אמ.. רציתי לקנות דיסק של גרין דיי

RoCk StaR 1

New member
הא.טוב לדעת =]

למה להצניע את קיומו? לא יפה. הוא לא מוזכר בדיסקים, לפחות לא שאני ראיתי... הוא לא נמצא בקליפים...כלום?

coullette

New member
יכול להיות

שהוא בעצמו לא רוצה להיות מסוקר בתקשורת..רוצה להשאר גיטריסט אנונימי.וגם הוא לא ממש חלק מהלהקה הוא רק גיטריסט שנוסע איתם ומנגן איתם בהופעות.הוא לא מופיע בתמונות ובכתבות,ואני גם לא חושבת שהוא הקליט איתם את השירים.

BlueBeIl

New member
הוא גיטריסט עזר,

בהקלטות וזה הם לא צריכים אותו, הוא לא כותב את החומרים ולא כלום, רק כשהם מופיעים לייב הוא "עוזר" להם, עם הקטעים שיש בהם שתי גיטרות, או סתם כשבילי מתעצל לשיר ולנגן באותו זמן.

coullette

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בילי עצלן... דרך אגב איך הם מנגנים את השירים שפתאום שומעים בהם כינור או כלי אחר? אני יודעת שיש להם קלידן שנוסע איתם אבל לא נרראה לי שהוא יכול לעשות את כל האפקטים האלה.וגם בטיים אוף יור לייף (אין לי כוח להחליף לאנגלית) יש מין מנגינה כזו שזה בטח לא גיטרה ולא בס..(זה מלווה את הגיטרה של בילי)

BlueBeIl

New member
פעם היה לי וויכוח עם חברות שלי אם

זה כינור או חלילים. עדיין לא הגענו להחלטה.... בכל מקרה יש כמה אפשרויות - אן שמישהו מאחורי הקלעים מנגן את זה, על כינור חליל או וואטעבר, או שהם משמיעים את זה כמו פלייבק כזה. או שהם מוותרים על זה ואף אחד לא שם לב ממילא עם כל הרעש

WiseL

New member
קראתי איפה שהוא

שבדיסק נימרוד ניראה לי הם אירחו כל מיני נגנים בפעם הראשונה. אני דיי בטוחה שזה כינור בשיר

איך אתם יכולים לשכוח את

smoothed out slappy hours ו Kerplunk המעולים???? כמובן שדוקי טוב, אבל יש בשני הדיסקים האחרים שירים דיי מעולים...

WiseL

New member
נכון

אני אוהבת את הראשון (אין לי כוח לכתוב את השם) ויש שם שירים ממש יפים וגם הקול שלו שונה

wommer

New member
הסיפור המלא:

לאחר המון הופעות שלsweet children בפאבים, הם החליטו להוציא אלבום, והם הוציא את slappyאו משהו כזה... לאחר ההצלחה הם הוציאו עוד אחד שהצליח בהרבה יותר...(keruplankשדרך אגב הוא מומלץ מאוד ובחום!) הם החליפו את חברת התקליטים לreprise בגלל ההצלחה הרבה שלהם הם שיכנעו אותם או משהו כזה לעבור אליהם(גם בגלל שזו חברה יותר גדולה...) (בילי ג'ו הודה להם רשמית בגראמי השנה) ומשם כבר גרין דיי לא היו יותר אותם גרין דיי של פעם, אותם גרין דיי של אנדרגראונד...

BlueBeIl

New member
מצד אחד הם באמת מעולים,

אבל מצד שני אלו דיסקים שרק אחרי שאתה חורש על הדבר המיינסטרימים של הלהקה אתה יכול להתחבר אליהם, הם לא כל כך נוצצים כמו דוקי וחבריו... אבל באמת מלאים בשירים טובים.

מה זאת אומרת

"אחרי שאתה חורש על המיינסטרימים של הלהקה אתה יכול להתחבר אליהם"?

BlueBeIl

New member
זאת אומרת,

שאחרי שאתה חורש על הדברים המיינסטרימים של הלהקה אתה יכול להתחבר אליהם.

BlueBeIl

New member
כל דבר מדוקי ואילך....

קרפלנק ו39\smoothed היו אנדרגראונדים שכאלה.

כע דוקי../images/Emo163.gif

אם יש לך רק את אמריקן אידיוט אני ממליצה לך עכשיו לקנות את דוקי. זה מה שאני עשיתי.

dolca1

New member
טוב אז בעקבות תוצאות הסקר...חחחח

החלטתי שאני הולכת לקנות את דוקייייייייי! טוב נקווה שאני יוכל היום :) ותודה לכל הממליצים!

למעלה