אמרתי לכם שאני עושה שאלון :)

danirit1

New member
אמרתי לכם שאני עושה שאלון :)

אל תכעסו עליי..טוב אז: 1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)? 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו? 3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי (זה הזמן לפתוח ולעיין בתמונות מעריצים ראיונות etc) 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע? 5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום? 6. מי הכי הכי רומנטי? יאללה answers !

PunK RocK 1o1

New member
אני

1. לא מכירה אותם 2. אממ נראה לי דאגי והארי 3. מממ הייתי אומרת טום למרות שכולם 4. דאגי
5. אמממ שניהם אבל טיפה יותר של דני 6. לא יודעת אני לא מכירה אותם אישית

Hip Hop star

New member
עונה....

תודה שהכנת לנו שאלון!
1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)?-טום 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו?-דני 3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי (זה הזמן לפתוח ולעיין בתמונות מעריצים ראיונות etc)-הארי 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע?-דאגי 5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום?-דני 6. מי הכי הכי רומנטי?..........אף אחד מהם לא ממש רומנטי.... אבל הייתי אומרת ש...טום.

טוב..

1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)דני וטום. 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו? כול אחד מהם......אבל לפעמים דני וגם דאגי 3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי לפי התמונות- הארי ודני 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע?הארי 5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום? ד נ י 6. מי הכי הכי רומנטי?דני (מכמה ראיונות....) וטום.

Hip Hop star

New member
לא שירשרת נכון../images/Emo11.gif

שירשרת להודעה שלי,ולא להודעה הראשית...........ללמוד חוקים בבקשה!

bustedit

New member
../images/Emo41.gif

1. נראה לי טום.. או דאגי.. 2. נקסט 3. אממ.. דני
4. הארי 5. ד
נ
י 6. חח רומנטי?! אממ.. אין לי שמץ.. אולי טום? או דני

danirit1

New member
דני דני דני

התאהבת בדני הא? טוב אני לא יכולה להאשים אותך:) כן מה זה צריך להיות דני מגעיל? עלאק התכוונתי לדאגי מה זה.. חשבתי שהתשובות כל כך שקופות זה היה אמור להיות ככה: אותנטי: טומי וגם דני לפעמים למרות השקרים הקטנים.. הכי מגעיל כאילו בקונצים וכאלה: דאגי חבל על הזמן והארי נגרר אחריו חח דאגי והבחורות הערומות שלו...עוד נראה אותו באיזה סרט פלייבוי הא..חח הכי אכפת מהמעריצים: טומי ודני מי מתלבש מעולה: הארי פשוט סטייליסט מדהים ואולי לא כולכן איתי אבל דני..למרות שבאירועים האחרונים הבגדים לא הכי התאימו אחד לשני אבל זה מעולה לדעתי כי לא הייתי רוצה שהוא ילבש נגיד חולצה שחורה ג'קט שחור נעליים שחורות מכנסיים שחורות ואפילו תחתונים שחורים ועניבה שחורה או הכל הכחול או הכל ורוד איכס זה סטייליסטי מדי ומגעיל הכי טוב לגוון אז הוא לא מאכזב אותי ואל תגזימו כולה נעליים חומות נו סבבה הוא לא לבד מכנס ירוק חולצה צהובה ועניבה ורודה מסכן עזבו אותו בשקט קול הכי טוב: דני יש לו קול צרוד סקסי בטירוף מפחלץ כל ילדה ונערה...הקול שלו יכול לחרפן אותי לפעמים במיוחד בנט אלוון אוי ויי זמיר תדעו שיש כמה שירים שאני לא שומעת בגלל דני והקול שלו כמעט התעלפתי פעם..חח וטום יש לו קול יפה כזה הוא שר ממש יפה אני אוהבת את הקול שלו ואת איך שהוא שר..אבל עדיין דני נמבר וואן מי הכי הכי רומנטי נו ואני יוסיף גם רגיש: אל תהרגו אותי אבל דני!!!! 1. בקליפ YGAF דושי בכה מסכןןןןןןןן אחרי שהוא יצא מהחדר של הילד ודני גם רומנטי מתשובות בראיונות והוא רומנטי כזה נו..וגם טום נורא רומנטי לא רק בגלל השירים שהוא כותב...גם בראיון והם שניהם אנשים טובים רחבי לב מתחשבים ואני חולה עליהם וטוב אם אני רוצה אני יכולה להמשיך להקליד פה עד מחר...אז אני חותכת פה יאללה צ'אוו (תחשבו על מה שאמרתי) ;)

bustedit

New member
../images/Emo45.gif

צודקת זה שדני בכה בקליפ של YGAF לא בהכרח מראה שהוא רומנטי אבל בהחלט מראה שהוא רגיש... כפרות עליו

