אבל היה לו חישוק דווקא נשמע די הגיוני אבל..... הגיטרה בצד שמאל והעגיל בצד ימין זה מה שלא הגיוני..
O O L g i T New member 22/5/05 #16 אבל היה לו חישוק דווקא נשמע די הגיוני אבל..... הגיטרה בצד שמאל והעגיל בצד ימין זה מה שלא הגיוני..
S sk8er girl 26 New member 22/5/05 #26 ../images/Emo9.gifאממ לא יודעת... הגיטרה ליופי אני אפשר לומר "מנגנת" עליה מדיי פעם.
R RuNoOsH New member 22/5/05 #34 ../images/Emo42.gifמה זאת אומרת? קנית אותה כדי להתלהב? ממש חבל... מה יש לך? אקוסטית? קלאסית? או חשמלית?
../images/Emo42.gifמה זאת אומרת? קנית אותה כדי להתלהב? ממש חבל... מה יש לך? אקוסטית? קלאסית? או חשמלית?
S sk8er girl 26 New member 23/5/05 #40 אוף דיי, יש לי אחת חדשה קלאסית ואחת ישנה שזה 3 מטרי ברזל ו3 מטרי ניילון. עכשיו רדו ממני....
R RuNoOsH New member 23/5/05 #42 ../images/Emo42.gifאפשר לחשוב איך תקפתי אותך... זה פשוט נראה לי נורא דפוק לקנות גיטרה כי לכולם יש וזה מגניב... בסדר.. עזבי......
../images/Emo42.gifאפשר לחשוב איך תקפתי אותך... זה פשוט נראה לי נורא דפוק לקנות גיטרה כי לכולם יש וזה מגניב... בסדר.. עזבי......