אמ.. רציתי לקנות דיסק של גרין דיי

dolca1

New member
אמ.. רציתי לקנות דיסק של גרין דיי

מן הסתם.. ואני רוצה את הכי טוב! שכולם ממליצים עליו וגם אתם אז פליז אני ממש רוצה את ההמלצות שלכם!

dolca1

New member
זהו ששחכתי להגיד שיש לי את אמריקן

אידיוט.. אז להמליץ על דיסקים אחרים שהם טובים :)

zoe gra

New member
דוקי!!

כל כך!!

dolca1

New member
תודה לכל הממליצים.. אבל זה תיקו..

אז יאללה להמשיך להמליץ!

דוקי1

New member
דוקי

אבל זה לא משנה, כי ברגע שתיקני את דוקי יהיה לך חשק לעוד, ואז את תיקני את נימרוד, ואז את וורנינג, ואז שנניגנס..

coullette

New member
נצל"ש OMFG הגראמיז!

גודדדדדד ביליייי אני כל כך מתה הבן אדם הזה! קודם כל איזה חמוד בילי שנישק את אדריאן? אבל הקול של הדיבור של בילי מה זה מוזר! חייזרי כזה...וגם הקול של טרה כמובן מוזר אבל זה היה די ברור..וטרה קרעעע אותי איך שהוא אמר "FRANKITO" ....
דייי אני מתה....בילי כל כך..כל כך מושייי.ומוכשר וגאון ופשוט..אני מתה עליו. גרין דיי אני אוהבת אותכם תבואו כבר לארץ!!! BILLIE,MIKE AND TRE YOU GUYS ROCK !!! ואני כל כך שמחה שהם זכו באלבום הרוק הטוב ביותר זה כל כך מגיע להם! ואיך הגראמיז מעיזים לתת מועמדות לאלביס קוסטלו?? מה לו ולרוק??? בקיצור,חבל שגרין דיי לא זכו גם באלבום הטוב ביותר אבל לא נורא הם זכו באלבום הרוק שגם זה מעולה.ג"ד תמשיכו כך אתם מצוינים,תמשיכו לעשות מזיקה טובה ותבואו כבר לארץ!!!

BlueBeIl

New member
לא משנה מה טרה אומר, או נשמע כמו

ילד קטן. אז אפילו אם הוא יגיד "סבתא שלי מתה בטרגדיה נוראה" זה ישמע כאילו הוא מספר בדיחה.... פרנקיטו זה סתם איך שהוא קורה לבן שלו לא? אני חושבת שזה ייאוש שאתה לא מצליח להשמע רציני אף פעם(-: ובילי ג'ו נראה כל כך כמו ילד קטן כשהוא קם וחיבק את כולם, זה מצחיק, הבן אדם כבר בן שלושים, יש לו ילד בן 11... איזה חברה שלי אמרה שהיא דיברה עם אחיה על גרין דיי והוא אמר "אה גרין דיי! הם עוד מזמני! הסולן עוד נראה כמו ילד בן חמש?"D-: ההופעה הייתה מגניבה. באמת חבל שהם לא זכו בעוד פרסים, אבל הם זכו בסט רוק וזה מצוין, עדיף מאשר אם הם היו זוכים בכמה פרסים זניחים כמו מפיק וקליפ... ועם ריי צ'רלס שמת והכל, לא הייתה הרבה תחרות.

dolca1

New member
אני גם מאוד מסכימה איתך!!

בייחוד שבילי היה עם חימצון זה בכלל כאילו הוא איזה ילד בכיתה ח'... וזה כל כך מוזר...

BlueBeIl

New member
כי רישמית הוא לא חלק מהלהקה,

וכנראה שהם מעדיפים להצניע את קיומו כמה שיותר... אני בטוחה שנותנים לו קרדיט בכל מיני מקומות.

למעלה