הצחוק הזה יפה לך. הוא מהווה אסמכתא לחוסר ההבנה המוחלט שאתה מגלה בקשר לעולם המשפט. |פנים|
רוב הזמן נח Well-known member 7/12/21 #101 נכתב ע"י The Real Big Joe: הצחוק הזה יפה לך. הוא מהווה אסמכתא לחוסר ההבנה המוחלט שאתה מגלה בקשר לעולם המשפט. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י The Real Big Joe: הצחוק הזה יפה לך. הוא מהווה אסמכתא לחוסר ההבנה המוחלט שאתה מגלה בקשר לעולם המשפט. לחץ כדי להרחיב...
ש שחר 676 Well-known member 6/12/21 #94 נכתב ע"י The Real Big Joe: יוסר הבנה גמור לתפקידם של השופטים. הם צריכים להחליט אם יש די ראיות להרשיע את נתניהו או לא. שום דבר ממה שאתה פרטת אינו נמצא על שולחן הדיונים. לחץ כדי להרחיב... בתאוריה אתה צודק לחלוטין. במציאות , אין לי שמץ של ספק שאתה טועה ובסתר ליבך מודע לכך לחלוטין. אין לי שמץ של אמון במערכת המשפט בכל הנוגע לנושאים בעלי הקשר פוליטי - ורוב העם אינו חולק על דעתי.
נכתב ע"י The Real Big Joe: יוסר הבנה גמור לתפקידם של השופטים. הם צריכים להחליט אם יש די ראיות להרשיע את נתניהו או לא. שום דבר ממה שאתה פרטת אינו נמצא על שולחן הדיונים. לחץ כדי להרחיב... בתאוריה אתה צודק לחלוטין. במציאות , אין לי שמץ של ספק שאתה טועה ובסתר ליבך מודע לכך לחלוטין. אין לי שמץ של אמון במערכת המשפט בכל הנוגע לנושאים בעלי הקשר פוליטי - ורוב העם אינו חולק על דעתי.