אמתושקר~

chi12

New member
2 נכון

טעית 1) אני אוספת מחקים 2) היו לנו אפרוחים.

chi12

New member
2 ראה לי נכון

טעית, היו לנו אפרוחים. 1) האפרוחים מתו אחרי חודשים. 2) האפרוחים גדלו ומשום שהיו גדולים מידי נשחטו.

chi12

New member
2 נכון

צדקת! 1) כשהייתי קטנה ראיתי צבי הנינגה 2) תיקנו לנו את הטלוזיה

את צודקת!

נראה לי ש-2 נכון. 1.היום קמתי מאוד מאוחר. 2.הטלוויזיה בחדר של המחשב שלי פתוחה עכשיו.

chi12

New member
טעית

תיקון הטלוזיה לא יתרש כ"כ בקרוב. נראה לי שאחד נכון (או היה נכון כי זה כבר ממזמן) 1) אח שלי גוזר עכשיו משהו 2) אני שומעת עכשיו מוזיקה

remundo

New member
תשובות

בגיל 3 עפתי עם מטריה. (V) היה עכביש, ניצל כי הכל ביוהאזארט.(X) באמת היה שם דדי לונג לגס.(X) אכן יש לי משקפיים.(V) 5 (V) 6 (?) עשינו שבועת דם, אבל השתמשנו בדיו של עט אדום במקום דם כי פחדנו לדקור את עצמנו. 7 (?) היא סתם ילדה אלימה בלי קשר לדרגון בול. בניגוד אליה, אני בכיתה י החלטתי שאני פפציפיסטית. (ואז ראיתי נארוטו וזה עבר לי.) 8 בהחלט. (V) 9 לא הייתי צובעת, אבל אמא הכריחה אותי בגלל השיער הלבן שלי ^^" (V) 10 כמובן שלא, אני מפחדת לשים עדשות מגע, צריך לגעת בעין בשביל זה ^^" (V) 11 דווקא התחפשתי לפיה, בכיתה ב. (X) 12 לא הייתי נסיכה. (X) 13 (V) 14 באמת שמעולם לא התחפשתי לנארוטו בפורים! למה שאני אעשה דבר כזה? ;_; (X) 15 + 16 + 17 =כולם לא נכונים, התחפשתי לסבתא על גלגלים בכלל. 18 לא, מהסופר. 19 נכון, זה היה הסרט ההוא עם העכברים והמים. אר.. חיים בזרם, נראה לי.. 20 דווקא לא. אין לי כבלים, מאיפה אני אביא סדרות מצויירות אם לא מהמחשב? מה שראיתי בטלויזיה היה סדרה מצולמת שמבוססת על איזה ספר של דניאל סטיל. (אל תסתכלו עלי ככה, אין לי טלויזיה, אמרתי!)

למעלה