אמת או חובה?

אמת או חובה?

דומה, אבל לא. [לא בדיוק אבל בערך. בים, בם, בום!
] אמת או שקר? מה עדיף, כנות גמורה או שקרים לבנים?

דנטל

New member
כנות

למה זה טוב לשקר? בשביל להגן על מישהו? שקרים לא באמת מגנים בעיני. הם רק מובילים לעוד שקרים אחרים, ואם מישהו מגלה את זה (וכמעט תמיד מגלים), אז הפגיעה תבוא במילא.

אז את אומרת במקום להגיד למישהו

'זה לא אתה, זו אני', עדיף להגיד - שלא תטעה, זה אתה, אתה ורק אתה! אתה שמן ומכוער ואני לא יכולה לסבול עוד רגע אחת איתך..?

דנטל

New member
זה לא תמיד באשמתו, נכון?

ובמקרה שלי, הסבירות גבוהה שזה יהיה באשמתי. אני לא בנויה לקשר. לפחות לא עכשיו (ולא ביותר משלוש השנים האחרונות). מאותה סיבה אני גם לא אכנס לקשר ולכן לא אצטרך להגיד את המשפט הזה, אבל בהחלט אני חושבת שלהגיד "זה לא אתה, זו אני" כשזה לא נכון, זה משפט אידיוטי ברמות בלתי סבירות.

כנות גמורה!!!

ברגע שקיים אפילו שקר לבן קטן, משמע שאין אמון! ברגע שאין אמון, אין ביטחון! ברגע שאין ביטחון, משמע, צריך לחיות בתוך חשש... לא רוצה! בשביל מה לקשט את המציאות בשקרים לבנים? - הטוב ביותר הוא האמת רק האמת וכל האמת! אמת = חופש שקרים = כבלים גם אם זה שקר לבן קטנטן!

Sefy

New member
כנות, אבל בלי לפגוע בכוונה!

זאת אומרת לאמר: "את/ה לא הטעם שלי" ולא "תעופ/י לי מהחיים יא מכוער/ת"

../images/Emo12.gif

למה כולכם ישר הלכתם על אופציה של מערכת יחסים!?!? כנות יכולה להתפרש גם כדוגריות וגם כרוע, בכל יחסי הגומלין למיניהם. רוב הנשים, כאשר מצלצלים ומעירים אותן, ישר פוקחות עיניים ואומרום בקול חלוש 'לא, לא הערת אותי'. מה פתאום?! חלילה. סתם אני בן אדם מוזר שישן ב-4 לפנות בוקר. וכן הלאה

Sefy

New member
מה שאמרתי יכול להתקשר להכל

גם ללא קשר למערכת יחסים. אלה סתם יחד בין אנשים, זה נקרא צורת דיבור יפה

דנטל

New member
אני בכלל לא התייחסתי למערכת יחסים

בעיקר בגלל שאני לא בקשר של מערכת כזו. שקרים זה משהו שלא מובן לי. נקודה. לגבי השינה - פעם עוד לא היה לי נעים להגיד לאנשים שהם העירו אותי, אז אמרתי שבדיוק התעוררתי וכאלה, והאמת היא שבדרך כלל בכלל לא ידעתי אם העירו אותי או שבאמת התעוררתי לבד שניה קודם. היום אני חופשי אומרת להם שהם העירו אותי.

דנטל

New member
בהחלט

אני באמת לא מבינה את התועלת בשקרים. מילא לא להגיד את כל האמת, אבל לשקר זה משהו שנפלא מבינתי.

הגדרה לא ממש מציאותית.

יש לי את הדוגמא הכי מטומטמת שאני לא אשכח לעולם כי יש לי טראומה ממנה. לפני שנים התנשקתי עם מישהו, אחר כך הוא שאל אותי איך הוא מנשק? מעבר לזה שדחתה אותי עצם השאלה, הוא לא נישק משהו בלשון המעטה. מה עונים?

Sefy

New member
משהו כזה אולי

"לא לטעמי, אבל מה אתה אומר שנמשיך להתאמן ?
"

Sefy

New member
למה לא ?

אם הבחורה מוצאת חן בעיני, אז למה לא לנסות עוד נשיקה ? כל אחד והסגנון שלו!

כי נשיקה בשבילי הרבה יותר משמעותית

מהשתרבבות לשונות. גבר שלא מנשק כמו שצריך, ידחה אותי. ולצערי, את הנשיקות הטובות שהיו לי אני יכולה לספור על יד אחת...

Sefy

New member
אולי בגלל שלא היה לך סבלנות אליהם

גם בשבילי נשיקה זה משמעותי. אבל לא כולם ישר מתאימים, זה למה לומדים להכיר את הצד השני ומשתפרים.

Sefy

New member
מצטער, זו שטות שאני אישית לא מאמין!

כל דבר יש עם סבלנות וניסיון!

למעלה