danirit1

New member
נצל"ש

אני יתרגם את טו קומפורט חח אני אוהבת לקרוא לזה ככה: too close for comfort אף פעם לא התכוונתי לדברים שאמרתי בכדי לגרום לך לבכות אני יכול להגיד שאני מצטער? זה קשה לשכוח וכן, אני מצטער על כל הטעויות האלה אני לא יודע למה את עוזבת אותי אבל אני יודע שחייבות להיות לך סיבות יש דמעות בעינייך אני צופה בך בוכה אבל נעשה מאוחר האם פלשתי לסודותייך? האם הייתי קרוב מדי לנחמה דחפת אותי החוצה כשרציתי להיות בפנים מה הייתי קרוב לגלות? כשהייתי קרוב מדי לנחמה מסיע אותך הביתה אני חושב שאף פעם לא אדע זוכרת כשחרטנו את שמותינו אל תוך החול ואמרתי לי שאת אוהבת אותי עכשיו כשגיליתי שאת שינית דעתך..נגמרו לי המילים וכל מה שאני מרגיש אלייך רשמתי על פיסת נייר רוצה את ידך את לא תביני כמה קשה לתת לך ללכת האם פלשתי לסודותייך? האם הייתי קרוב מדי לנחמה דחפת אותי החוצה כשרציתי להיות בפנים מה הייתי קרוב לגלות? הייתי קרוב מדי לנחמה מסיע אותך הביתה אני חושב שאף פעם לא אדע כל הזמן הזה סיפרת לי שקרים חבויים בשקיות מתחת לעינייך וכששאלתי אותך, ידעתי שאני צודק אבל אם תפני את גבך אליי עכשיו, כשאני הכי צריך אותך אבל בחרת לדכא אותי לא תחשבי על מה שאת עומדת לעשות לי? ושוב מדוכא האם פלשתי לסודותייך? האם הייתי קרוב מדי לנחמה דחפת אותי החוצה כשרציתי להיות בפנים מה הייתי קרוב לגלות? הייתי קרוב מדי לנחמה מסיע אותך הביתה אני חושב שאף פעם לא אדע

danirit1

New member
תגידו לי אם יש טעויות ו..

יש לי ת'מוטיבציה אז אב גט יו: העולם היה מקום בודד ללא האחד ששם חיוך על פנייך אז תחזיקי אותי עד שהשמש שוקעת אני לא אהיה בודד כשאני מדוכא כי יש לי אותך בכדי להרגיש חזק יותר כשהימים קודרים ושעה נראית ארוכה יותר אף פעם לא הטלתי בך ספקות בכלל הכוכבים מתנגשים, האם תעמדי ותצפי בהם נופלים? אז תחזיקי אותי עד שהשמיים בהירים ולחשי מילות אהבה ישר אל תוך אוזניי כי יש לי אותך בכדי להרגיש חזק יותר כשהימים קודרים ושעה נראית ארוכה יותר כן כשיש לי אותך..לגרום לי להרגיש טוב יותר כשהלילות ארוכים הם יהיו קלים יותר ביחד להסתכל בעינייך לקוות שהן לא בוכות, ואפילו אם את כן אהיה במיטה כל כך קרוב אלייך מחזיק אותך במשך הלילה ואת לא תהיי מודעת אבל אם את צריכה אותי, אהיה שם כן, יש לי אותך בכדי להרגיש חזק יותר כשהימים קודרים ושעה נראית ארוכה יותר כן כשיש לי אותך..לגרום לי להרגיש טוב יותר כשהלילות ארוכים הם יהיו קלים יותר ביחד אוו..כשיש לי אותך..

loserontheloose

New member
אבל למה?

למה לעשות כזה עוול לשירים ולתרגם אותם? הם יפים כמו שהם באנגלית והמילים ממש אבל ממש לא מסובכות ואם מישהו לא מבין שורה מסויימת אז אפשר להסביר לו אבל למה להרוס ככה שיר? שום דבר נגדך שתרגמת (וזאת לא מתקפה אישית אז אל תעלבי בבקשה), פשוט לא מבינה את הקטע הזה של לתרגם שירים ככה.

danirit1

New member
אייאי

נו זה כיף כזה את צודקת הם מושלמים באנגלית אבל משעמם וזה כיף לתרגם מה אכפת לך? אל תסתכלי בהודעות שרשמתי אם זה כל כך מפריע לך..

loserontheloose

New member
אוף נו

למה אנשים חייבים ללכת ראש בקיר? אמרתי לך שזה שום דבר נגדך אלא נגד התירגום הכולל של השירים. אני קוראת את התרגומים וזה ממש ממש דופק את השיר. זהו.

bustedit

New member
מה הקטע?

אז היא תרגמה ת'שיר מה הקשר להורס אותו?!!? היא כולה תרגמה אותו באנגלית ובעברית זה שני דברים שונים.. גם בעברית זה יפה לאללה לא צריך להתרגז בגלל זה

loserontheloose

New member
זה רוצח את השיר

אני מרגישה כמו תקליט שבור. אני מסבירה את עצמי ואתם שמים את הידים על האוזנים כדי לא להקשיב? לדעתי (ואני מדגישה כדי שאנשים עם קשיי הבנה יבינו אף הם שזאת הדעה שלי) לתרגם שירים עושה להם עוול כי זה גורם להם להשמע טיפשיים ולאיזה מטרה? איזה טוב יוצא מזה שאתם מתרגמים שירים?

bustedit

New member
זה סתם נחמד

חוצמזה יש כאלה שלא הכי יודעות אנגלית.. וזה מפרש להם ככה את גם מבינה ת'שיר טוב יותר

SPFAN

New member
עונה =)

1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)? דני 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו? הממ.. לא דע אם מגעיל, דאגי קצת מגזים 3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי (זה הזמן לפתוח ולעיין בתמונות מעריצים ראיונות etc) טום 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע? אממ לא דע
5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום? דני 6. מי הכי הכי רומנטי? דני

שלי

אל תכעסו עליי..טוב אז: 1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)? טום... 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו? דאגי 3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי (זה הזמן לפתוח ולעיין בתמונות מעריצים ראיונות etc) אמ.. הארי 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע? דני 5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום? דני! 6. מי הכי הכי רומנטי? טום ודני

למעלה