אקריב את בני/בתי או את אישתי בשביל עקרון?אם אפשר יהיה לשחרר אותו בסיכון סביר, אקח את הסיכון. אם לא, ברור שאכנע
אקריב את בני/בתי או את אישתי בשביל עקרון?אם אפשר יהיה לשחרר אותו בסיכון סביר, אקח את הסיכון. אם לא, ברור שאכנע
השאלה הייתה לחוח שמסביר עד כמה עיסקה של שחרור מחבלים תמורת חטופים מסוכנת לישראל ומנוגדת לאינטרסים שלה.אקריב את בני/בתי או את אישתי בשביל עקרון?
העיסקה המדוברת - היא בהובלה מובהקת של בלינקן, לא של טראמפהשאלה הייתה לחוח שמסביר עד כמה עיסקה של שחרור מחבלים תמורת חטופים מסוכנת לישראל ומנוגדת לאינטרסים שלה.
הרעיון הוא להשאיר לטראמפ שטח נקי - לא ללכלך אותו עם "כניעה" לפלסטינים.העיסקה המדוברת - היא בהובלה מובהקת של בלינקן, לא של טראמפ
אתה לא מוכן לשלם משכורת לאחמד טיבי, אבל מוכן לשלם משכורת לראשידה טאליב, חה חה חה.אני לא נכנעתי לחמאס. אני נכנעתי למדינת ישראל. לא מאמין במשטר שם לא מאמין במדינה הזאת. אני צפיתי את כל מה שמתרחש שם היום והבנתי שמקומי לא שם. החמאס מעניין לי את התחת . מבחינתי אם זה היה תלוי בי רצועת עזה הייתה ריקה מנפש אדם והעזתים היו עכשיו משוטטים במרחבי סיני בואכה אל עריש ומצרים טובעת ומוצפת מימי הניילס.
עקרונית יש לך בעיה עם זה שאני לא מוכן לשלם משכורת לאחמד טיבי ?
אני לא משלם משכורת לראשידה טאליב. הדמוקרטיה האמריקאית אינה כמו הדמוחארטה הישראלית.אתה לא מוכן לשלם משכורת לאחמד טיבי, אבל מוכן לשלם משכורת לראשידה טאליב, חה חה חה.
זאת אומרת שגם אם אתה היית נשיא ארה"ב הייתה מזיין אותנו ומגן על הערבים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הלחץ מצד ממשל טראמפ הוא עכשיו על ישראל. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הגהינום שהבטיח הנשיא טראמפ הוא על ישראל ולא על החמאס. החמאס הוא הגהינום הנשיא טראמפ מביא גהינום על עוד אלפי יהודים שירצחו בעתיד בגלל שחרור אלפי נוח'בות עם דם על הידיים. ממשל טראמפ לוחצים על ישמעאל להפסיק את המלחמה לתקופה של שישה חודשים עד ל 12 חודשים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אמרתי לכם אל תסמכו על אמריקה . מצד אחד אמריקה מחבקת אתכם ומצד שני היא מזיינת אתכם בטוסיק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה לא משנה איזה ממשל יש בארה"ב כל הממשלים זיינו אתכם . נתנו לכם מתנות וזיינו אתכם בטוזיג.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חברה יהודית עלובה אתם. כל הממשלים האמריקאים שווים לתחת מבחינת האמירה אנחנו לא ניתן לערבים להשמיד אתכם אבל גם לא ניתן לכם להשמיד את הערבים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
הבהמות באולפנים במיוחד הבהמות בערוץ 14 ששלושה חודשים מפמפמים לכם ואוו ואוו מה יקרה לחמאס כשטראמפ יכנס לבית הלבן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שכחו מה אמר טראמפ. הוא רוצה לקבל בחזרה עוד חמישה שישה חטופים עם אזרחות אמריקאית והוא גם אמר אני אסיים את המלחמות בעולם .אז הוא מסיים גם את המלחמה שלכם ברצועה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ראיתי בחלומי את מדינת ישמעאל הולכת צולעת ושואלים אותה את מדינת ישמעאל מה קרה למה את צולעת על הסובוח? בידן היה מזיין אותנו עם ווזלין טראמפ מזיין אותנו בלי ווזלין נאנחת ואומרת זה המחיר שאני משלמת בשביל הפינוקים F35 ועוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני חוזר עוד פעם ואומר שישראל צריכה להתנתק מארה"ב.זאת אומרת שגם אם אתה היית נשיא ארה"ב הייתה מזיין אותנו ומגן על הערבים?
לא יודע מה אמרת ומרוב שאתה מצחיק (כביכול) את עצמך, קשה מאוד לקרוא את הפוסט הפותח את השרשור. אבל ישראל ככלל לא באמת סומכת על ארצות הברית. היא אמנם נוהגת כאילו היא כן, אבל הלכה למעשה ראש הממשלה (הנוכחי אבל הוא לא היחיד בקטע הזה, אם כי יש גם כאלה שהתבטאו אחרת) אמר יותר מפעם אחת שבענייני בטחון המדינה כמו למשל הגנה מפני אירן (קרי: התקפה באירן במידה ויתעורר לכך הצורך), מדינת ישראל תפעל עם ו/או בלי ארצות הברית.אמרתי לכם לא לסמוך על אמריקה
גם אם טראמפ הבטיח לזבל הקרוי ראש ממשלת ישמעאל שהוא יתמוך בתקיפה באירן אסור לשחרר מחבלים רוצחים תמורת 33 חטופים.לא יודע מה אמרת ומרוב שאתה מצחיק (כביכול) את עצמך, קשה מאוד לקרוא את הפוסט הפותח את השרשור. אבל ישראל ככלל לא באמת סומכת על ארצות הברית. היא אמנם נוהגת כאילו היא כן, אבל הלכה למעשה ראש הממשלה (הנוכחי אבל הוא לא היחיד בקטע הזה, אם כי יש גם כאלה שהתבטאו אחרת) אמר יותר מפעם אחת שבענייני בטחון המדינה כמו למשל הגנה מפני אירן (קרי: התקפה באירן במידה ויתעורר לכך הצורך), מדינת ישראל תפעל עם ו/או בלי ארצות הברית.
כמובן שהיא מעדיפה עם וזה בסדר גמור. הגיוני מכל בחינה שלא בוחנים את זה. אבל המדינה נערכת (מזה שנים) גם לאפשרות שהיא תצטרך לבצע התקפת מנע כזאת בכחות עצמה ומבלי להסתמך על האמריקאים, לא בקטע של עזרה אקטיבית ולא בקטע של אישורים למיניהם ואין כל חדש תחת השמש.
אז...
כאמור, לא יודע מה כן או לא אמרת ומרוב ההצחקה העצמית שלך, גם לא יודע מה אמרת כאן למעלה. אבל עושה רושם, מהכותרת לפחות, שבס"ה עוד פעם אמרת את מה שכל ישראלי ובוודאי כל איש ימין ישראלי יודע זה מכבר גם בלי שיצטרך לשמוע זאת מפי הידען ממיאמי. זה כמובן לא צריך לשלול ממך את ההרגשה הטובה שפושה בגופך כאשר אתה אומר לעצמך 'אמרתי להם' ולא משנה על מה. אבל בכל זאת. אולי זה יגרום לך מתישהו קצת להצטנע, לך תדע .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.