אמרנו לכם ב2005 לתושבי הקיבוצים בעוטף אל תעזרו לממשלה לעקור את גוש קטיף

כי אתם תהיו הבאים בתור. זרקו אותנו משני קיבוצים מבארי וכיסופים. אמרו לנו אתם גזענים שונאי ערבים .
אז אנחנו אומרים לכם עכשיו תצאו לרחובות ותדרשו מהממשלה שלכם להחליף את קציני המטה הכללי להעיף אותם מתפקידם. אלה קציני וקסנר בעלי הקונספציה של ה6.10 חפרפרות בוגדים מרגלים של הסי איי אי האמריקאי אנטי ציונים חלאות אדם. תסגרו את שלושת ערוצי הטלויזיה שלכם משרתי פעולה עם אויבי ישראל 11 12 ו 13 ותעצרו את עורכי הדין מהפרקליטות. ואת שופטי העליון בעוון סכנה לביטחון אזרחי יששמעאל.
אם זה לא יקרה ה7.לאוקטובר הבא יהיה רצח על סטרואידים מיהודה ושומרון.
תתחילו לנקות את יהודה ושומרון ממוסלמים. אם אין לכם צבא תפציצו את טול כרם וג'נין בפצצות אירוסול ותגרמו לאלפי הרוגים ואני מבטיח לכם שיום אחד של הפצצת אירוסול קוקטייל של מאיצים ודלקים ומגנזיום מאיצי בעירה וזרחן ואלפי הרוגים בג'נין ובטול כרם הם יברחו כולם לירדן.
טול כרם שגם חליל ג'נין רמאללה צריכים להיות ג'באלייה בלי מוסלמים אחרת הם יחסלו אתכם.
איך אומרים המוסלמים זה הם היאהוד או אנחנו המוסלמים.
תתחילו לחשוב כמוהם. מה שראיתם היום, הרצח של שלושה יהודים זה מבחן. הם בוחנים אתכם הם בודקים את העירנות שלכם.
תעשו מה שאני אומר לכם ותינצלו. אם לא תעשו מה שאני אומר לכם יקרה לכם מה שקרה לישובי העוטף.

חנן44

Well-known member
כי אתם תהיו הבאים בתור. זרקו אותנו משני קיבוצים מבארי וכיסופים. אמרו לנו אתם גזענים שונאי ערבים .
אז אנחנו אומרים לכם עכשיו תצאו לרחובות ותדרשו מהממשלה שלכם להחליף את קציני המטה הכללי להעיף אותם מתפקידם. אלה קציני וקסנר בעלי הקונספציה של ה6.10 חפרפרות בוגדים מרגלים של הסי איי אי האמריקאי אנטי ציונים חלאות אדם. תסגרו את שלושת ערוצי הטלויזיה שלכם משרתי פעולה עם אויבי ישראל 11 12 ו 13 ותעצרו את עורכי הדין מהפרקליטות. ואת שופטי העליון בעוון סכנה לביטחון אזרחי יששמעאל.
אם זה לא יקרה ה7.לאוקטובר הבא יהיה רצח על סטרואידים מיהודה ושומרון.
תתחילו לנקות את יהודה ושומרון ממוסלמים. אם אין לכם צבא תפציצו את טול כרם וג'נין בפצצות אירוסול ותגרמו לאלפי הרוגים ואני מבטיח לכם שיום אחד של הפצצת אירוסול קוקטייל של מאיצים ודלקים ומגנזיום מאיצי בעירה וזרחן ואלפי הרוגים בג'נין ובטול כרם הם יברחו כולם לירדן.
טול כרם שגם חליל ג'נין רמאללה צריכים להיות ג'באלייה בלי מוסלמים אחרת הם יחסלו אתכם.
איך אומרים המוסלמים זה הם היאהוד או אנחנו המוסלמים.
תתחילו לחשוב כמוהם. מה שראיתם היום, הרצח של שלושה יהודים זה מבחן. הם בוחנים אתכם הם בודקים את העירנות שלכם.
תעשו מה שאני אומר לכם ותינצלו. אם לא תעשו מה שאני אומר לכם יקרה לכם מה שקרה לישובי העוטף.
לא עדיף להגר למדינה שלווה באירופה?

