אמריקן לייזר

איילת ד

New member
אמריקן לייזר

שמעתי שמתנהלת חקירה משטרתית נגד אמריקן לייזר ושהמשטרה דורשת מאובייקטיבי עדויות מהמצלמה הנסתרת שלהם.נראה עד כמה הם אובייקטיבים ואם יתנו עדויות, אבל אותי מעניין יותר לדעת אם אמריקן יתנו לי את הכסף בחזרה אם אפסיק את הטיפול בעקבות השמועות עליהם ועל השימוש שלהם במכשור לא תקין.

מודאגת 5

New member
גם אני

נמצאת באותה הבעיה. אני כבר בעיצומו של טיפול אצלם ולא יודעת אם ייגרם לי נזק אם אפסיק אותו עכשיו או שייגרם יותר נזק אם אמשיך אותו.

בנות ...

ממליצה לכן לפנות לעורך דין בעניין זה עם כל המסמכים הרלוונטיים ולשקול המשך צעדיכן. אולי אם תפרטו קצת יותר אוכל לתת לכן "כוון".

איילת ד

New member
אז ככה

השאלה שלי אם באופן עקרוני יש אפשרות להפסיק טיפול בעקבות שמועות שיש בעתונו. באתר אובייקטיבי נמסר אתמול על הסרת הפיקוח שלהם מאמריקן לייזר, אצלם אני מטופלת, ופורסמה שם כתבה מידיעות בה נמסר על רופא שעבד באמריקןלייזר והתגלה כמתחזה. עכשיו מדברים גם על מיכשור לא תקין שם.בקיצור- האם ניתן לדרוש את כספי חזרה ולסיים חוזה על סמך ידיעות שמעוררות אצלי ספקות לגבי אופן הטיפול והאמינות? תודה

idan654654

New member
נראה לי הגיוני וצודק

אני רק מקווה שלא יעשו לך יותר מדי בעיות עם זה. אם באמת יש להם בעיות כאלה עם המכשור ואת לא מקבלת מה שהבטיחו, נראה לי שיש פה בסיס להפרת חוזה (אני לא יודע אם את מדברת על התחום שאני מדבר עליו - הסרת שיער). אני כבר הייתי אמור להתחיל אצלם טיפולים להסרת שיער, אבל השמועות גרמו לי לבטל. בינתיים, אני ממשיך ללכת עם סוודר לים...

כדאי לדאוג להפסקת הטיפול בצורה ...

אם בעקבות הכתבות בעיתון את מחליטה להפסיק את הטיפול הרפואי במרפאה: כדאי לעשות זאת בהסכמה של המרפאה ולא באופן חד צדדי. כלומר, דברי אתם, העלי את הספקות שלך, התייעצי עם מומחה נוסף וכו'. הסיבה להמלצה הזאת היא משום שמצד אחד החרדה שלך והרצון לסיים את הטיפול במרפאה הזו מובנים, מצד שני- הרי אין צו סגירה למקום והנושא לא נבחן עדיין בבית המשפט. כלומר, יכול להיות שבסופו של עניין אין "רגליים" לדברים שנכתבו על המרפאה וייתכן שהטיפול הרפואי שניתן שם הוא תקין.

למעלה