אמת בפרסום?

suki da yo

New member
אמת בפרסום?

על מלי שחם שמעתם? הבחורה החביבה, בעלת בלוג בקפה דה מרקר, התחזתה לחולת סרטן והצליחה לגרום לבלוגרים לרחם עליה עד כדי קיום ערב התרמה למענה, ברווח של 45,000 שקלים. כרגע היא נחקרת במשטרה בחשד להונאה, וכבר הודתה שאינה באמת חולה בסרטן. הקפה סוער וגועש, הרבה אנשים מפרסמים פוסטים כועסים ונעלבים. ואתם מה? האם אתם חושבים שהם צודקים? או שזה מגיע למי שהיה תמים מספיק להאמין ככה לאישה זרה? האם הייתי מאמינים ככה למישהו דרך האינטרנט, ואפילו תורמים מכספכם? האם זה בכלל חשוב בעניכם שמה שאתם קוראים בבלוגים יהיה המציאות? לכתבה המלאה: http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/698/880.html

נוריתהה

New member
אני לא הייתי תורמת דרך הרשת

אבל טוב שנשארנו קצת תמימים. עדיף תמימות וניצול לאשר להיות ב%#^%# קשוחים.

Tali1912

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

* הם צודקים שהם כועסים, כי היתה להם מטרה אמיתית לתרום לבלופרית<בלוגרית>שהציגה את עצמה כחולת סרטן. * אישית, לא הייתי תורמת דרך הנט לאף אחד, ברור למי שאני לא מכירה, ובטח לא לדמות וירטואלית,גם לא להתרמות מפוברקות של אנשים שמסתובביםבתחנות מרכזיות ומתעלקים על הנשמה, יש אנשים שלא יכולים להוריד את העלוקות האלה מהצוואר שלהם ובשביל השקט תורמים, או גם את הקבצנים בצמתים שמבקשים נדבה. כשאומרים לא חד משמעי אז הם מבינים שדבר לא יעזור. *חשוב בעיני לקרוא בלוגים מציאותיים, עדיפות שלי לא לבלוגים דיכאוניים כמו אכלו לי, שתו לי, אין לי , יש לי, מציאותי בשבילי זה לקרוא בלוג על החיים ומה שעובר ביום יום בלי להכנס לחשבון הבנק, או מצבים הכי אישיים בעולם. *אני לא אוהבת בלוגים מתבכיינים שמנסים לעורר חמלה בגלל מצב כספי עגום. * אני חושבת שפורטל שיש בו מערכת בלוגים צריך למנוע מצב של תרומה או קבלת מתנות ועוד יותר הפרסום של התרומה בבלוג האישי, זה ממש לא לעניין, זה יוצר מצב של מחוייבות מסויימת,זה יכול ליצור מצב של תלות, זה יכול ליצור מצב של הצלחתי פעם אחת אצליח בפעם הבאה שוב פעם.

העונש צריך להיות הדבקה במחלה קשה

העונש צריך עין תחת עין. כל כך רצתה להיות חולה, אז כבוד השופט צריך להענות לדרישה ולהדביק אותה במחלה קשה.

Tali1912

New member
נסחפת לא?

מה זה הזמנה מיוחדת עם שליח? השופט בפסק דין יציין שהוא דורש מזרק עם דם נגוע, או השד יודע מה? הגזמת, קצת הרבה!

unicornus

New member
תביא לה סרטן, אמיתי מהים

ותקפיד בעצמך לקחת גלולות של אומגה 3 המון בריאות ואהבה...

suki da yo

New member
תיקון טעות ../images/Emo124.gif

בניגוד לפרסום הראשוני, לא מדובר בסכום המדוייק של 45,000 שקלים, ובכל זאת בכמה עשרות אלפי שקלים.

45 אלף זה מה שהיא אמרה שהיא צריכה

(או 54 אלף, תלוי באיזה עיתון את מסתכלת). הסכום שנאסף עומד על כ- 22 אלף ש"ח "בלבד".

עצוב מאוד, ועשוי לפתח תסמונת "זאב זאב"

כשיש חולים אמיתיים שמנסים לגייס כספים, הציבור ינקוט מידה כפולה של ספקנות ויתרום פחות.

גם בתפוז ב2003 היה את טיאן

או כינוי דומה לזה - זאת הייתה אישה , שהתחזתה לבחור בן 22 והייתה עוזרת לאנשים בצורה נפשית דרך שיחות,עושה סייבר סקס עם בחורות ברשת, ומבקשת הלוואות. והטיאן הזה היה שולח את "דודה שלו" שזאת בעצם הייתה המתחזה - לקחת את הכסף כי הוא לא היה יכול לצאת מהבית כי הוא עבר איזה התעללות בעבר או משהו- היה שם סיפור מוזר בטירוף שכל הבחורות התמימות האמינו לדמות הזאת - ואפילו המנהלות האחרות בפורום הזה ידעו שמדובר במתחזה ולא עשו כלום ורק מישהי אחת הלכה ופוצצה את הסיפור והיה רעש גדול בתקשורת. בסוף תפוז התחילו לעשות פגישות אישיות עם מנהלי הפורומים בשביל לוודא שהמנהל הוא מי שהוא אומר שהוא, הדיחו את המנהלות האחרות מהפורום והפורום עבר בין מנהלים אחרים , והטיאן הזאת - הגישו נגדה תלונות במשטרה ואז הסיפור דעך... ואיך אני יודעת את זה ? אני מגיל 16 בתפוז .... עם בלוגרים זה קשה יותר- לא תזמין כל בלוגר לפגישה במשרדי תפוז עם כל הכבוד . לכן פשוט צריך שוב ושוב לחזור בתקשורת על כללי הזהירות והאנונימיות בתקווה שהפעם זה יכנס לראש.

תתפלאי,

כבר הזמנו בלוגרים למשרדים של תפוז, והם אפילו באו. ועוד נזמין, ולא רק למשרדים. :)

ולחשוב שגרתי פעם מעל משרדים שלכם :)

היו ימים טובים . אגב תודה לטל על בחירת העורך היום :) זה היה נעים לראות

actress

New member
קראו לו טאי בעצם קראו לה והיא היתה בת 40

ואחח אחח אחח אכן נוסטלגיה... אוטוטו סוגרת עשור פה
ולגבי מלי שחם שהונתה את כולנו, תתעלמו ואל תתנו לרשע לנצח.

למעלה