חנן44

Well-known member
עדיף בשבילך כמובן.

אנחנו לא נעזוב כאן גם אם השלטון הרומי ישוב לכאן.

זה בדיוק ההבדל בין יהודים גאים לבין גויים לעתיד.
תגיד לי דבר אחד טוב שיש היום במדינת ישראל תחת שליטת ממשלת הפשע

שחר 676

Well-known member
יקירי.

אילו היינו מקבלים את ההשתוללות השמאלנית חסרת הרסן לגבי "עסקת חטופים בכל מחיר" לפני חצי שנה אז ....

* אלפי מחבלים היו משתחררים מהכלא
* היינו נסוגים מהרצועה וחמאס היה ממשיך לשלוט ברצועה.
* סינוואר היה עדיין בחיים.
* חיזבאללה שהצהיר כי ימשיך לתקוף את ישראל היה מפסיק את תוקפנותו כשהוא חזק מאי פעם , יושב על גבולות ותושבי הצפון לא היו מעיזים לשוב לביתם.
* נסארללה היה עדיין בחיים
* שלטון אסד לא היה נופל.
* כח ההרתעה של ישראל היה מתמוטט ללא תקומה מה שהיה מביא עלינו אין ספור מתקפות מכל הכיוונים

ועוד...

כל אלו היו מתרחשים אילו ממשלת שמאל היתה בשלטון.

אז טול קורה מבין עיניך ותגיד תודה שנתניהו היה מספיק חזק בכדי לעמוד מול התבוסתנות השמאלנית הישראלית והאמריקאית. בלעדי נתניהו היינו עומדים על עברי פי פחת.

נערך לאחרונה ב:
יקירי.

אילו היינו מקבלים את ההשתוללות השמאלנית חסרת הרסן לגבי "עסקת חטופים בכל מחיר" לפני חצי שנה אז ....

* חיזבאללה שהצהיר כי ימשיך לתקוף את ישראל היה מפסיק את תוקפנותו כשהוא חזק מאי פעם , יושב על גבולות ותושבי הצפון לא היו מעיזים לשוב לביתם.
* שלטון אסד לא היה נופל.
* כח ההרתעה של ישראל היה מתמוטט ללא תקומה מה שהיה מביא עלינו אין ספור מתקפות מכל הכיוונים

ועוד...

אז טול קורה מבין עיניך ותגיד תודה שנתניהו היה מספיק חזק בכדי לעמוד מול התבוסתנות השמאלנית הישראלית והאמריקאית. בלעדי נתניהו היינו עומדים על עברי פי פחת.
בולשיט. ברור ששלטון הזבל הזה טוב יותר מהשמאל. חבורת בוגדים. המחנה הלכלכלתי ואין עתיד וליברמן וגידום סער וש"ס והזבל הנאצי ממפלגת הזבל לשעבר מפלגת העבודה .
אבל ראש הממשלה שלך הוא סמרטוט עלוב נפש שפן מבוהל פחדן שהיה צריך לזרוק את האמריקאים מישראל ממשל ביידן ולסלק את המוסלמים מרצועת עזה לסיני ולפגוע במצרים ביוםהשני לטבח ה 7.10 באטום להחריב אותה בשתי פצצות אטום על אסואן ומעברי התעלה ולשלוח א מצרים ל1000 שנים של צ'רנובילי. הסמרטוט העלוב הזה ממשיך לתת סיוע לחמאס.
חרא של ממשלה.

שחר 676

Well-known member
בולשיט. ברור ששלטון הזבל הזה טוב יותר מהשמאל. חבורת בוגדים. המחנה הלכלכלתי ואין עתיד וליברמן וגידום סער וש"ס והזבל הנאצי ממפלגת הזבל לשעבר מפלגת העבודה .
אבל ראש הממשלה שלך הוא סמרטוט עלוב נפש שפן מבוהל פחדן שהיה צריך לזרוק את האמריקאים מישראל ממשל ביידן ולסלק את המוסלמים מרצועת עזה לסיני ולפגוע במצרים ביוםהשני לטבח ה 7.10 באטום להחריב אותה בשתי פצצות אטום על אסואן ומעברי התעלה ולשלוח א מצרים ל1000 שנים של צ'רנובילי. הסמרטוט העלוב הזה ממשיך לתת סיוע לחמאס.
חרא של ממשלה.
אני אסכם זאת במשפט. בפוליטיקה בוחרים בגרוע פחות ולא בטוב יותר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
יקירי.

