אמרנו לכם ב2005 לתושבי הקיבוצים בעוטף אל תעזרו לממשלה לעקור את גוש קטיף

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עדיף בשבילך כמובן.

אנחנו לא נעזוב כאן גם אם השלטון הרומי ישוב לכאן.

זה בדיוק ההבדל בין יהודים גאים לבין גויים לעתיד.
דווקא רעיון גרוע... האם כבודו יחכה לרגע שלא הוא יהיה זה שיחליט לעזוב את המדינה, עד אשר יגיעו הרומאים ויזרקו אותך לשם אם כחסר כל ואם כעבד?!
שמע... כולנו הרי מכירים את משנותיך ואת עובדת היותך בור.
אז נכון ששילטון רומי לא ישוב לכאן, אבל עצם זה שאתה מזכיר את האפשרות הזו? כבר למדנו עד כמה ריקה משנתך. עלה והצלח בדרכיך.
כשם שבעבר היכרנו אותך היטב, הרי שגם כעת לא יקשה להוכיח מי ומה אתה.

שחר 676

Well-known member
דווקא רעיון גרוע... האם כבודו יחכה לרגע שלא הוא יהיה זה שיחליט לעזוב את המדינה, עד אשר יגיעו הרומאים ויזרקו אותך לשם אם כחסר כל ואם כעבד?!
אז נכון ששילטון רומי לא ישוב לכאן, אבל עצם זה שאתה מזכיר את האפשרות הזו? כבר למדנו עד כמה ריקה משנתך. עלה והצלח בדרכיך.
כרגיל , כמו כל שמאלן מצוי לא הצלחת לבודד את המוץ מן התבן.

בוקר טוב יקירי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מאיפה אני יודע למה היא לא שבה לארץ ?
למה זה משנה בכלל ?

מה הבעיה במילה כפרה ?

תרגע , נשום עמוק , הכל טוב יקירי
ברור שאתה משתדל שלא לדעת. היא בורחת מכתב אישום.

שחר 676

Well-known member
ברור שאתה משתדל שלא לדעת. היא בורחת מכתב אישום.
אני חושב שתגובתך רק מעידה על הטרלול שאוחז בכל מחנה "רק לא ביבי"...

עשית מאשת ראש ממשלת ישראל "עבריינית נמלטת" , הא ? |פנים| חחחח

תראה באיזה אופן התקשורת שולטת במוח הרפה של מצביעי השמאל....היא זורקת לכם עצם ואתם מנתרים מעלה כמו פנתרים , המוח שלכם אינו פועל באופן עצמוני , אתם רובוטים הנשלטים ממרחק :ROFLMAO:

אולי אשת ראש הממשלה נחה מעט מכל העליהום שיש עליה בישראל ? אולי היא אוזרת כוחות , נהנית מחופשה ומהתקשורת שיורדת לחייה ?

בעלה מוקף דואגים ויועצים - הוא האיש השמור ביותר בעולם , אין מה לדאוג לו באופן מיוחד.

שנאתכם לנתניהו מוציאה אתכם משיווי משקל - טירלול מוחלט.

שאלוהים יעזור לכם

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני חושב שתגובתך רק מעידה על הטרלול שאוחז בכל מחנה "רק לא ביבי"...

עשית מאשת ראש ממשלת ישראל "עבריינית נמלטת" , הא ? |פנים| חחחח

תראה באיזה אופן התקשורת שולטת במוח הרפה של מצביעי השמאל....היא זורקת לכם עצם ואתם מנתרים מעלה כמו פנתרים , המוח שלכם אינו פועל באופן עצמוני , אתם רובוטים הנשלטים ממרחק :ROFLMAO:

אולי אשת ראש הממשלה נחה מעט מכל העליהום שיש עליה בישראל ? אולי היא אוזרת כוחות , נהנית מחופשה ומהתקשורת שיורדת לחייה ?

