אמ עוד בעיה, מעצבנת,

W e n d u s h

New member
אוקיי

מה שנותר לך לעשות הוא פשוט לחשוב על מי שאת היית מגדירה בתור סנוב (מישהו שאת מכירה) ולנסות לחשוב אם יש לכם קווי אופי משותפים. אבל זה מצריך ממך ביקרותיות גדולה כלפי עצמך, וזה לא קל בכלל.

W e n d u s h

New member
אני בת

דוגמה? בבקשה. - שאת לא מדברת עם אנשים מסויימים -זילזול באנשים שהם לא כמוך. במבטים, בשיחה -לעתים (אולי לא אצלך) התהדרות בסמלי סטטוס כמותגים נתפסת אצל אנשים מסוימים כסנוביזם. אבל זה מאוד תלוי בעם מי את מסתובבת. -אם את בוחרת את החברים שלך רק כי הם חברים של מישהו אחר, ש"נחשב" יותר.

הדרוש29

New member
אמ.

בואי נגיד ש. . . יש אנשים מסויימים שאני לא מדברת איתם/ אבל לא בגלל שהם לא "מהמעמד" שלי. אני בוחרת את החברות שלי, לפי איך שנוצרת כימיה בנינו. מבטים בשיחה- לא ממש הבנתי.

W e n d u s h

New member
מבטים

את יודעת מה זה מבט מזלזל, מתנשא? כזה שבו את מכווצת את הגבות? הוא משדר סנוביזם. כשאת נותנת מבט כזה במישהו, אחרי שהוא אמר איזה משהו, זה יכול להיות מאוד לא נעים. ומה זאת אומרת לא מדברת איתם? יש כמה סוגים של "לא מדברת". יש "לא מדברת" של אומרת שלום בבוקר ומשאילה עט אם צריך אבל לא מסתובבת בהפסקות ומנהלת שיחות נפש. ויש את הסוג השני של "לא מדברת" והוא בעצם התעלמות כוללת ונתינת תחושה שהם לא רצויים בחברתך. הסוג השני מעיד על סנוביות. ולעת עתה אני אאחל לך לילה טוב
. את מוזמנת לענות לי אבל אני אוכל להגיב לך רק מחר

למעלה