* שלטון אסד לא היה נופל.

ועוד...

אה האא... חחחחחח...
אז?
1. "מישהו" אולי שגה כשנענה לעסקת שליט? כי את מי הוא שיחרר בין האלף ומשהו משוחררים שהוא הוציא לחופשי? אם איני טועה, גם סינואר היה ביניהם. אז בוא ותקן אותי אם טעיתי.
2. ולמה אותו אחד שכבר שגה ושיחרר את הסינואר, לא דאג לאשר את חיסולו כאשר הוצע לו לחסלו יותר מפעם? רק תנסה ותסביר לנו, למה הוא "שמר" עליו?
3. ולמה אותו אחד ששגה כבר פעמיים בשיקוליו המשיך והזרים מזוודות של מיליוני דולארים לידי החמאס וסינואר? ואל תגיד לי ש"הוא לא ידע" או כאלה. הלוא יוסי כהן אישר שהוא יצא בשליחות הראש האשם כדי לבקש מ-ממלאי המזוודות שימשיכו וישלחו עוד ועוד מזוודות שכאלה לעזה.
4. כבר בימי אולמרט ובמהלך מלחמת לבנון השנייה, דובר (גם ע"י מומחים שמבינים דבר או חצי דבר) = ראה ערך יוסי לנגוצקי, על כך שהנבלות מלבנון חופרים מערות אל תוככי שטח ישראל. אז את לנגוצקי השתיקו ואת סוד חפירת המערות הסתירו. אבל כעת, במהלך הפריצה השלישית ללבנון, נוכחנו שכל נבואות הזעם של הלנגוצקי אמת היו. אז למה חיכו כל מנהיגינו המהוללים? ואל תספר לי כעת סיפורים. אפילו דובר צה"ל סיפר שעוד לפני שצה"ל פרץ ללבנון, היו אירועים חשאיים של פיצפוצי מערות שבוצעו בחשאי. אז אם כוחותינו החשאיים הללו ידעו שיש מערות, הם לא ניחשו זאת סתם ככה כי רוח הקודש ניחתה עליהם. נכון?
5. וכל הסיפור של מכשירי הקשר של החיזבלולים? הרי המכשירים הללו היו כבר בידיהם מזמן מזמן. אז למה חיכה הראש האשם מעל לשנה, עד שהבין שהגיע הרגע לפצפצם? למה לא עשה זאת כבר אחרי 3 ימי טילים ששוגרו מלבנון? למה היינו חייבים לחכות להרס כל יישובי הצפון ולפינוי של אלפי אנשים משם, סוג של פינוי שעדיין לא הושב לקדמותו?
אז בחיאת מר שחר... אל תענה לי. תענה רק לעצמך. ככה בשקט. בלבבך בלבד. אתה הרי הבנת שאתה מקשקש רק שטויות. לא ככה?

