תרגעי! היא ילדה בכיתה ה´ (או ו´, שכחתי) שמפחדת לקבל בפעם הראשונה במחנה קיץ, בלי אמא שתעזור.. לעזאזאל, את שנה הבאה אולי תעמדי מול חניכה שלך שתגיד לך שהיא קיבלה במחנה קיץ, מה תגידי לה? שזה בעייה שלה? תראי קצת רגישות!
את אמורה להרגיש פתוחה כלפי אנשים בפורום... אני חושב שהיא לא הבינה אותך נכון וקצת נלחצה... אפילו שאני בן... אני זוכר שב ו´ בת אחת קיבלה מחזור במחנה פעם ראשונה ובהתחלה היא ממש ממש ממש נלחצה ואז היא דיברה עם המדריכה שלנו ... המדריכה שלנו לקחה אותה לצד ... אחרי כמה זמן הילדה חזרה עם פנים קצת אדומות (כמו אחרי בכי) והקבוצה התנהגה אליה כמו כולם ... הבנות תמכו בה .... אני (אפילו שאני בן) ממליץ לך לצאת... אבל זאת באמת החלטה שלך... אני יודע שאני ממש לא מבין בזה אבל את ממש לא לבד שם ... ואני מנחש שעוד בנות ברחבי הארץ קיבלו ויקבלו מחזור ראשון במחנה קיץ ... טוב.. קצת הסתבכתי - מותר לי אני בן שלא מבין בדברים אישיים של בנות...- אז תזכרי שאת לא לבד וכדאי לך לצאת למחנה ...
טוב אני מסכימה איתך (כן כן למרות שאתה בן... סתם) כל אחת מקבל מחזור מתישהו אם זה ייצא על המחנ"ק זה ממש לא נורא כי כפי שעוגיפלצת אמר כולם יתמכו בך ואת לא תרגישי לבד.. תאמיני לי... תחשבי איך תרגישי חרא אם לא תצאי למחנ"ק ובסוף לא תקבלי מחזור?! ומשהו לעוגי... לא הבנתי מה היה המשפט הזה: והקבוצה התנהגה אליה כמו כולם..." מזה פה בת שמקבלת מחזור צריך להתנהג אליה שונה... כולה קיבלה מחזור כולן מקבלות מחזור זה דבר טיבעי מה צריך להתרחק ממנה?! מזה פה!!! כמו הדוסים האלה- שאישה במחזור אסור לה לישון עם בעלה באותה המיטה ואחרי המחזור היא הולכת למיקווה כדי "להתקדש מטמאתה" (מי שלמד את הסיפור של דוד ובת שבע יש שם פסוק שאומר "והיא מתקדשת מטמאתה") השוביניזם הזה.... ממש חוצפה!
אם אני אקבל כי זה עדיין לא הסתדר לי ואני מחזיקה אצבעות שהוא לא יתחיל להסתדר עכשיו אבל בשבילי זו לא אופציה לא לצאת בגלל שזה הדבר הכי כייפי בעולם אבל זה כן באסה לקבל במחק"ץ ואני אומרת לכם מנסיון יש לי אחות שמקבלת במחק"ץ קבוע וחברה שלי קיבלה שנה שעברה ותמיד הייתי הולכת איתה לשירותים אבל עוברים את זה כי אם צריך לשקול את הסיבה הזאת לעומת כל הדברים השווים באמת שזה כלום!!!