אנא, לא למחוק! זה באמת נכתב מהלב...

אנא, לא למחוק! זה באמת נכתב מהלב...

שרון חולה! רציתי להגיד תהילים, אבל הם במכולה! רציתי להחזיק לו אצבעות, אבל היס"מ שברו לי אותם! רציתי לבכות, אבל לא נשארו לי דמעות! רציתי להתפלל, אבל שרפו לי את בית הכנסת... (נכתב ע"י מגורש, ומופץ בימים אלו!)

למחוק מדובר בעוד פאנט שהיה

מעדיף להישאר בעזה עם 2 מיליון פלסטינים שמקיפים אותו

חחח! עד כמה שידוע לי, הוא גר במורג!

מרחק של 4-5 קילומטר מעזה... לפחות תכיר את הארץ, לפני שאתה מוכן לתת אותה לאוייב!

הצורך שלך להבחין בין רצועת עזה לעיר

כאילו מדובר בשתי פלנטות שונות, מובן על רקע העובדה שנדרשת לפנות את האדמה שקיבלת בפרוטות, אם בכלל שילמת, וחיית כאדון לעבדים. העולם כולו יודע יפה, שכשמדברים על פינוי עזה, מדברים על פינוי רצועת עזה, ולא העיר. ומי שאומר זאת מכיר את הארץ היטב. מה שקובע זו לא השאלה אם 'ניתן' את עזה לאויב, אלא הרצון לחיות כבני תרבות במדינת ישראל ולא ככובשים המשליטים שלטון אפרטהייד וטרור על אוכלוסייה אזרחית, תוך גזל אדמות ומים מתושבים החיים בצפיפות שהיא מהגדולות בעולם.

sandbird4

New member
סליחה שאני לא רוצה למות במילואים

בשביל 8000 מוצצי כספי המיסים וערפדי דם חיילים שרוצים להמשיך לחיות על חשבון משלם המיסים, אם זה בדם או כסף. אבל כל זה כבר מאחורינו.

Haemek

New member
אתה עכשיו עלול למות לא במילואים

אלא באוטובוס, ויחד עם כל המשפחה שלך, כי אתה לא רוצה למות במילואים... האפסים הללו, שפוחדים מהצל של עצמם, עכשיו גם מעיזים לפחד בפורום ציבורי, בצורה שגם האויב רואה, והאויב רואה, והוא יגיע לפחדנים הללו ולכל עם ישראל.

sandbird4

New member
קשקשן.... עוד מאט גם תגיד לי ש

עוד מאט גם תגיד לי שאותם 8000 פרזיטים שישבו שם בגוש קטיף היו משתמשים בכסף שהם מצצו מאיתנו כל השנים כדי לשלם לפלסטינאים שלא יעשו הרבה פיגועים
לך תספר את המעשיות שלך למישהו אחר

Haemek

New member
עוד מעט אני אסביר לך

כי אותם 8000 אנשים הובאו לשם בהבטחות (בדיעבד הבטחות שוא של שרון), היו מטובי החקלאים בארץ, יצאו במליונים ושילמו מס וגם החזירו הלוואות שקיבלו בריבית דריבית, כדי שאתה תוכל לשמור על הפלסתינאים, וגם שמרו עלינו באותה הזדמנות. אז כשאתה מכנה אותם פרזיטים, קודם תבדוק מי מצץ למי ולמה. ואתה יכול לקרוא לזה מעשיות, אבל זה חלק מהמציאות שהאנשים חיו שם. אגב, היום הם 8000 פרזיטים, מובטלים ובטלים, חיים באוהלים תלוים בחסדי פקידים מושחתים וגם מוצצים לך את הכסף. אכן מלאכה נאה עשה שרון בהתנתקות: לפחות טוב שכתוצאה, עכשיו יש שלום ואין קסאמים (אני כמובן ציני).

Haemek

New member
האדמה ניתנה לו על ידי שרון

שגם הוסיף ואמר שזה עוזר לביטחון ישראל. והלה, שאותו אתה אוהב לשנוא, גם סיכן את משפחתו כדי שאתה הריק תוכל לגור בשקט במרכז הארץ.

sknr 1

New member
מוזר חשבתי שישראל מוקפת....

במיליוני ערבים מוסלמים, אז מה זה משנה איפה אתה נימצא בה ?? ( תל אביב או גוש קטיף)

Haemek

New member
את ה"פאנאט" שרון שם שם, בין הערבים

והוא גם אמר שזה לטובת ביטחון ישראל, ככה אמר שרון.

JOSEF272

New member
שבץ שבועיים לפני הפינוי מעזה..

שבץ שבועיים לפני הפינוי מעזה וכל המדינה היתה עולה באש מזל שלפחות את מבחן ההתנתקות הכואב סיימנו ונקווה שלא נצטרך לעבור עוד מבחנים קשים כאלו אם אולמרט יבחר אני מאמין שיהיו פה עוד נסיגות קטלניות.

sandbird4

New member
הנסיגות הבאות יהיו בצורה אחרת

פינוי בהסכמה ובשקט של ישובים מסויימים כדי לסדר סופית את גדר הגבול העתידית. בסך הכל כמה שינויים קוסמטים. את הפינוי "הגדול" כבר עברנו.

mean girl 16

New member
עם שרון, אולי. עם אולמרט- בחיים לא

אולמרט שיא השמאל. ממש לא מרכז. ממש לא שרון. קשה לכם להבדיל.. שאנשים רצו את שרון בלי קשר לימין או שמאל. יכולת לראות זאת אפילו מקריאת הודעות כאן. אנשים האמינו שלא משנה מה שרון יעשה, זה יהיה לטובה. פשוט האמינו בו. עם אולמרט המצב שונה לחלוטין. אף אחד לא סומך אליו. הוא נתפס כתחמן חסר חוט שדרה.

bhnadav

New member
אולמרט, ביבי ופרץ - כולם לא שרון.

מביניהם, היחיד שאני בכל זאת מוכן להפקיד בידיו את ניהול המדינה, הוא אהוד אולמרט, יחד עם הנהגת קדימה, שמוערכים בעניי מאוד מאוד.

למעלה