שחר 676

Well-known member
אה האא... חחחחחח...
אז?
1. "מישהו" אולי שגה כשנענה לעסקת שליט? כי את מי הוא שיחרר בין האלף ומשהו משוחררים שהוא הוציא לחופשי? אם איני טועה, גם סינואר היה ביניהם. אז בוא ותקן אותי אם טעיתי.
2. ולמה אותו אחד שכבר שגה ושיחרר את הסינואר, לא דאג לאשר את חיסולו כאשר הוצע לו לחסלו יותר מפעם? רק תנסה ותסביר לנו, למה הוא "שמר" עליו?
3. ולמה אותו אחד ששגה כבר פעמיים בשיקוליו המשיך והזרים מזוודות של מיליוני דולארים לידי החמאס וסינואר? ואל תגיד לי ש"הוא לא ידע" או כאלה. הלוא יוסי כהן אישר שהוא יצא בשליחות הראש האשם כדי לבקש מ-ממלאי המזוודות שימשיכו וישלחו עוד ועוד מזוודות שכאלה לעזה.
4. כבר בימי אולמרט ובמהלך מלחמת לבנון השנייה, דובר (גם ע"י מומחים שמבינים דבר או חצי דבר) = ראה ערך יוסי לנגוצקי, על כך שהנבלות מלבנון חופרים מערות אל תוככי שטח ישראל. אז את לנגוצקי השתיקו ואת סוד חפירת המערות הסתירו. אבל כעת, במהלך הפריצה השלישית ללבנון, נוכחנו שכל נבואות הזעם של הלנגוצקי אמת היו. אז למה חיכו כל מנהיגינו המהוללים? ואל תספר לי כעת סיפורים. אפילו דובר צה"ל סיפר שעוד לפני שצה"ל פרץ ללבנון, היו אירועים חשאיים של פיצפוצי מערות שבוצעו בחשאי. אז אם כוחותינו החשאיים הללו ידעו שיש מערות, הם לא ניחשו זאת סתם ככה כי רוח הקודש ניחתה עליהם. נכון?
5. וכל הסיפור של מכשירי הקשר של החיזבלולים? הרי המכשירים הללו היו כבר בידיהם מזמן מזמן. אז למה חיכה הראש האשם מעל לשנה, עד שהבין שהגיע הרגע לפצפצם? למה לא עשה זאת כבר אחרי 3 ימי טילים ששוגרו מלבנון? למה היינו חייבים לחכות להרס כל יישובי הצפון ולפינוי של אלפי אנשים משם, סוג של פינוי שעדיין לא הושב לקדמותו?
אז בחיאת מר שחר... אל תענה לי. תענה רק לעצמך. ככה בשקט. בלבבך בלבד. אתה הרי הבנת שאתה מקשקש רק שטויות. לא ככה?
לגבי סעיף 1. מטעויות לומדים ומסתמן שסוף סוף נתניהו הבין שאסור לו להכנע לתבוסתנות השמאלנית. עסקת שליט שאתם תמכתם בה באופן מלא ורק לאחר שנתניהו נכנע לדרישתכם התהפכתם עליו והאשמתם אותו בפגיעה בבטחון המדינה....הווווווו , כמה שאתם צבועים , נורא , פשוט נורא.

נתניהו למד שאתם משענת קנה רצוץ ואסור לו להסתמך על הכזב והנכלוליות מבית מדרשכם. טוב מאוחר מאשר לעולם לא.

סעיף 2 : - ראה סעיף 1 שכתבתי.

סעיף 3. זו היתה המלצת מערכת הבטחון להשאיר את חמאס בשלטון בכדי שנוכל לנהל עם עזה מינימום משא ומתן. לכן הומלץ על מינימום מעבר כסף מהמפרץ עבור משכורות ורפואה מונעת בכדי שלא יאשימו אותנו ברצח עם. בקיצור יקירי זו היתה המלצתה של מערכת הבטחון ולא גחמתו האישית של נתניהו.

סעיף 4 - ראה בבקשה סעיף 3 שלי. האשם מצוי על כתפי מטכ"ל השמאלנים הצה"לי שזה תפקידו.

5. אני אסביר לך יקירי. מאחר ומטכ"ל השמאלנים הצה"לי דאג שיהיה לנו צבא קטנטן וחכם לא היה לנו מספיק כח להתמודד בשתי זירות במקביל ולכן נתניהו המתין עד שנגיע לשלבי הכרעה סופיים בעזה לפני שנתפנה ללבנון ונטפל בה באופן יסודי. כמו ששמת לב הכל פעל נפלא. נקמה מתכננים ומגישים אותה קרה ועל הדרך הפלנו גם את שלטון אסד.

