אמרתם שזה לא דזורוב,אז מי הרוצח?

האמת שמדובר באמא שהתחרפנה אחרי מות הבת שלה,שיגעה את האבא ובסוף הוא מת מסרטן.

ולא ימצאו אף רוצח... כי כבר מצאו.

זה הפארדוקס דווקא שהפרקליטות בסדר אומרים שהיא לא בסדר :D

יצא אשם ב 2 משפטים - מה אתם לא מבינים? האדם אשם.

הוא בכלל לא יהודי ולכן אפשר להבין למה הוא התעצבן ורצח מישהו.

היא רכבה על הגל שהתחיל בזמנו - שהפרקליטות תופרת תיקים,המשטרה מטייחת וכן הלאה.

evglev1

Well-known member
מנהל

אם הוא הרוצח מדוע המשטרה לא חקרה בצורה הוגנת ומקצועית והשתמשה בתחבולות ממשטרים טוטליטליריים. הרי במבחן במתמטיקה לא תקבל את הניקוד אם הדרך שבה פתרת את התרגיל היא מגוכחת ולא מבוססת גם אם במקרה הגעת לתשובה הנכונה.

אם הוא הרוצח מדוע המשטרה לא חקרה בצורה הוגנת ומקצועית והשתמשה בתחבולות ממשטרים טוטליטליריים. הרי במבחן במתמטיקה לא תקבל את הניקוד אם הדרך שבה פתרת את התרגיל היא מגוכחת ולא מבוססת גם אם במקרה הגעת לתשובה הנכונה.
היה עליהם לחץ למצוא את הרוצח מהר.

פעם ראשונה שיש רצח לא על רקע לאומני בבית ספר.

אז קצת חתכו פינות.

ראו שהוא הרוצח אז לחצו אותו לגמור מהר.

Harrington

Well-known member
מנהל

האמא מנסה בס"ה להגיד שלדעתה זדורוב איננו הרוצח. לא פחות ולא יותר ואין כל סיבה מיוחדת לנתח את דבריה כאילו אמרה את כל מה שהמצאת לה. אגב כך נזכיר שאביה של ראדה ז"ל דווקא האמין שזדורוב כן הרוצח.

SupermanZW

Well-known member
לדעתי אולה קרבצ'נקו היא הרוצחת, וגם היה לה נסיון רצח בעברה, ניסתה לרצוח את חברה לשעבר שמעון שוקרון. בנוסף לכך נהגה להתעלל בכלבים וחתולים לפני שעברה לבני אדם.

לדעתי אולה קרבצ'נקו היא הרוצחת, וגם היה לה נסיון רצח בעברה, ניסתה לרצוח את חברה לשעבר שמעון שוקרון. בנוסף לכך נהגה להתעלל בכלבים וחתולים לפני שעברה לבני אדם.
אמרה קרוב לסוף הכתבה אילנה שתמשיך לחפש את הרוצח עד יום מותה.

מה זה אומר?

שזה בעצם התוכנית שלה!!!

לחפש לא למצוא.

אתה מבין,היא סוחפת את מי שהיא יכולה(ימנים,חסרי אמונה במערכת וכו') אחרי השיגעון שלה.

היא לא מצפה למצוא את הרוצח אלא לחפש אותו.

לכן גם אין לה תאריך להפסיק את זה כמו אדם סביר שעוזב ומתפנה לעינייניו.

למה אילנה לא מוצאת ראיות שאולה רצחה... ?

זה הכל סיפורי ימין - הפרקליטות המשטרה,אכלו לי שתו לי.

האשמות בלי אבא ובלי אמא.

SupermanZW

Well-known member

מה זה אומר?

שזה בעצם התוכנית שלה!!!

לחפש לא למצוא.

אתה מבין,היא סוחפת את מי שהיא יכולה(ימנים,חסרי אמונה במערכת וכו') אחרי השיגעון שלה.

האשמות בלי אבא ובלי אמא.
לאילנה אין את הכלים למצוא ראיות וגם לא מאפשרים לה. גם את הפלאפון של תאיר שוודאי מכיל מידע חשוב מסרבים למסור לה. בלי קשר לזה, ומסיבות שאת חלקן כתבתי, אני סבור שאולה קרבצ'נקו היא הרוצחת ולא מחפשים אותה כי היא לא כשירה לעמוד לדין וכולם יודעים את זה.

לאילנה אין את הכלים למצוא ראיות וגם לא מאפשרים לה
עוד פעם סיפורי ימין,

לא נותנים לביבי לנצח/להצליח.

מסכן הוא כ"כ רוצה...

יש לה צוות יש לה גיבוי של המשטרה ברגע שרומן שוחרר מהנושא,אז התיק פתוח עוד פעם.

גם את הפלאפון של תאיר שוודאי מכיל מידע חשוב מסרבים למסור לה
רואים בסרט שמסרו לה את הפלפון והוא נימחק.

אני סבור שאולה קרבצ'נקו היא הרוצחת ולא מחפשים אותה כי היא לא כשירה לעמוד לדין וכולם יודעים את זה.
אף אחד לא "יודע את זה" שבגלל שהיא לא כשרה לעמוד לדין(שוב טענה שלך לא יודע אם היא נכונה לעכשיו,אולי פעם הייתה יותר משוגעת),

אם היא כ"כ משוגעת איך היא תובעת עכשיו?

SupermanZW

Well-known member
עוד פעם סיפורי ימין,

מסכן הוא כ"כ רוצה...

