אנארכיזם

MxIxAx

New member
הסיבה היחידה שהיא לא עובדת

זאת המשטרה שבאה והורסת לנו את ההופעות, אבל היא מתקיימת ביום יום בכל זאת

MxIxAx

New member
על המקומות שהמשטרה לא מגיעה

אליהם ומפריעה לנשימה

neko

New member
המשטרה מפריעה רק לנשימה של מי

משפריע לאחרים.

neko

New member
אתה זה שהגעת הנה לשכנע אותנו,

לפחות תתמוך את הטענות שלך במשהו...

MxIxAx

New member
לדוגמא:

מדורה בלג בעומר, שני שוטרים מגיעים ומתלוננים שאנחנו עושים רעש, מיוזמתם האישית בלבד, לא בהזמנת שוטרים מאחד המקומות עסק הקרובים, הם הולכים ואחר כך חוזרים עם עוד שוטרים ומתחילים לפנות אותנו בטענה שנמאס להם שאנחנו שם, האנשים שמבלים במדורה מתנגדים וצועקים על השוטרים, מזלזלים בהם. השוטרים מזמינים עוד עזרה ומגיעות חמש ניידות ורוב ברור של שוטרים מול פאנקיסטים, שלושה אנשים נעצרים. 2.הופעות פאנק בשדות של פרדס חנה, מקום מוכר לשוטרים כנראה, שמגיעים ללא סיבה כלשהי ומפסיקים את הערב. עכשיו זאת לא דרישה מרובה, זה לא איום רציני על הסגנון חיים האנארכיסטי שמתקיים, אבל זאת דרישה שיעזבו אנשים בשקט מהנוהל של שוטרים טיפשים שאנחנו משלמים להם את המשכורת, שיעזבו אנשים תמימים להנות.

neko

New member
מה זה קשור לשינוי שיטת שלטון?

אם החוק לא מוצא חן בעיניך, אתה מוזמן לפעול לשנות אותו. זה היופי של דמוקרטיה. אם החוק קיים ולא משתנה, כנראה שיש לכך סיבה, ושרוב האנשים רוצים שיתקיים.

MxIxAx

New member
לא מהפכה

מנסים לחיות בדרך חיים מסוימת, ומפריעים לאנשים לחיות אותה

neko

New member
שוב, בשביל זה יש חוק. אם אני אבוא

אליך הביתה ואקח לך את הטלוויזיה, גם תגיד שצריך לתת לי לעשות מה שבא לי?

MxIxAx

New member
למה שתקח לי את הטלוויזיה

מה אני צריך אותה? אתה לא חושב אנארכיזם

neko

New member
למה שאני לא אקח לך? בא לי שתהיה

לי טלויזיה, כרגע אין לי, אז אני לוקח ממך. אני לא חושב אנרכיזם - נכון, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, אני חושב על טלויזיה.

MxIxAx

New member
תיקח תיקח, מה לעשות,

אני אחליט אם לספר למשטרה, לא שהיא שווה משהו מה כבר אכפת לי לתרום לאנשים שצריכים את הכסף, ואם הם רוצים להיות כל כך עשירים, זאת בעיה שלהם בכל מקרה אתה מעמיס עלי שאלות קטנוניות שלא קשורות למוסר של חברה אנארכיסטית בכלל, ואין מה לשאול אותן, אמרתי כבר.

neko

New member
בקיצור, אתה לא מדבר על אנרכיזם

BY DEFINITION, אלא על תפיסה אישית שלך. לא מבין מה זה צריך לעניין אותנו.

MxIxAx

New member
אתה מאמין שסלבריטיז של ניים דרופינג

אקדמאי הם הקובעם של הדרך חיים, אתה נשאר תקוע במסגרת שלך, המוגבלת והלא מתפקדת בעיה שלך, זה הכל פאנק, זאת התשובה

neko

New member
כל אחד תקוע במסגרת שלו,

למה המסגרת שאתה תקוע בה יותר טובה משל כל אחד אחר כאן? ומה הקשר ל"סלבריטיז של ניים דרופינג אקדמאי"?

MxIxAx

New member
חחח, לא, אני לא תקוע במסגרת

אין לי מסגרת כרגע, ואני לא מתכנן להכנס לאחת גם הקשר הוא שאתה הופך את הדיון לאקדמאי ומנוון

neko

New member
מהות האקדמיה היא דיון.

דיון שאינו אקדמי הוא כמו משקה שאינו נוזלי.

MxIxAx

New member
טוב, על זה אין לי מה להגיד

האנארכיזם לא בא מהאקדמיה! אז יש.

MxIxAx

New member
בכל אופן, הפנייה לקומונה:

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=8299

למעלה