אמת או שקר?

משוש30

New member
פעם כשהייתי צעירה ויפה

הלכתי למועדון בהאייט ירושלים ניגש אלי מישהו ואמר לי שמאד מצאתי חן בעיני אורי מלמיליאן
ושהוא ישלם לי 150$ אם אני אבוא אליו. כמובן לא האמנתי אבל הוא התעקש ואמר שהוא ישלם גם לו אם אני אסכים. בכל מקרה מלמיליאן באמת היה שם והסתכל עלי כל הערב. ברור שאמרתי לא! (שלא נדבר על זה שעם כל הכבוד, ואין כבוד, 150$??? באותו שבוע הציעו בשיא הרצינות 10,000 ש"ח בשביל לקבל את מספר הטלפון שלי ולא נתתי. שזה סיפור בפני עצמו. בחור מבוגר שהיה מגיע ערב ערב לפאב עם סטפות של מאות שקלים במזומן. בפעם הראשונה הוא השאיר לי 300 ש"ח טיפ על בקבוק בירה, שכמובן לא לקחתי כדי לא להרגיש שאני חייבת לו משהו, רצה לשלם לי את הלימודים באוניברסיטה והציע למי שישיג לו את הטלפון שלי 10,000 ש"ח. אנשים באו אלי ואמרו מה איכפת לך נתחלק חצי חצי תחליפי את הטלפון אחר כך, אבל אני אשת עקרונות אז לא הייתי מוכנה לתת את המספר. כנראה שפעם באמת נראיתי טוב והייתי פראיירית...) לגבי רובנס כשעבדתי בפאב הוא כל פעם היה מגיע לשם ומתחיל איתי לילה אחד נשארתי לסגור את הפאב לבד והוא הגיע שיכור לגמרי ניסה לנשק אותי ודיבר שטויות והייתי ממש לחוצה מזה שאני לבד והוא איתי אבל נגמר בשלום. סיפורים אינפנטיליים לגמרי כשאני חושבת על זה.

שיפסלה

New member
משוש, מה שהסגיר אותך

(לפחות מבחינתי) זה שאמרת לגבי המשפט הראשון "(מאישתו אני מניחה...)" אם לא היית רושמת את ההנחה הזאת, הייתי מתלבטת יותר אם המשפט אמת או שקר. לגבי המשפט הנכון השני, כבר סיפרת באשת השבוע על כל השפות שאת יודעת

אנידס

New member
הלו, ראיתי תמונות שלך.

את צעירה חטובה ויפה גם היום, אל תכחישי.

אנידס

New member
טוב, מגלה

רובכן צדקתן, תקופה מסויימת (שנה) יצאתי במקביל עם ארבעה בחורים. אצל קוראת בכף היד לא הייתי מעולם.

משוש30

New member
במקביל עם ארבעה?? והם ידעו אחד

על השני? אצלי המקסימום היה 2 שידעו שיש עוד מישהו אבל 4??????? יפה יפה !!

אנידס

New member
זה היה בתקופת ההוללות שלי ופשוט

לא רציתי לוותר על אף אחד מהם - רציתי לרקוד על כל החתונות. בהמשך זה כבר התחיל להיות קצת יותר מסובך.

אמברון

New member
חרגת אותי (ואני לא חונגריה)

טכנית זה מסתדר? מילא "חפיפה חיובית", אבל ארבעה? יוווו

אנידס

New member
../images/Emo13.gif בגדול קבעתי עם כל אחד בזמן אחר

זו לא היתה חברות ממש וגם לא ממש הצהרתי על קשר זוגי. וכן טכנית היו הרבה פאשלות שלרוב הצלחתי לצאת בהם באלגנטיות (כמו פעם אחת כשחשבתי שקבעי עם אחד והגיע אחר או כשפגשתי אחד כשהייתי עם אחר וכדומה).

שיפסלה

New member
../images/Emo141.gif המשפטים שלי

2 משפטי אמת ואחד שקר:
למדתי יידיש לבגרות
מעולם לא נהגתי לתל אביב
גרתי באפריקה

אנידס

New member
זה קשה, מנחשת שהשקר הוא הנהיגה

לתל אביב. השניים האחרים נראים יותר מדי אקזוטיים מכדי להיות שקר.

שיפסלה

New member
אוקיי, אני רואה שאין עוד ניחושים

אז משוש צודקת. היידיש זה שקר. למרות שבתיכון בו למדתי היו אנשים שכן למדו יידיש לבגרות (לפי המנהל שלנו, זה היה התיכון היחיד בארץ שלימד יידיש לבגרות - 4 יח"ל). האפשרות לבחור ביידיש היתה בחירה. אני בחרתי ללמוד מקצוע אחר. 2 המשפטים האחרים הם נכונים. אני לא גרה באזור ת"א. לת"א מעולם לא יצא לי לנהוג. הנסיעה לשם מתנהלת תמיד בתחבורה ציבורית או שמישהו אחר נוהג.

yaelia

New member
כל האמת על אתגר ועלי

אמנם תקופה מסוימת הסתובבנו שאותו חוג חברתי והוא גם העביר לי סדנה באוניברסיטה, אבל אף פעם לא הייתי חברה איתו. לעומת זאת רקדתי טופלס במועדון
. כן, כן, בנות, פעם הייתי צעירה וחטובה עד מאוד. פעם אחת, מתוך הרגשה שצריך לנסות כל דבר פעם אחת. זה היה בטיול שלי אחרי הצבא בניו-אורלינס, פגשתי בחורה שעשתה את זה והצטרפתי אליה בשביל הקטע. היה מוזר. אין לי מושג איך היה לי אומץ, כנראה מהדברים שעושים כשלבד ובחו"ל. יאללה, עוד שאלות אמת ושקר.

למעלה