בעלה מוקף דואגים ויועצים - הוא האיש השמור ביותר בעולם , אין מה לדאוג לו באופן מיוחד.

שנאתכם לנתניהו מוציאה אתכם משיווי משקל - טירלול מוחלט.

שאלוהים יעזור לכם
חלומות של ביביסט שיתפוגגו מהר מאד.

שחר 676

Well-known member
חלומות של ביביסט שיתפוגגו מהר מאד.
אתה הרי יודע שאני צודק......במקומך הייתי מחריש. מספיק עשית לעצמך פדיחות.

וואלה עשית מאשת ראש ממשלת ישראל "עבריינית נמלטת" . זה רק מראה כיצד התקשורת השמאלנית שולטת בתודעה שלכם. איבדתם כל יכולת לחשיבה עצמונית. משתילים לכם במוח מחשבות שווא ואתם מדקלמים אותן ללא בושה.

ואחר כך אתם עוד מעיזים לטעון כלפי הימין שהוא "עדר" |פנים|:ROFLMAO:

Harrington

Well-known member
מנהל
כן, זאת התשובה :).
כלומר אם נפריד את כל העניינים האישיים שבתגובתך/שאלתך ונתרכז באופן ענייני בשאלה העיקרית ששאלת שם בלבד, התשובה חיובית. זה בדיוק מה שחברך לדיון מנסה לומר לך. הוא, מבחינתו (ורבים וטובים איתו למקרה שתהית), יישארו להילחם כאן עד טיפת דמם האחרונה ולא "יחליט לעזוב את המדינה" ברגע שיהיה קצת מסוכן.

הוא מנסה להצביע על ההבדל בין שתי הגישות בין שני סוגי ישראלים (לשיטתו). הגישה האחת אומרת, אני מגן על עצמי ועל חיי הטובים. על כן אילחם* נגד אויבי המדינה עד לרגע בו זה יהיה מסוכן מדי עבורי ועבור החיים הטובים אליהם התרגלה משפחתי, וביום שזה יקרה אעוף מכאן למדינה אחרת כדי להמשיך את חיי בשלווה ובנינוחות. הגישה השניה אומרת, אני לא נלחם למען עצמי ו/או משפחתי (בלבד), אלא למען האומה, למען המדינה. על כך אמשיך להילחם גם אם 'רומי' (כמשל) ישיגו הישגים ואנסה להגן על כל סנטימטר של המדינה כל עוד רוחי בי. זאת גם על חשבון חיי הטובים והנוחים אם ייפגעו מכך.

* יש כמובן גם את אלה שאפילו לשלב הזה לא מגיעים, אבל לא עליהם דיבר חברך לדיון כעת.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא עדיף להגר למדינה שלווה באירופה?
תלוי ברמת החיבור של כל אחת ואחד לאדמת ישראל. בתקופה זו גם פונקציה של רמת האחריות שכל אחת ואחד חש כלפי חבריו תושבי המדינה. אכן יש מי שעבורו "עדיף להגר". עבור אחרים זאת כרגע בוודאי, פשוט לא אופציה (ולא בגלל קשיים טכניים או ביורוקרטיים).