אז טול קורה מבין עיניך ותבין שאתם השמאלנים הבאתם עלינו את כל הצרה הזאת......אתם הבאתם עלינו את השביעי לאוקטובר לאחר ששכנעתם את כל העולם שצה"ל עומד להתמוטט וגרמתם לאויב לרייר עלינו (להזיל עלינו ריר בשל חולשתנו) עוררתם מרד בצה"ל ודפקתם אותנו את עצם. לא עשיתם זאת בכוונה - עשיתם זאת מפני שאתם טיפשים , תמיד הייתם טיפשים ותבוסתנים ואין להשוות אתכם כלל אל מול אבותיכם הקשוחים שהקימו את המדינה...האויב רק מעיף מבט על פרצופכם התבוסתני ומיד נקבל תאבון לטרוף את כל מדינת ישראל. מזל שנתניהו היה מספיק חזק לא להתקפל בפני רצונכם בעסקת חטופים בכל מחיר שהייתה ממוטטת אותנו לחלוטין.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא הלך לי טוב במענה הזה. אז תלך על "הרחבה" ותקרא את תגובתי להבלים שכתבת.
לגבי סעיף 1. מטעויות לומדים ומסתמן שסוף סוף נתניהו הבין שאסור לו להכנע לתבוסתנות השמאלנית. עסקת שליט שאתם תמכתם בה באופן מלא ורק לאחר שנתניהו נכנע לדרישתכם התהפכתם עליו והאשמתם אותו בפגיעה בבטחון המדינה....הווווווו , כמה שאתם צבועים , נורא , פשוט נורא.
--------------------------------
"אתם???" אני ביניהם? אולי אתה מתבלבל. אבל לא הייתי בין אלה שדרשו זאת.

נתניהו למד שאתם משענת קנה רצוץ ואסור לו להסתמך על הכזב והנכלוליות מבית מדרשכם. טוב מאוחר מאשר לעולם לא.

----------------------------------
נתניהו הוא סתם זגזגן וזורם להיכן שהרוח נושבת. כדרכך, אתה קובע עובדות שגויות

סעיף 2 : - ראה סעיף 1 שכתבתי.

סעיף 3. זו היתה המלצת מערכת הבטחון להשאיר את חמאס בשלטון בכדי שנוכל לנהל עם עזה מינימום משא ומתן. לכן הומלץ על מינימום מעבר כסף מהמפרץ עבור משכורות ורפואה מונעת בכדי שלא יאשימו אותנו ברצח עם. בקיצור יקירי זו היתה המלצתה של מערכת הבטחון ולא גחמתו האישית של נתניהו.
-------------------------------------------

מעניין! מערכת הביטחון המליצה לאשם לחסל את סינואר. למה אתה מעוות היסטוריה?

5. אני אסביר לך יקירי. מאחר ומטכ"ל השמאלנים הצה"לי דאג שיהיה לנו צבא קטנטן וחכם לא היה לנו מספיק כח להתמודד בשתי זירות במקביל ולכן נתניהו המתין עד שנגיע לשלבי הכרעה סופיים בעזה לפני שנתפנה ללבנון ונטפל בה באופן יסודי. כמו ששמת לב הכל פעל נפלא. נקמה מתכננים ומגישים אותה קרה ועל הדרך הפלנו גם את שלטון אסד.

-----------------------------------------
יכול היה ועוד איך. יכול והיה צריך לעשות זאת כבר בקדנציה הקודמת, לפני שקטן הכיפה עלה לשלוט כאן לקצת פחות משנה.

אז טול קורה מבין עיניך ותבין שאתם השמאלנים הבאתם עלינו את כל הצרה הזאת......אתם הבאתם עלינו את השביעי לאוקטובר לאחר ששכנעתם את כל העולם שצה"ל עומד להתמוטט וגרמתם לאויב לרייר עלינו (להזיל עלינו ריר בשל חולשתנו) עוררתם מרד בצה"ל ודפקתם אותנו את עצם. לא עשיתם זאת בכוונה - עשיתם זאת מפני שאתם טיפשים , תמיד הייתם טיפשים ותבוסתנים ואין להשוות אתכם כלל אל מול אבותיכם הקשוחים שהקימו את המדינה...האויב רק מעיף מבט על פרצופכם התבוסתני ומיד נקבל תאבון לטרוף את כל מדינת ישראל. מזל שנתניהו היה מספיק חזק לא להתקפל בפני רצונכם בעסקת חטופים בכל מחיר שהייתה ממוטטת אותנו לחלוטין
------------------------------------------
ללא השמאל הוריך לא היו מועלים לארץ ואתה לא היית מקשקש כאן את משניותיך הריקות.
.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אה האא... חחחחחח...
אז?

