אמ, קיבלתי באיסיקיו URL

sarah

New member
אמ, קיבלתי באיסיקיו URL

מחבר של לי שנראה ככה: URL:תעבירו בבקשה לכל הרשימה URL´s description: לי נבטי (ידדוע גם כLeeCooper69) התאבד בחנק בארון הבגדים שלו. אנו החברים והמשפחה מבקשים להנציח אותו אני מקווה שזאת הייתה בדיחה מאוד חולנית, ואשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין. אה, ד"א הוא נראה מחובר אך לא עונה לי. באעבה, שרה

את כלכך סתם

לי הוא אחד האנשים הכי חשובים לי בעולם ואני אוהב אותו. מאוד. בלי לי לא היתי חי עכשיו. אז המעט שארת יכולה לעשות זה לסתום.

פריפטס

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

אישית לא הכרתי אותו, אבל קראתי את ההודעות שלו בפורום. זה כל כך עצוב... קשה להאמין שאחד מהפורום נפל קורבן לאכזריות הבלתי ניתנת להתמודדות של העולם, אבל זה קרה... יהי זכרו ברוך. נ.ב. הלוואי שזו בדיחה... אבל בהתבסס על מה שנכתב כאן בפורום אני לא בונה על זה...

infected CODE

New member
אנשים, תירגעו../images/Emo70.gif

עוד לפני שאתם יודעים בכלל במה מדובר אתם כבר מספידים ת´בנאדם
|!תחשבו איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם מתחברים לאינטרנט ומגלים עשרות הודעות "יהי זכרו ברוך" על עצמכם

אממ..

הייתי מרגישה שלאנשים אכפת ממני? שאם יומיים אני לא כותבת כלום בפורום אז ישר דואגים שמתתי ומתפחלצים לגמרי מרב פראנויה ומדליקים נר..? טוב, הייתי מרגישה שהפורום הזה מטורףףףףףףףףףף..

TwelveEyes

New member
הממ.. ובגלל זה הוא...

נמצא עכשיו אונליין באייסי שלי? אמנם בAway.. אבל בהחלט אונליין. אחד באפריל רחוק, אנשים. אבל בעצם, כדאי שתתחילו להתאמן לקראתו עכשיו, כי אם זה הרעיון שלכם למתיחה טובה, אתם ממש, אבל *ממש* פאתטיים. *חוזרת לצווח בשמחה על הכרטיסים*

TwelveEyes

New member
כמו כן...

שמתי לב שמישהו פה דיבר על איך שהוא לא היה בביצפר כמה ימים. ובכן, מבט חטוף על הכרטיסישי שלו מגלה שרק אתמול הוא השאיר הודעות בפורומים. אז אם מישהו פה מחפש תשומת לב או סימפטיה, הייתי מציעה לנסות דרכים קצת יותר בוגרות... או לפחות לוודא שכל הצדדים בתכנית שלכם מכוסים.

resputin

New member
(אל תשכחי דגנרט ודרמה קווין)

"הא! את כל כך סתם" -...?! *Rolling eyes* Okay.......

TwelveEyes

New member
ובכלל...

אף אחד לא לימד אותכם שלפני שמאמינים למשהו - כדאי לבדוק את המקור ולא להאמין לכלום עד שלא תוודאו סופית שזה נכון?

די להיות סתם!

אתמול דיברתי איתו..והוא נשמע ממש עצוב.. אולי זאת סתם שמועה..אולי זאת בדיחה..אולי זה אמת.. אבל אין סיכוי ליעד לא יתאבד. הוא לעד..

TwelveEyes

New member
*rolls eyes*

נו אז מה? יש עצוב ויש על סף התאבדות. אני לא מניחה שהוכשרת ע"י ארגון תמיכה נפשית\מוסד אקדמאי כלשהם לדעת את ההבדל בין השניים. אמנם, גם אני לא, אבל בימינו א) התקשורת ב-90% מהמקרים מדווחת על אירועים של התאבדות בגיל צעיר ו-ב) אני לא רואה שום הוכחה לכך שהוא מת. מכאן, שעבורי הוא לא מת עד שלא אראה הוכחה ממשית לכך. ולא, זה שהוא לא עונה באייסי לא נחשב.

the beast 15

New member
קשה להאמין...

לא שאני ממש מדבר איתו רק הסיפור קצת לא הגיוני אם זו שמועה או סתם בדיחה חולנית... הוא עוד לא הגיב... מישהו מוכן להתקשר אליו?...

praetor

New member
אממ...

מצד אחד, זה נראה לי כמו דרך קצת לא סבירה להנציח מישהו. מצד שני - ההודעה האחרונה שלו בתפוז היא מאתמול בארבע אחה"צ בערך, הוא כל הזמן לא עונה באייסיקיו (הוא ב-N/A) - וההודעה שמקבלים כשמנסים לשלוח הודעה היא "בה ביי אנשים. שיהיו לכם אחלה חיים...", והפרק האחרון ביומן שלו פשוט מפחיד. http://www.pridezine.com/content/DiaryChapter.asp?id=3126 לומר את האמת, אני לא יודע מה לחשוב. אבל - לי, אם אתה קורא את זה - השמע קול, בבקשה.

למעלה