חחח הגיוני הרבה יותר!
T The Girl Who Lived New member 29/8/07 #34 הממ..../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif - שקר. - פנטזיה. - אמת.
A ATWA New member 30/8/07 #43 גם אני רוצה! הלכתי עם קביים במשך חצי שנה ב3 שנים האחרונות הכנתי 2500 "יצירות" בפוטושופ יש לי מכונת ברד בבית מצטערת שזה כ"כ לא מעניין
גם אני רוצה! הלכתי עם קביים במשך חצי שנה ב3 שנים האחרונות הכנתי 2500 "יצירות" בפוטושופ יש לי מכונת ברד בבית מצטערת שזה כ"כ לא מעניין
Z ZuLi90 New member 30/8/07 #45 בוא נראה אתכם... למדתי לתואר ראשון בגיל 16 אני טבעוני עברתי אתמול את השלב השני במיונים לטיס שוטט!!
Z ZuLi90 New member 30/8/07 #52 כל הכבוד D: חחח כן למדתי לתואר ראשון במתמטיקה אבל פרשתי לאחר שני סמסטרים... אני צמחוני ופעיל באנונימוס והייתי טבעוני אטם הייתי יודע שאמא שלי לא הייתה מתעלפת או משו אחרי זה... וכן... נכשלתי אתמול במיונים לטיס באסה אבל חפיף
כל הכבוד D: חחח כן למדתי לתואר ראשון במתמטיקה אבל פרשתי לאחר שני סמסטרים... אני צמחוני ופעיל באנונימוס והייתי טבעוני אטם הייתי יודע שאמא שלי לא הייתה מתעלפת או משו אחרי זה... וכן... נכשלתי אתמול במיונים לטיס באסה אבל חפיף
א אטומיק בייגל New member 30/8/07 #53 אני :0 1. אני לומדת פסנתר כבר 8 שנים 2. אני טסה עוד כמה ימים 3. הטיסה, לפינלנד! D:
I Ice Queen 7 New member 1/9/07 #58 נמ מיזמזתי את שארון אני אמזמז את שארון אני עוברת לאנגליה בעוד כמה שנים קל מדי ><