כשליברמן היה שר הביטחון הרמטכ"ל היה אז אייזנפות ששמע את הצהרת ליברמן ורץ מוכה אמוק ליו יו נתניו יו השפן הקטן ואיים על נתניהו אם אתה מאשר את החיסול אני מתפטר. במקום שנתניהו יאמר לאייזנפות אוקי תגיש לי מחר בבוקר ב08.00 את ההתפטרות שלך ועל מי אתה ממליץ להחליף אותך אדוני הרמטכ"ל? שואל נתניהו את האייזנפות שהיה כמובן בהלם ואחר כך למקורביו היה אומר נתניהו אם הוא היה ממליץ על מישהו להחליף אותו המישהו לעולם לא היה ממונה להיות רמטכ"ל.
ואז הנייה היה מחוסל. אבל נתניהו הבטיח לאייזנפות שהנייה לא יחוסל ואייזנפות יצא מלשכתו של יו יו מבסוט שמח וטוב לב כי האהבה שם בינו לבין הקומראד ליברמן לא שררה.
מיד לאחר שהרמטכ"ל יצא מהחדר נתניהו נכנס מיד לשירותי הלשכה הפרטיים שלו וביקש ממזכירו להביא לו תחתונים חולצה ומכנסיים . ואת התחונים המכנסיים והחולצה שהוא חירבן עליהם הוא הכניס לשקית ניילון אטומה. וזהו נתניהו השפן הקטן השפוט של המטכ"ל השמאלני חובבי חרבון אוסלו ווקסנר משתפי פעולה עם הממשל האמריקאי ומחלקת המדינה האמריקאית האנטישמית.
גם עכשיו שר הביטחון ישראל כץ רוצה לבצע שינויים במטה הכללי אבל נחסם ומי שחוסם אותו זה נתניויו השפן הקטן.

אה האא... חחחחחח...
אז?
הקונספציה, אוסלו. הם מורתעים. האמת שבלבנון מי שהיו מורתעים זה צה"ל ולא החיזבאללה . למזלנו מה שגמר אותם זה יום הביפרים שחיסלו 500 לוחמי חיזבאללה ועוד 4500 מחבלים שהוצאו מכלל פעולה חיסול נסראללה והכנסת צה"ל לדרום לבנון והרס מחנות הצבא שהם בעצם הישובים שם על הגבול.

אה האא... חחחחחח...
אז?
משהו שאני לא מצליח להבין. כשנתניהו סרב לשחרר 1000 רוצחים בשביל שליט כשהיה ידוע שהוא בחיים ומצבו יחסית טוב השמאל תקף אותו. אני זוכר את ההפגנות והלחץ הציבורי של כל אמצעי התשקורת על נתניהו.
עכשיו אתם בשמאל תוקפים אותו על כך שהוא הביא את ה7.10 בגלל שיחרורו של שליט תמורת ה1000 רוצחים האלה?
נשגב מבינתי.

* שלטון אסד לא היה נופל.
בקיצור לא היה קורה כלום,

היינו יושבים עכשי על עוד מאות מיליארדי ש"ח ועוד מאות חיים ושלא נפגעו.

אין שם שום דבר טוב תחת השלטון הזה שמשום מה מכנה את עצמו ימין . שקר בלוף חארטה.
קח היום את כל המפלגות וזרוק אותם לפח הזבל של ההיסטוריה ותסגור עם מכסה כמו שסוגרים פסולת גרעינית בחביות.

Harrington

Well-known member
מנהל
ראשית כפרפרזה על דברי ג'ון פ' קנדי, אזרח טוב לא ישאל מה טוב עבורו במדינה אלא במה הוא טוב למדינה.
שנית כל שטוב במדינה תחת ממשלה אחרת, טוב בה גם תחת הממשלה הזאת. זה מהטעם הפשוט שהשאלה, עבור אוהבי הארץ, אינה תלויית בזהות הממשלה או איכותה. ממשלה באה, ממשלה הולכת. ארץ ישראל לעולם נשארת.

אז אמנם פעם אתלהב יותר מהממשלה הקיימת ופעם פחות. דרכו של עולם ואלה החיים במדינה דמוקרטית. אבל השאלה אם טוב לחיות במדינה כזו או אחרת, גם אם נניח לצורך הדיון שזאת השאלה הנכונה לשאול, לא תלויה בכך. היא לכל היותר תשפיע קצת על מצב הרוח בשוטף ולעתים תתסכל, אבל אין בכוחה לשנות את התשובה לחלק העיקרי שבשאלתך.

למעלה