The Real Big Joe

Well-known member
כי אתם תהיו הבאים בתור. זרקו אותנו משני קיבוצים מבארי וכיסופים. אמרו לנו אתם גזענים שונאי ערבים .
אז אנחנו אומרים לכם עכשיו תצאו לרחובות ותדרשו מהממשלה שלכם להחליף את קציני המטה הכללי להעיף אותם מתפקידם. אלה קציני וקסנר בעלי הקונספציה של ה6.10 חפרפרות בוגדים מרגלים של הסי איי אי האמריקאי אנטי ציונים חלאות אדם. תסגרו את שלושת ערוצי הטלויזיה שלכם משרתי פעולה עם אויבי ישראל 11 12 ו 13 ותעצרו את עורכי הדין מהפרקליטות. ואת שופטי העליון בעוון סכנה לביטחון אזרחי יששמעאל.
אם זה לא יקרה ה7.לאוקטובר הבא יהיה רצח על סטרואידים מיהודה ושומרון.
תתחילו לנקות את יהודה ושומרון ממוסלמים. אם אין לכם צבא תפציצו את טול כרם וג'נין בפצצות אירוסול ותגרמו לאלפי הרוגים ואני מבטיח לכם שיום אחד של הפצצת אירוסול קוקטייל של מאיצים ודלקים ומגנזיום מאיצי בעירה וזרחן ואלפי הרוגים בג'נין ובטול כרם הם יברחו כולם לירדן.
טול כרם שגם חליל ג'נין רמאללה צריכים להיות ג'באלייה בלי מוסלמים אחרת הם יחסלו אתכם.
איך אומרים המוסלמים זה הם היאהוד או אנחנו המוסלמים.
תתחילו לחשוב כמוהם. מה שראיתם היום, הרצח של שלושה יהודים זה מבחן. הם בוחנים אתכם הם בודקים את העירנות שלכם.
תעשו מה שאני אומר לכם ותינצלו. אם לא תעשו מה שאני אומר לכם יקרה לכם מה שקרה לישובי העוטף.
קשה לי להבין מדוע כלהימנים מצטערים שתושבי העוטף נשחטו ולא תושבי קטיף.

Harrington

Well-known member
מנהל
קשה לי להבין מדוע כלהימנים מצטערים שתושבי העוטף נשחטו ולא תושבי קטיף.
מעט יותר מדויק משענה לך קודמי, הסברה הכללית היא שהאירוע פשוט לא היה יוצא לפועל. לא במתכונתו הנוכחית. ראשית בגלל שהישובים הללו היו יותר מוכנים לאפשרות כזאת ועל כן סיכויי ההצלחה היו נמוכים יותר. שנית בגלל שבעצם זקיפות הקומה שבאה לידי ביטוי בין השאר גם במגורים בעומק השטח, האויב מבין שאנחנו לא חוששים מפניו ועל כן הוא פועל בצורה אחרת נגדנו. וכך יש עוד כמה היבטים לאותה בחינה.

כמובן שהצער והכאב הוא על כל יהודי ובן אדם שנרצח באירוע. זה לא המחנה הזה שמעדיף שזה יקרה במקום א' ולא במקום ב', שאנשים מסוג זה ייפגעו ולא מסוג אחר. דעות ותחושות כאלו שמורות יותר למחנה פוליטי אחר.

Harrington

Well-known member
מנהל
הכישרון שלך להכריז בבטחון דברים שאין לך מושג עליהם מדהים. נישוסים הללו לא היו יוטתר מוכנים. נהפוך הוא.
אוקיי... ואחרי שהגבת בסיסמא כהרגלך, בתוספת ההשמצות הנדרשות ברמה השכלית שאתה מסוגל לה, שמא תחשוק נפשך להתייחס עניינית? להסביר את תגובתך בדרך כלשהי? או שאנחנו נטו בקטע של סיסמאות ריקות מתוכן היום, כאמור בתוספת הטון שמבקש להזכיר את רמתך וגילך, וזהו?

The Real Big Joe

Well-known member
אוקיי... ואחרי שהגבת בסיסמא כהרגלך, בתוספת ההשמצות הנדרשות ברמה השכלית שאתה מסוגל לה, שמא תחשוק נפשך להתייחס עניינית? להסביר את תגובתך בדרך כלשהי? או שאנחנו נטו בקטע של סיסמאות ריקות מתוכן היום, כאמור בתוספת הטון שמבקש להזכיר את רמתך וגילך, וזהו?
מה לא מובן? ישובי קטיף לא היהו מוכנים, או מוגנים יותר מאשר ישובי העוטף.

למעלה