אנא דווחו על מקרי התעללות בתרנגולות ביום

hilehman

New member
זה לא אומר שעד תיקון האנושות חייבים לאכול בשר

אלא כשתתוקן האנושות, יהיה זה ברור מאליו שלא נאכל בשר. ברור מדברי הרבנים שהוזכרו שאכילת בשר זה לא דבר חיובי, אלא היתר. היתר, כיוון שבני האדם לא מסוגלים להתגבר על התאווה(יאפ.תאווה-) לבשר. אגב אני צמחוני בערך מגיל 4-5 (מהגיל שבו התחלתי לקשר בין השניצל לתרנגולת) ואין לי שום בעיה בריאותית, ואני אפילו לא אוכל בריא במיוחד..

../images/Emo45.gifממש נכון!!!!

ולהיות צמחוני צריך ללמוד..כמו כל דבר יש ירקות מזינים יותר ויש פחות קטניות הן מרכיב הכרחי בדיאטה צמחונית חלבון מהצומח נקי מתחלואים שתמצאו בתרנגולות למשל... (אולי שמעתם שההתבגרות של הנוער, מקדימה לגיל 9-10 מחזור חודשי בשל ריבוי ההורמונים אותו מלעיטים בבשר שנמכר בסופרים...ועוד כיוצא באלה...בעבר הגיל היה 12-14...הממוצע) ואני ממש חושבת שזה עיניין של טעם ודעה אישית אני צמחונית שנשואה ל'טורף', ומכינה שניצלים ועוף כמו כולם רק שלא אוכלת בעצמי מה לעשות
שלום בית חשוב יותר מאידאולוגיה אישית צמחונית..לפחות בחיי שלי....

טוב

כבר אמרתי מה היה הניסיון שלי... שכל אחד יחשוב עם עצמו במה תורמת לו אכילת בשר... אני מאוד בעייתית עם אוכל אגב, כך שלא לכולם מתאימה צמחונות כפי שאתה אומר. בסופו של דבר, לא זה מה שיציל אותנו משחיתות, בשביל להציל את האנושות מהקטסטרופה שהיא בעצמה הכניסה את עצמה אליה, צריך להתמקד בשורש ולא בענף... :)

hilehman

New member
המ..אפשר לשאול..

תמיד סקרן אותי-]איך מסתדרים טורף וצמחונית (או להפך)? מה תגידו(אומרים?) לילדים?

The Fading

New member
תקשיב,אני דיברתי כאן נגד המוסר הכפול של השמאל

אדם ימני שפוי לא יכתוב באיזה פורום : בואו להפגין נגד הכפרות , או : יהודים רעים מסובבים תרנגולים במקום לתרום. זה כל הסיפור ונגד זה יצאתי. את חזון הצמחונות והשלום של מרן הרב קוק זצ"ל אני מכיר. אבל אני גם מכיר מציאות של כל מיני יפי נפש שמה שאכפת להם זה הבע"ח והסביבה אבל אגב שכחה זה שיש בני אדם שגם נמצאים כאן ביקום. הם עושים אותו דבר כמו המשל הידוע על זה שמרוב להיטות להגיע לתפילה,רץ ודורס כל אשר נקרה בדרכו. הם שופכים את המים עם התינוק. זאת הבעיה כאן. אין לי כלום נגד צמחונים,אדרבה. אבל כמו שכתבו כאן ובמקומות אחרים,חלק מהצמחונים חולים בגלל זה ואני אישית מכיר אי אילו אנשים כאלה. אי אפשר להיות יפה נפש ומוסרי בזמן שבעולם מתים כל יום אנשים ומה שמפריע לאיזה קבוצה שולית באוכלוסיה זה איך במקום שאנשים יקבלו תרופות לסרטן ע"י ניסויים בבע"ח הם יצילו את אותם בע"ח. זה מה שמפריע לי ולעוד הרבה אנשים אחרים. אין לי כלום אישי נגדך או נגד מי מהצמחונים שכתב כאן. כנאמר : לא לשנוא את האנשים אלא את המעשים (תרגום חופשי שלי...). זהו לבינתיים.

hilehman

New member
?!

"אדם ימני שפוי לא יכתוב באיזה פורום : בואו להפגין נגד הכפרות , או : יהודים רעים מסובבים תרנגולים במקום לתרום." אם היית אומר אדם דתי, הייתי מבין, אבל אדם ימיני? מה הקשר?

The Fading

New member
ברור שיש קשר

רק לשמאל יש מוסר כפול ואני בטוח במליון אחוז שזה שכתב את הפתיח על "בואו ונמחה נגד ההתעללות בתרנגולים" היה מהמחנה השני. ימני = אדם דתי = אדם ערכי = אדם מוסרי. אז כתבתי ימני במקום יהודי,מה ההבדל ? זה אותו דבר.

hilehman

New member
ימני לא חייב להיות דתי!

ולמרבה הצער-לא כל דתי הוא ערכי...או מוסרי... ובטח שזה לא אותו דבר..

tkhri

New member
אני ימני ואני לא דתי

אני מסורתי, אני אוהב את הדת והמסורת ואני לא "חילוני אוכל חזיר" אבל אני בטח שלא דתי. לצערי, רוב הימנים ורוב היהודים הדתיים עזבו את כל הנושא של איכות סביבה וצער בעלי חיים לשמאל, כאילו רק לשמאל צריך להיות איכפת מזה. ובכלל, כל החוקים של צער בעלי חיים ושמירה על הסביבה והבריאה של אלוהים , הכל זה בכלל מהתורה וממש לא המצאה של "השמאלנים החילונים" . אז למה אנחנו עזבנו את הנושאים האלו? (למרות שגם זה לא ממש מדוייק, הרי הליכוד העביר חוק שאסור לבצע ניסויים בבעלי חיים בשביל קוסמטיקה - ונדמה לי שגם הרב עובדיה יוסף דבר בגנות זה)(אבל בגדול קולנו לא נשמע בנושאים האלו) .

The Fading

New member
קולנו נשמע רק שהתקשורת השמאלנאצית נגד היהדות

כל העיתונאים השמאלנים נגד היהדות והיהודים במדינה בשביל זה הם לא משמיעים אותנו. אנחנו לא פועלים לטובת איכות הסביבה ? איפה אתה חי ? הסתובבת פעם במרכז הארץ וראית פחי מיחזור של בטריות,עיתונים או בקבוקים וראית דתי אחד שלא ממחזר ? הבעיה היא שהשמאלנים איכפת להם רק מבע"ח ומהסביבה אבל הם נגד אנשים. ראינו למשל אנשים שהפפגינו בבילעין נגד הגדר הפרדה,איך הם הולכים מכות עם הצבא,הרי רק בשביל זה הם באו לשם. וגם ההפגנות של האנרכיסטים נגד הגלובליזציה ונגד גוש קטיף. לדאוג לכלבים והחתולים של היהודים בגוש זה כן אבל לדאוג לאנשים עצמם לא ? זה נקרא גרמנים,בין השנים 1939 ל-1945. איכות הסביבה ? לבנות ישובים לערבים בעמק יזרעאל זה כן אבל לבנות למגורשים בלכיש זה לא ? וואלה,איפה ואיפה. כן,רק השמאלנים דואגים.כמו שוואגנר דאג לגרמנים...

למעלה