אמתושקר~

remundo

New member
אמתושקר~

1. בגיל 3 עפתי עם מטריה 2. היום היה עכביש במעבדה, הצלנו את חייו כשהעפנו אותו מהחלון. 3. עף פה לפני שניה דדי לונג לגס. 4. יש לי משקפיים. 5. יש כאן ליד פרסומת ל"עולמו של אוטיסט" ברקע שבו אני כותבת את המשפט הזה. 6. בכיתה ח עשיתי שבועת דם עם שתי חברות טובות. 7. בכיתה י הלכתי מכות עם חברה טובה בקביעות, ככל הנראה בהשפעת הרעלת דרגון בול. 8. הצבא איים להכניס אותי לכלא אם אני לא אתן להם דגימת שתן שלי O_O 9. מעולם לא צבעתי את שערי. 10. בכיתה ט הייתי הולכת בקביעות עם עדשות צבע צהובות. 11. מעולם לא התחפשתי לפיה בפורים. 12. מעולם לא התחפשתי לנסיכה בפורים. 13. מעולם לא התחפשתי לצב נינג'ה בפורים. 14. מעולם לא התחפשתי לנארוטו בפורים. 15. בכיתה ט התחפשתי לסנגוקו מדרגון בול. 16. בכיתה ט התחפשתי למושרה משינזו. 17. בכיתה ט התחפשתי למורה האהובה עלי למתמטיקה. 18. אמא שלי הרגע חזרה מהספריה. 19. סרט הקולנוע האחרון שראיתי בקולנוע לא היה אנימציה. 20. הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה היה פרק נבחר מסדרה מצויירת. קו~ ב ה צ ל ח ה ~ ^_^

Digi Lista

New member
אחרי שעשינו סלט חוקים אנחנו זקוקים להוראות

עבור כול הודעה

remundo

New member
היו חוקים מיוחדים?

לא שמתי לב.. ^^" בכל אופן, כאן יש 8 אמת, 9 שקר, 3 שאני לא בטוחה אם זה נקרא אמת או שקר O_ם

chi12

New member
לנחש!

. בגיל 3 עפתי עם מטריה- אמת 2. היום היה עכביש במעבדה, הצלנו את חייו כשהעפנו אותו מהחלון. שקר 3. עף פה לפני שניה דדי לונג לגס. שקר 4. יש לי משקפיים. אמת 5. יש כאן ליד פרסומת ל"עולמו של אוטיסט" ברקע שבו אני כותבת את המשפט הזה. אמת 6. בכיתה ח עשיתי שבועת דם עם שתי חברות טובות. שקר 7. בכיתה י הלכתי מכות עם חברה טובה בקביעות, ככל הנראה בהשפעת הרעלת דרגון בול. אמת 8. הצבא איים להכניס אותי לכלא אם אני לא אתן להם דגימת שתן שלי אמת 9. מעולם לא צבעתי את שערי. שקר 10. בכיתה ט הייתי הולכת בקביעות עם עדשות צבע צהובות. שקר 11. מעולם לא התחפשתי לפיה בפורים. אמת 12. מעולם לא התחפשתי לנסיכה בפורים.שקר 13. מעולם לא התחפשתי לצב נינג'ה בפורים. אמת 14. מעולם לא התחפשתי לנארוטו בפורים. שקר 15. בכיתה ט התחפשתי לסנגוקו מדרגון בול. שקר 16. בכיתה ט התחפשתי למושרה משינזו. אמת 17. בכיתה ט התחפשתי למורה האהובה עלי למתמטיקה. שקר 18. אמא שלי הרגע חזרה מהספריה.אמת 19. סרט הקולנוע האחרון שראיתי בקולנוע לא היה אנימציה. שקר 20. הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה היה פרק נבחר מסדרה מצויירת. אמת

chi12

New member
אוף!

1) הלכתי לבית כנסת בחג. 2) החדר שלי ננעל בחג.

chi12

New member
2 נכון?

צדקת! 1) קנו לי משקפים חדשות 2) אח שלי שבר לי את המשקפים 3) אני לובשת עכשיו משקפים עם פלסטיק במסגרת.

צדקת

אממממ 2 נכון,נראה לי. 1.היה לי פעם חבר שגידל איגואנה בבית. 2.יש לי חברה שאוהדת את מכבי ת"א בכדורסל.

chi12

New member
2 נכון?

התבלבלתי זה 2 נכונים, מכול הנכון והלא נכון גם המשפט שכתבתי היה לא נכון לכן יש 2 נכונים ו2 לא נכונים. 1)אני לומדת עכשיו תוך כדי אנגלית. 2)סימתי לראות עונה שלישית של דיגימון.

צודקת!

לדעתי קודם משפטים 1 ו-2 היו נכונים ועכשיו משפט 1 נכון. 1.הצבעתי ליהודה סעדו בגמר כוכב נולד 3. 2.אני אוהבת לאכול פופקורן.

remundo

New member
פופקורן.

(..הרוסי היה כל כך מכושר יותר T_T) 1. בנולד לרקוד האחרון הצבעתי להומו ההוא, תום. 2. בנולד לרקוד האחרון הצבעתי לבלונדה ההיא.. נו, זאת עם הרגל שבסוף זכתה. 3. כבר 24 שעות שאני לובשת רק חולצות בצבע ירוק זוהר.

ואת צודקת!

חח....נראה לי שמשפט 3 נכון. 1.קמתי היום מוקדם בבוקר. 2.קיבלתי 90 בבגרות באנגלית.

remundo

New member
נכון!

2. 1: היום השתמשתי ב 6 מחשבים שונים. 2: היום פספסתי את האוטובוס.

מצטערת,טעית.

נראה לי ש-1 נכון כי קשה מאוד להמציא דבר כזה. 1.יש לי חברה שיודעת לדבר מהבטן. 2.אני אוהבת חתולים.

chi12

New member
נראה לי 1 נכון

את צדקת. 1) עוד לא אכלתי ארוחת צוהרים. 2) אח שלי היום היה חולה ולא הלך למעון.

למעלה