אף אחד לא "יודע את זה" שבגלל שהיא לא כשרה לעמוד לדין(שוב טענה שלך לא יודע אם היא נכונה לעכשיו,אולי פעם הייתה יותר משוגעת),

מי מחק את הטלפון? אילנה? לא הבנת שהמערכת לא מעוניינת שהיא תגלה את האמת?

לאולה קרבצ'נקו יש משפחה והם רוצים כסף, מדריכים אותה, אבל לי נראה שהתביעה שלה נגד ירום הלוי תקבור אותה, הוא יציג את הראיות שיש לו והיא לא תקבל גרוש. רק חבל שאי אפשר להעמיד אותה לדין, אבל שוב ישלחו אותה לאשפוז כפוי.

מי מחק את הטלפון? אילנה? לא הבנת שהמערכת לא מעוניינת שהיא תגלה את האמת?
אולי יש להם פרוצדורה קבועה למחוק פלפון בסוף החקירה שלא יוסיפו ראיות ויגידו למה לא ראיתם,

אולי נגמרה הבטריה להרבה זמן וחלק נמחק כי נגמרה הבטריה הקטנה של הזיכרון(כמו ה cmos במחשב נייח ששומר את ההגדרות של הביוס).

SupermanZW

Well-known member
אולי יש להם פרוצדורה קבועה למחוק פלפון בסוף החקירה שלא יוסיפו ראיות ויגידו למה לא ראיתם,

אולי נגמרה הבטריה להרבה זמן וחלק נמחק כי נגמרה הבטריה הקטנה של הזיכרון(כמו ה cmos במחשב נייח ששומר את ההגדרות של הביוס).
אם יש פרוצדורה כזו היא מונעת הגעה לאמת, זו הסתרת ראיות. את השוטרים שמחקו את הטלפון של תאיר צריך להעמיד לדין על השמדת ראיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
עוד פעם סיפורי ימין,

מסכן הוא כ"כ רוצה...

זאת בדיוק הסיבה שאדיר חבאני לא בכלא, למרות שהוא התוודה באונס בראיון לטלוויזיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לאילנה אין את הכלים למצוא ראיות וגם לא מאפשרים לה. גם את הפלאפון של תאיר שוודאי מכיל מידע חשוב מסרבים למסור לה. בלי קשר לזה, ומסיבות שאת חלקן כתבתי, אני סבור שאולה קרבצ'נקו היא הרוצחת ולא מחפשים אותה כי היא לא כשירה לעמוד לדין וכולם יודעים את זה.
דווקא כשנחשפו אולה קרצ'נקו ואדיר חבאני בשמות האמיתיים שלהם, נטען שלאדיר חבאני יש יותר פרופיל של רוצח מאשר מלאולה קרבצ'נקו ובכל מקרה כשהוא התוודה על הווידוי של אולה בפניו זה לא נעשה בתום לב כדי להציל אדם חף מפשע או להוציא את הצדק לאור, גם אם במקרה אולה הרוצחת, גם לאדיר חבאני יש לא מעט שלדים בארון, וגם אם דיבר אמת זה היה מתוך נקמה בה ולא מתוך תחושת צדק.

SupermanZW

Well-known member
דווקא כשנחשפו אולה קרצ'נקו ואדיר חבאני בשמות האמיתיים שלהם, נטען שלאדיר חבאני יש יותר פרופיל של רוצח מאשר מלאולה קרבצ'נקו ובכל מקרה כשהוא התוודה על הווידוי של אולה בפניו זה לא נעשה בתום לב כדי להציל אדם חף מפשע או להוציא את הצדק לאור, גם אם במקרה אולה הרוצחת, גם לאדיר חבאני יש לא מעט שלדים בארון, וגם אם דיבר אמת זה היה מתוך נקמה בה ולא מתוך תחושת צדק.
לאדיר חבאני יש אליבי מוצק, איפה האליבי של אולה? אם יש לה אליבי למה לא חושפים אותו? נראה לי שמתביישים שאין את מי להרשיע. מכיוון שאולה קרבצ'נקו לא כשירה לעמוד לדין מן הסתם אי אפשר להרשיע אותה.

אילנה רוצה לשמור את הדימוי של הבת שלה כקטנה וחמודה,

היא לא מקבלת שהיא התבגרה ונכנסה לשלב הנעורים - המרד:

ביקשה סיגריה מרומן,שלא נתן לה קיללה אותו.

SupermanZW

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
אילנה רוצה לשמור את הדימוי של הבת שלה כקטנה וחמודה,

היא לא מקבלת שהיא התבגרה ונכנסה לשלב הנעורים - המרד:

ביקשה סיגריה מרומן,שלא נתן לה קיללה אותו.
למה שתבקש סיגריה ממי שלא מבין עברית? היא תרגלה את שפת הסימנים?

evglev1

Well-known member
מנהל

מה זה אומר?

שזה בעצם התוכנית שלה!!!

לחפש לא למצוא.

האשמות בלי אבא ובלי אמא.
היא לא מצפה לחיים ארוכים כי היא לא דתייה והיא יודעת שצריכה להיאבק לבד כי למשטרה ולפרקליטות אין עניין למצוא את הרוצח האמיתי, אז רק אנשים או בלשים פרטיים יכולים לעזור לה, אז היא לא מאמינה שתמצא את הרוצח בחייה, זה טבעי לאור העובדה שהמשטרה והפרקליטות התנגדו למשפט חוזר למרות שהיה ברור כשמש שלא היה משפט צדק וגם השופט במשפט החוזר האשים את הפרקליטות שהיא לא מעוניינת להגיע לאמת אלא להגן על ההרשעה הקודמת.

למעלה