אמת או חובה?

לי הייתה סבלנות 3 חודשים,

שלא הניבה פירות. לפני זה הייתה לי סבלנות של חודש, שגם לא הניבה כלום. אני מסתכלת על עצמי ואם אנחנו בנושא הנשיקות - אני לא אשנה את הנשיקות שלי. למה שאחר ישנה?

Sefy

New member
כי למזלנו לא כולם אותו דבר

ויש לאנשים כמוני מזל שלא כולם בלי סבלנות, אחרת היו משליכים אותנו כמו זבל הצידה בגלל שאין לנו ניסיון.

Sefy

New member
מה הקשר ? הרבה!

איך נדע לנשק כמו ש"צריך" אם לא היה לנו ניסיון ? אם הבחורה זרקה בלי לתת הזדמנות או להראות איך כן לעשות. זה חוסר ניסיון.

אז אני לא מדברת על מקרים כאלה.

אני מדברת על צורת הנשיקה עצמה. יש אנשים שאוהבים הרבה רוק, יש אנשים שאוהבים נשיקות ארוכות, יש עדינים, יש אגרסיביים. אני לא מדברת על גיבוש הדרך, אלא על הדרך עצמה. והבחורים שאני שללתי, היה להם ניסיון. חוץ מזה, אני מאמינה שיש בזה מין המולד. לומר, ברור שאפשר לשפר נשיקה, אבל או שיש ניצוץ או שאין. עובדה שהנשיקה הכי טובה שהייתה לי, הייתה עם בחור בן 20. ורבים, גדולים ומנוסים ממנו, לא הגיעו לקרסוליו.

Sefy

New member
אבל עדיין יש מקרים כאלה!

ואיך נלמד צורת נשיקה בלי ניסיון ? ואיך את יודעת שאותו בן 20 לא התנשק בגיל 15 ומעלה בלי הפסקה ?

הוספתי, מנוסים ממנו.

ספי, תבין, אני לא מדברת על זה שעכשיו אני אכיר בחור שמעולם לא התנשק ואם הוא יתנשק זוועה, אני אעיף אותו לקיבינימט. לא ככה זה עובד. אצלי, לפחות. אני מדברת על הסגנון עצמו. נקודה.

Sefy

New member
איך את יודעת שהם מנוסים ממנו ? ../images/Emo8.gif

הבנתי למה את מתכוונת, מקווה שאת לפחות הבנת למה אני מתכוון.

דנטל

New member
אני מסכימה שצריך לנסות ללמד

כמו כל דבר אחר שאת חושבת שמישהו לא יודע ותנסי ללמד אותו, כך גם כאן. לא צריך להיות הבדל. להפך - אם צריך להיות הבדל, אז הוא במידת ההשקעה. כשזה מישהו שאת נהנית בחברתו והלימוד הזה יכול לתרום לך, את צריכה להשקיע יותר. אני מבינה שאם היתה לך סבלנות ולא ראית תוצאות, תתייאשי. העניין הוא שאני מאמינה שישנם כאלה שכן אפשר ללמד אותם. אישית, נשיקות לא ממש עושות לי את זה, כך שאני בדרך כלל לא ממש יודעת אם זו נשיקה טובה או לא. יש לי ההערכה, אבל לא דעה החלטית לגבי כל אחד מהגברים שהתנשקתי איתם בחיים שלי. המזל הוא שבגלל שזה לא ממש עושה לי את זה, לא זכור לי שהיתה לי אי פעם נשיקה גרועה. הן רובן היו נחמדות וזהו. למשל, התנשקתי עם מישהו שפעם בכמה זמן כותב בפורום הזה - אני חושבת שהוא מנשק טוב, אבל אני לא יכולה לתת ציון או משהו בסגנון.

דנטל

New member
אני גם אז אומרת את האמת

אמרתי דברים הרבה יותר איומים מזה רק בגלל שהיו האמת.

דנטל

New member
אני רעה בלי שום קשר

העניין הוא שהאמת היא אמת. כלומר, אין פה תלות ברוע. ברגע שזה יהיה תלותי ברוע זו כבר לא תהיה האמת.

תלוי

יש כנות שנובעת מרוע, אבל לא נראה לי שזו הכנות שאת מעריצה; לדעתי אין מה להעריץ פה. זו כנות פוגעת ולא הכרחית. הכנות הגמורה שאינה נובעת מרוע, ועשויה להתקיים במערכות יחסים מסויימות (אבל ממש לא תמיד), באופן כזה שהצדדים יודעים שהם יכולים להגיד את האמת בפרצוף, מבלי לפגוע, א לחילופין, שהם יכולים להצליח לומר דברים קשים בצורה לא-פוגעת, זו לדעתי כנות יפהפייה, ואותה גם אני מעריצה. אולי גם מפני שהיא כל-כך נדירה ומיוחדת.

למעלה