בנות אחרות, כמובן) ואנחנו בשמחה נלווה אותו ברחוב, ואפילו נעזור לו לחצות את הכביש, כי הרי ידוע שגברים בגיל הזה מתקשים ללכת לבד ברחוב וצריכים מלווים על כל צעד ושעל. עלוב. וכן נראה שידיעות מפסידים במרוץ על ג'קו, והם כנראה סד לוזרס.

kapit5

New member
../images/Emo6.gif שאני אעשה רשימת תורנויות?

מי רוצה להיות ראשונה?

למעלה