אמ, קיבלתי באיסיקיו URL

the beast 15

New member
לא יכול להיות...

תהיו אופטימים לא הגיוני שהוא התאבד אני דיי מכיר אותו רק מהיומן שלו והוא נשמע כמו הבן אדם שאחרון שיתאבד לכל אחד יש את העליות ואת הירידות שלו זה שהוא קצת דכאוני הימים האחרונים זה לא אומר שהוא התאבד במיוחד שזה בא ממקור כמו איי סי קיו תנסו להתקשר אילו לפלאפון אם לא אז גם מחר אני בטוח שנמצא אותו בריא ושלם.

LeeCooper69

New member
אני מת??? זהנ מעניין.... אף אחד לא

טרח לעדכן אותי במותי.......... קיצור, אני לא מת ואני פשוט הייתי מלא שעורי בית והכל אז נשארה ההודעת NA של אתמול. מי הפיץ את האידיוטיות הזו???? בקיצור, יהי זכרי ברוך... איים אלייב!!! אלייב!!!!!

the beast 15

New member
וואי איזה הקלה...

שימות מי שהפיץ את השמועות עכשיו אני יכול לישון...

resputin

New member
גוולעד, I´m busted

לא, סתם סתם.

resputin

New member
אוי די כבר,

דרמה קווין
לפחות לא ביתרו אותך לקוביות קטנות ושפכו את זה לדלי מלא באמוניה, הוסיפו כמה עשבי תיבול ושתן חתולים וזרקו לירקון. (מה? יצירתיות מעוותת, אחת בלילה!)

TwelveEyes

New member
שששש!

יופי, תגלה להם את כל התכנית שלנו, why dontcha!
*הולכת להשחית את נפשם התמימה של ילדים יהודיים אמריקאיים
*

LeeCooper69

New member
תראו מה שלחו לי אפילו...

נראה לי שאם אני אמות באמת לא ישנה לכם, הא? לפחות קיבלתי נר ממישהו... ולכל אלה של ה"לא הכרתי אותו ממש". יכלתם תמיד לשלוח ICQ...

resputin

New member
אני היחידי שמוצא את העיניין הזה

ללהיות משעשע ביותר? איך ולמה שמישהו יוציא הצהרות ושמועות (על עצמו.? על מישהו אחר.?) שהוא התאבד.?- ועוד באיזה דרך יצירתית... נו טוב.. Bored now Leaving.

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif הא!!!

ומה משל הסיפור הזה? א) לא צריך להאמין לכל שמועה. ב) דנה תמיד, ***תמיד*** צודקת.
ג) יש יותר מידי דרמה קווינז. ד) לאנשים פה יש חוש הומור מעוות קשות.

סיגרינ

New member
אתה ממש חצוף, ת´יודע?

מה פתאום אתה חי? באיזו חוצפה???? באמת בזיון, שומע? ב-ז-י-ו-ן!
(אוקי, טוב לשמוע שאתה חי. די עם הציניות)

LeeCooper69

New member
תגובה מאמילי AngelDust

אמילי (1:49 PM) : תמות כל שבוע זה מכניס קצת אקשן לפורום אולי אני אנסה את זה??? אגב, גם אני צוחק עלך זסה.. היה קטעים למות!!!!

LeeCooper69

New member
מאגניב למות!!!!

הייתי בהלוויה של עצמי. כל היום מKה אפורה ואוריון האדיוט שרו לי: guess I´ll die anouther day -I´m alive ו-I feel so alive ואפילו את easons in the sun המיושן!!!!!!!

פריפטס

New member
מי לעזאזל האדיוט?

מי האדיוט שהמציא את הבדיחה הכל כך מפגרת וכל כך לא מצחיקה הזאת???

למעלה