לינדזי לוהאןןןןןן טלויזיה או מחשב?
H Hip Hop star New member 22/10/05 #22 הילארי../images/Emo3.gif זה הופך לזה זה או זה זה..הרעיון הוא אחרת.......אמ..... ומי שענתה על הקטע של פרנץ פרדיננד טעתה אני יודעת מיזה ואת לא! אמ................................ כמה ימי הולדת יש לבנאדם בחייו?
הילארי../images/Emo3.gif זה הופך לזה זה או זה זה..הרעיון הוא אחרת.......אמ..... ומי שענתה על הקטע של פרנץ פרדיננד טעתה אני יודעת מיזה ואת לא! אמ................................ כמה ימי הולדת יש לבנאדם בחייו?
S shircherry New member 22/10/05 #25 נראה לי 1? כי בנאדם נולד פעם אחת בחייו? בעצם אם זה לא נכון אז אמממממ לא יודעת... בכל אופן... סקייט או BMX ?
נראה לי 1? כי בנאדם נולד פעם אחת בחייו? בעצם אם זה לא נכון אז אמממממ לא יודעת... בכל אופן... סקייט או BMX ?
C cami love benja New member 22/10/05 #26 אממ מזה BMX ובעיקרון אני אוהבת סקייט..כך ש..=\ מקפליי או באסטד?
C cami love benja New member 22/10/05 #27 חעחע פרניציץץ פרדיננדיד האלה זאת להקה..קראתי את זה..את כתבת ולא נראה לי שכתבתי נכון את השם..=\
L Love Bem New member 22/10/05 #29 באונה.. הורסי משחקים(איך שלא כותבים את זה דאמטט) קיצר אז נתחיל מהתחלה תשובה כלב עושה האו האו עם נכון???? שאלה? אלה מה קורה?
באונה.. הורסי משחקים(איך שלא כותבים את זה דאמטט) קיצר אז נתחיל מהתחלה תשובה כלב עושה האו האו עם נכון???? שאלה? אלה מה קורה?
C cami love benja New member 22/10/05 #32 אלה: הכל טוב שאלה.. נכון טום חמוד בטירוף ומגיעה לו מישי יותר חמודה [כמוני למשל..] מחברה שלו ?
R Rowdy Girl New member 22/10/05 #36 בורן למה מקרה???../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif דני ג'ונס או..אממ... דני מסטרצ'ון [איך שרושמים.. הייד משנות ה70]??
בורן למה מקרה???../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif דני ג'ונס או..אממ... דני מסטרצ'ון [איך שרושמים.. הייד משנות ה70]??
C cami love benja New member 22/10/05 #38 בורן..מזה חמווד ../images/Emo99.gif אממ ג'סיקה סימפסון או אשלי סימפסון?
C cami love benja New member 22/10/05 #41 נמממ אני לא אוהבת שוקו [מה לעשות..] ולא נס.. בנחמין או פליפה?