אמרתם שמותר אז במי אתם בוחרים?

גלעד2211

New member
אני מסוגל לקבל ועובדה

שבעקבות הדיעה שלי את דיברת אליי בברוטאליות אז מי לא יכול לקבל דיעה אחרת של מי? הרי עם הייתי שר שירי הלל לתחנה הזאת היית מאושרת עד הגג <והייתי שר עם היה מובטח לי שיצא מזה איזה משהו> אבל אני לא שר ולא אוהב את התחנה אז זה לא מקובל אין דיעה אחרת רק מי שאוהב את התחנה כאן אי אפשר להיות כאן ולא לאהוב את התחנה?

S m e l l y Cat

New member
תשמע,

אני שומעת גלגלצ בערך שעתיים בשבוע.לפעמים גם זה לא.ככה שחיבה יתרה במיוחד לגלגלצ אין לי אז כשאתה מדבר אליי אתה יכול לרדת מהגישה המתנשאת הדוחה שלך על זה שאני לא מקבלת דברים אחרים ושומעת רק גלגלצ ופופ כל היום וכל השטויות האחרות שאתה כותב לכולם וכן אולי יש לך דעות אחרות ואתה לא מחבב במיוחד את גלגלצ אבל מה שאתה עושה גובל בהסתה[משונה ומיותרת למדי] וטמטום.. אתה מציק לכל האנשים בפורום ואף אחד לא ממש סובל אותך בגלל הגישה הדוחה שלך אבל אתה נשאר ומציק ועולה לכולם על העצבים וטוחן וחופר וכל הזמן כותב אותן שטויות מאוסות ואעעע אין לי כח להגיב יותר לשטויות שלך אתה מעצבן ביי גלעד!

גלעד2211

New member
אם אני מעצבן אז למה את מגיבה?

יש כאלה שאוהבים את מה שאני כותב עובדה שהם מגיבים כמוך ויש כאלה שפוסחים. את לא חייבת לקרוא את הדיעות שלי על התחנה זכותך לא לקבל אותם ולקרוא ולא להגיב בצורה כזאת או לא לקבל ולפסוח על זה או לחילופין לקבל שזה לא יקרה. אני לא מעצבן אף אחד אני פותח כאן דיונים לגיטימיים ולפעמים אפילו על דברים שעוזרים וקשורים בתחנה. אז זכותי גם לא לאהוב אותה ולהעביר ביקורת כל אחד צריך לדעת לקבל ביקורת גם תחנת רדיו.

גלעד2211

New member
עוד תגובה נו שויין ../images/Emo13.gif

לא אוהבים אבל מגיבים שיהיה לפי דעתי זו סכיזופרניה קשה מאוד כדאי לנסות לעשות משהו מונע

RenanaD

New member
גם אתה לא אוהב אך בכל זאת מגיב../images/Emo131.gif

האם גם אתה סכיזופרן?! ובקשר להודעה הקודמת שלך (3 הודעות מעל שלי): "יש כאלה שאוהבים את מה שאני כותב" - לא נכון. אף אחד לא באמת אוהב את ההודעות האלה. אמרנו לך את זה כבר עשרות פעמים, אך אתה מתעלם מכך בעקביות. "עובדה שהם מגיבים" - רק מתוך תקווה שאולי תקרא את מה שכתבנו, תפנים, תעזוב אותנו לנפשנו ותפסיק לחפור באותו ענין. "אני לא מעצבן אף אחד" -
"אני פותח כאן דיונים לגיטימיים ולפעמים אפילו על דברים שעוזרים וקשורים בתחנה" - שו?! "אז זכותי גם לא לאהוב אותה ולהעביר ביקורת" - כמובן, אנו הרי חיים במדינה דמוקרטית, וכמו שאמרתי בעבר: אף אחד לא יכוון לך אקדח לרקה בגלל זה. אבל... "כל אחד צריך לדעת לקבל ביקורת גם תחנת רדיו" - לא כשחופרים באותו נושא שוב ושוב. לא כשחוזרים על אותן דעות ללא הפסקה. לא כשמבינים שפה אתה לא הולך לשנות כלום, חוץ מאשר את מפלס העצבים שלנו
זהו. ולמרות הנטיה הברורה שלך להתעלם מהודעות כאלה ולענות (כמו פוליטיקאי, אגב) רק על הסעיפים הקטנים שלא קשורים לטענות חברי הפורום כלפיך - אני מקווה שתפנים ותחדול.

גלעד2211

New member
אבל..

גם כשאני פותח דיונים שקשורים לתחנה תמיד בא שוקי או איזה מישהו אחר שהורס עם איזה קיטור או שטות אז?

גלעד2211

New member
וחוץ שלא אמרתי שאני לא אוהב

כשאני לא אוהב אני לא מגיב. אני יודע לקבל ביקורת כשהיא לא מלווה באגרסיביות או קללה עסיסית. לכן אני לא מתלונן כמו אלה שמתלוננים על הדיעה שאני מביע לא עליהם אלה על התחנה הזאת.

RenanaD

New member
מדהים. אתה שוב לא עונה על מה ../images/Emo131.gif

שכתבתי! ממש לא לעניין.

גלעד2211

New member
אוקי אז מהיום אני אסגוד לתחנה הזאת

זאת הדרך היחידה להשאר כאן. אני אהפוך את התחנה הזאת לה' כי זאת הדרך לדבר עם אנשים כאן.

RenanaD

New member
ושוב אתה לא עונה על מה שכתבתי ../images/Emo131.gif

דז'ה וו!

ShukyD

New member
כן כי אחרי מה שעשית פה

עד שהבנת שצריך לפתוח שירשורים נורמלים על נושאים נורמלים <וחס וחלילה שלא תחשוב שזה מה שאתה באמת עושה> זה היחס שתקבל לפחות ממני אז תשלים עם זה ותפסיק להתבכיין

גלעד2211

New member
הבעיה ששום דבר לא טוב לכם

גם כשאני פתחתי קישורים שהם קשורים לתחנה זה לא היה בסדר אתם חיים אתם בין עצמכם ומקטרים על כל דבר זה הבעיה איתכם.

ShukyD

New member
תנסה אצל אחרים

אולי להם אין הבעיה הזאת כמו שאתה לא מוכן להפתח לדעה שלנו, אנחנו לא מוכנים להפתח לדעה שלך זה עובד לשני הכיוונים אל תשחק אותה ראש קטן

גלעד2211

New member
אין פה מה להפתח לדיעה

אתם אוהבים את ניהול התחנה שהיא מהכיס שלכם אני לא אז כל אחד לא מקבל את הדיעה של השני אז מה זה אומר שאי אפשר לחיות בשלום בגלל זה? סך כולה תחנת רדיו קצת פרופורציות.

ShukyD

New member
אבל זה כל מה שיש לך להציע

אתה לא בא סתם לדבר אתה בא להתעסק רק בזה וזהו

גלעד2211

New member
ממש לא הרבה פעמים פתחתי

אשכולות על דברים אחרים ושום דבר לא עזר גם אתה לא תרמת בגרוש כולכם קיטרתם ואמרתם לא מתאים תמיד מצאתם על מה לקטר.

RenanaD

New member
מה בדיוק נתת? ../images/Emo131.gif

קישור לצ'אט? תודה, יש לנו כבר למעלה. כתבות מ-Ynet? תודה, אם היינו רוצים לקרוא היינו נכנסים לשם מלכתחילה. מה...?

למעלה