אנא דייקו

ברק 188

New member
מיוחד ליולקה, וכולם מבחן םסיכ' קטן

קראו את השאלה הבאה, חשבו על תשובה ולאחר שחשבתם על פתרון אפשרי גוללו לסוף שם תהיה התשובה. זה לא טריק , השאלה היא כפי שהיא. אף אחד לא ענה על זה נכון כך גם אני. אישה אחת ,במהלך ההלוויה של האימא שלה , פגשה בחור שאותו לא הכירה. היא חשבה שהבחור הזה מדהים, ממש בחור חלומותיה, והיא האמינה שהוא אכן האחד והיחיד. היא התאהבה בו במקום אבל מעולם לא ביקשה את מספר הטלפון שלו ולא הצליחה לאתר אותו. לאחר כמה ימים היא הרגה את אחותה. שאלה: מה המניע שלה להרוג את אחותה? (חישבו על זה מעט ואז רדו לסוף המייל) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > תשובה: היא קיוותה שהבחור יופיע שוב בהלוויה של אחותה. עם עניתם על השאלה נכון אתם חושבים כמו פסיכופט. זה היה מבחן שנכתב על ידי פסיכולוג אמריקאי מפורסם בכדי לבחון אם לנבדק יש מנטאליות של רוצח. המון רוצחים סדרתיים שנעצרו ולקחו חלק במבחן הנ"ל , ענו על השאלה נכון. אם לא עניתם לשאלה נכון, מצוין. אבל עם עניתם לשאלה נכון, אנא ידעו אותי בכדי שאוכל להסיר את האי מייל שלכם מרשימת התפוצה שלי. אלא אם זה מרגיז אתכם, ואז אני אהיה הרבה יותר נחמד אליכם מעכשיו והלאה, להשתמע ולילה טוף.

יוליקה

Member
מנהל
ברק 188 - מה בדיוק הבעיה שלך איתי

למה החידה היא במיוחד בשבילי????? האם ניסיתי לרצוח מישהו??? האם ניסיתי להתחיל איתך בעבר????? או שסתם יש לך בעיה עם שמי....!

ju100

New member
יוליקה בוקרטוב../images/Emo41.gif

אל נא תכעסי על ברקינו.. הוא בסך הכל מיתלוצץ איתך ועם כולנו.. סליחה שלקחתי לעצמי את הזכות לענות במקומו.. הוא כזה פשוט כזה.. וזה בלי שום כוונה לפגוע באיש..

יוליקה

Member
מנהל
כועסת???? גם אני צוחקת!!!!

גם אני מתלוצצת... הרי לא ניראה לך שהשאלות שלי רציניות נכון?? אגב, אני רואה שגם את משתמשת בסיסמת חתימה דומה לשלי.....

ju100

New member
נכון יוליקה..../images/Emo41.gif

זאת האמונה הקטנה שלי.. אוהבת את הניסוח שלך..

ברק 188

New member
יוליקה ../images/Emo24.gif

חס וחלילה לא היתה לי כוונה לפגוע בך, כולה עברת מבחן קבלה ובהצלחה מרובה .(אמת לא אהבתי את נושא הדקדוק לשמה של בודפשט, מותר לי) עכשיו כדי שתבני אותי יותר טוב: בכל פורום יש תמיד אחד כזה משונה (מוזר) בפורום הנ"ל זה אני ואין לקחת אותי ברצינות -אלא אם אני כותב מידי פעם באמת משהו לענין, קבלי את התנצלותי במידה ובכול זאת נפגעת. אגב השם שלך נפלא.

יוליקה

Member
מנהל
אני חושבת שכבר אמרתי ל- JU100

שלא ניפגעתי, ואני מתלוצצת בדיוק כמוך וגם צינית לפעמים....

ju100

New member
188...בוקרטוףףף..../images/Emo41.gif

לשלוח לך שוב את פיית המישאלות?

ju100

New member
אז כהה...../images/Emo41.gif

הקלות הבלתי נסבלת של פשטות התשובה מביאה אותי למהשבה לא משהו על עצמי.... כן זה בדיוק מה שעלה לי בראש.. משמע אני פסיכופטית עם תעודות של איזה פסיכולוג.. אז 188 אתה חופשי למחוק אותי מהתפוצה שלך..

ברק 188

New member
מחקתי. נשארו לך עוד שתי משאלות?

אנא החזרי לי את האפשרות להחזירך לרשימה המרשימה שלי.

למעלה