אמת או סקר?

אטיוד5

Active member
אנחנו מארחים למופת

רק אתמול הלנו שתי אורחות ואח"כ תלינוהן.

MajorWinters

New member
בעיה../images/Emo19.gif

פרצופונים אכן לא טוב. דביקונים מאוד סתמי ולא קשור מותקונים זה באמת טוב, אבל זה מרגיש לי כמו מילה של פרחות סמלים במלעיל נשמע כמו עארס שאומר סמלים במלרע. כמו טילים, בובה, ריבה או עוגה. קישוטיות זה מילה ישנה כזו חייכנים זה עדיין פרצופים ומזה מנסים להפטר צלרגשות זה כל קשה ומעיק על הגרון.... מה עושים? דווקא רגשונים, פשוט וקל נשמע לי הכי חביב!

גנגי

New member
אוקיי, לבקשת הקהל

הוספתי את "רגשונים" לסקר. אני מבקשת להוסיף שאין הוספות נוספות, יוסף. סוֹף.

freedom rider

New member
שתי הערות

קודם כל, לפחות שני אנשים חושבים שמילה כזו הינה חיונית, ואני אומר זאת בבטחון כיוון שהצבעתי רק פעם אחת. דבר שני, בקשר לאלה:
חשבתי שקוראים להם דביקונים. מה, לא?

גנגי

New member
עובדה

שהאקדמיה קבעה "פרצופונים" ולא אחרת. דביקונים זו לא מילה רשמית, היא פשוט מבית היוצר של פורומפי. ולהזכירך - אנחנו כאן בפורמח"לה, שבו הראש היהודי ממציא לנו פטנטים.

מה רע בפרצופונים?!

אפילו שלא כולם פרצופים, הם התחילו בראשית האינטרנט כפרצופים... לדעתי ההצעות: מוֹתֶקוֹנים וסְמָלִים בכלל לא באות בחשבון, וזאת מפני שאלו לא מילים עבריות!

גנגי

New member
וואללה,

דווקא יכולהתאים. הנה אהההההה (זורח):
, והנה עוד אהההה אחד (לחג המתקרב):
, והנה אהההההה אחד שמזכיר אותי שתי-טיפות-מים:
.

אוֹחַ

New member
אההההה,

הבנתי: את החלטת להסטלבט עלי.
אין בעיה! רק מה - זוכרת ששלחת לי מסר בו ביקשת ממני להצביע למס´ 2? אז תשכחי מזה! מצידי, שתתקעי עם מילה כמו מותְקַקִיקנים. נפגש בשביעיות.
(
לא דומה לדוד לוי?)

גנגי

New member
כמו שבטח הבנת, אוח,

לא כולם מבינים את ההומור שלך.
אבל לא נורא, זה שם אותך בסל אחד עם ביצים טובות, במקרה שלי זה דווקא ביציות, אבל גם זו לטובה. חכו-לי-ביולי.

אוֹחַ

New member
../images/Emo7.gif קוראים לי אוח ואני מכור.

אני מכור לשקרים - שקרים לבנים, שקרים קטנים, שקר בלי רגל ושקר של הרְגל.
לכתה א' הלכתי עם ילקוט של כזבים, ובכיתה ב' שיקרתי שגנבו לי אותו.
וזה שקוראים לי אוח... אז גם זה לא-ממש מדוייק.
וזה שאני שר לפעמים: "שקר החן, הבל היופי" - גם לזה אל תאמינו (כן-כן, לא להפסיק עם ה'מסכות-אבוקדו'!). . . . . . . . . . . . . . .
כאן רציתי לנפק לך תעודת-יושר, גנגי, אבל מי יאמין לי עכשיו?!

למעלה