אמרו לי שהתמונות בסוף התפרסמו

מגושקה

New member
בקשר למי תהיה ראשונה,

אהםם, מכיוון שאני העלתי את הרעיון לפי דעתי זה טיבעי שאני אהיה ראשונה, לא??
תודה נילי
(אם אפשר לקרוא לך כך אחרי שינוי הניק), אני מרגישה הרבה יותר טוב היום.

דורית41

New member
כפית-קחי בחשבון

ידוע,שמי שאחראי על תורנויות,מצ'פר את עצמו,כלומר הוא עושה פחות תורנויות מכולם. אז מה את אומרת?תתפטרי דחוף מהמינוי הזה. .....טוב,סכמנו אני בקטע שיורד מארלוזורוב לים....ואין קטע של עליה חזרה אחורי זה.ברור?

kapit5

New member
דורית-להיפך-הצ'יפור במקרה זה

הוא הפוך על הפוך............

זה כל כך ברור...

דורית, באו "נרד" לקומונה, נסכם את דרישות התורנות וחובות התורנית...

דורית41

New member
לא נרד לשום קומונה!

אנחנו נסכם את פרטי התורנויות כאן במרפסת של הפורום,כאנטיתזה לההוא שהתחיל את השרשור. ושלומילאופר-בפעם הבאה שאתה כותב על ג'קו שאף אחד לא מתייחס אליו-תחשוב פעמיים!

thr7

New member
חייבת להוסיף את השיר שכתבתי

וכעת תבינו איך אנחנו נראות שיר (לקניה)ו thr7 ו 16:43 | 14/12/06 להעריץ בגיל 40 ?????????? האם זה פתטי? האם זה טיפשי? כן ברור ,יאמר כל מי שעיניו בראשו, מחלה איומה ייצחקו ילדיי בשמחה. ועל הבעל לא ארחיב את הדיבור . בעיניו זה ממש מוצא חן. אולי זה נכון , אבל הוא ממיס, הוא הורס , הוא מדהים. הקול שלו חודר , נכנס לי לדם. על המראה לא חייבים לדבר, כבר שמענו מה היינו רוצות לעשות אילו רק היינו יכולות. אז שכולם ייקפצו , יילעגו ייצחקו. עליו אני חולה כמו כל נערה מצויה והנה אפילו שיר כדי שקניה תהיה מרוצה. (אבל עד פה, אני עדיין נגד להיפגש איתו ) אות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kapit5

New member
בנות-אתן כל ערב עושות לי את זה

שניה לפני שאני צריכה לזוז להכין ארוחת ערב,מתחיל הענין עם התמונות ואז אני מתחילה לה-
,נידבקת לכיסא ולא יכולה לזוז.

kapit5

New member
קארין ממזרתה את עשית לי

את זה אתמול עם התמונה.חייבת לזוז.הילדים תיכף אוכלים אותי. אכנס מאוחר יותר.

אני מכינה רשימה של דברים ../images/Emo88.gif

שחובה על ג'קו לקחת אחריות עליהם - מסגרת האחריות הנרחבת נקבעת לפי הסכמת הפורום : - תקלה באוטו של מגושקה ושהייתה ממושכת בתנאים המחמירים - הכוונה - ללא אפשרות להיכנס לפורום בזמן ההמתנה לגרר - אתמול - פנצ'ר באוטו שלי ביום ראשון, כשעליתי על על מדרכה במהירות 100 קמ"ש, בזמן שחשבתי על הפורום ונשוא שלו - רעב של משפחת כפית בשעות מאוחרות של הערב בגלל חוסר תפקוד של אימא כפית בעקבות התבוננות יתר בתמונות של ג'קוש - וכמובן ההיריון המסתורי של נטי, הסמוך להתנצלות הראשונה של ג'קו (נטי - כפרה עליך) ויד עוד נטויה...

למעלה