אמרתי לכם שאני עושה שאלון :)

L u L i1

New member
אני........./images/Emo27.gif

1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)?ממ..טום 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו?הארי? לא יודעת...
3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי (זה הזמן לפתוח ולעיין בתמונות מעריצים ראיונות etc)טום 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע?לא שראיתי הרבה אירועים...אבל נראה לי הארי..או דאגי
5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום?טום
6. מי הכי הכי רומנטי?טום

danirit1

New member
../images/Emo7.gifלוליייייייייייי

את חייבת ליצור איתי קשר נכון שיש לך ת'קליפ ILL BE OK ואת הראיון של מקפליי? אני חייבת את זההההההההההההה בבקשה תשלחי לי איכשהו תצרי איתי קשר לא מצאתי את זה בשום מקום באינטרנט או באימיול בבקשההה !!!!!!!

L u L i1

New member
../images/Emo12.gif

נממ..כן נראה לי יש לי ... חח אבל מאיפה את יודעת??
אין לי בעיה לשלוח לך...תני לי את המסינג'ר שלך..

danirit1

New member
../images/Emo9.gifקחי קחי קחי קחי קחי

קחי קחי מה שבא לך: 291851918 - אייסיקיו [email protected] - מסנג'ר רוצה גם כתובת של הבית? טלפון? פלאפון? חח סתם

loner in love

New member
שלי

1. מי הכי אוטנטי בלהקה (יעני רציני רגיש חמוד יעני יש עם מי לדבר ואתם יכולים לסמוך עליו שלא יעשה קונצים או דאחקות באמצע ראיון או משהו..)? *מבוסס לפי ראיונות כי מן הסתם אני לא יכולה לענות על בסיס הכרות אישית* טום 2. מי הכי מגעיל בלהקה ודי מגזים בקונצים שלו? דני 3. למי הכי אכפת מהמעריצים? כמובן שלכולם אבל מי הכי הכי (זה הזמן לפתוח ולעיין בתמונות מעריצים ראיונות etc) טום 4. מי מתלבש דה בסט אף פעם לא מאכזב אתכן בשום אירוע? דאגי!
5. למי יש ת'קול הכי טוב דני/טום? אי אפשר להשוות.. יש להם קולות כלכך שונים הקול של דני מאוד סקסי ועוצמתי בקטעים מסוימים.. של טום פשוט יפה.. מלאכי כזה. והוא יכול להגיע לטונים שדני לא מסוגל להגיע אליהם (לפחות לא ששמעתי) ולהשמע מעולה 6. מי הכי הכי רומנטי? *שוב לפי ראיונות* טום

danirit1

New member
בנותתתתתתתת עזרה דחוףףף

לא מזמן ראיתי הופעה של מקפליי של טוטפ ILL BE OK והרי אמרתן שהעבירו את זה ליום ראשון אז איך הייתה כבר ההופעה? והיא שודרה? ומה הקשר לטום ומשקפיים???? מישהו יכול בבקשה בבקשה להסביר/לעזור/לעדכן אותי?? פליזזזזזזזזזז אני שונאת להיות במתח ואני מתוחה כמו קפיץ עכשיווווווווו

danirit1

New member
אהה ו...

ראיתי את ההופעה להורדה באינטרנט באימיול , לא ראיתי אותה בטלוויזיה אז איך זה שהיא להורדה כבר אם הם אמורים לצלם אותה היום יום שבת וזה ישודר מחר כי זה עבר ליום ראשון!?!?!?!?!!!!!

DesertRose7

New member
ההופעה צולמה כבר בשבוע שעבר

וגם שודרה בבריטניה בשבוע שעבר. בגלל שינויים בול הזמנים בבריטניה השידורים נדחו ושבוע ובגלל זה אצלנו ניתן לראות את ההופעה רק עכשיו

למעלה