אנא, לא למחוק! זה באמת נכתב מהלב...

רק אריק שרון מסוגל להנהיג...

לא אולמרט לא פרס לא ביבי ובטח שלא הליצן הזה עמיר פרץ... כרגע עדיין לא מבינים את זה, שהמדינה נקלעה לאחת הצמתים הקשים ביותר, דור תש"ח{אריק רבין וכו"}הולך ונעלם, אני מקווה שלפחות אריק יחזור להיות בריא וינהיג את המדינה עוד 4 שנים, על מנת ליצור כאן את גבולות הקבע הבטוחים למדינת ישראל{רק עליו אני סומך בעיניין הזה הבן אדם יקריב את חייו לטובת המדינה}תהיה בריא אריק.

sandbird4

New member
מה הקשר למה שכתבתי?

בתוכנית לא היתה אמרה לבוא אף נסיגה גדולה נוספת, נקודה. ההמשך היה תיקונים קלים, ואת המהלך הזה שרון התחיל וכל אחד מסוגל להמשיך. כבר התחילו במשא ומתן על פינוי מרצון של ישובים, משא ומתן שעדיין ממשיך גם בלי שרון. נסיגות גדולות זה כבר עבודה רק לאנשים כמו שרון - והוא ביצע נסיגה כזאת. היות ואין כבר מאיפה לעשות "נסיגה גדולה" נוספת אז לא יהיו עוד כאלה. נשאר רק תיקוני גבול קלים ויש לנו גבול קבע שהפלסטינאים לא יוכלו לשחק עליו בהרבה במשא ומתן על הסכם הקבע. על אולמרט אני סומך בהרבה יותר מעמיר פרץ ועל ביבי אני סומך שיגיע למשרד האוצר
וכמה שיותר מהר.

כל הכבוד אהוד. רצית ולא יכולת

למה? כי שרון עשה את זה. אין לך בית, אין לך גוף הוא לקח לך הכל והוא מחכה גם לפרס על כך. השם נותן לכל אחד מה שמגיע לו.

אמממ, תיקון! לא אני כתבתי את זה..

ואני לא מאלה שרצו ולא יכלו! אני מאלה שהלכו בעניין הזה לפי השולחן ערוך יורה דעה חלק ב`! (לא להתפלל בעד ולא להתפלל שימות)!

סגול55

New member
ילה תרגע רצית ורצית ורצית ואנחנו

רצינו שתעוף מעזה והעיקר שעפת אז לך להתפלל ועזוב אותנו עכשיו כי אנחנו דואגים למלך ישראל בשר ודם שיבריא ויחזור למשפחתו.

תומרס1

New member
כל המאחלים למיניהם שמשהו רע

יקרה לשרון.. אתם מגעילים. ולמרות כל האיחולים הלבביים שלכם שרון בע"ה יבריא כי כולנו מתפללים ועוטפים אותו באהבה.

למה אתם פתאום אוהבים את שרון?

לפני כשבועיים כולעם שנאתם אותו, קיללתם אותו רציתם שימות, ועכשיו אתם אוהבים אותו.? צבועי שכמותכם. אני בכל מקרה מאחל לראש הממלשה רפואה שלמה אבל תבינו זה היה ברור שהוא יחטופ משהו אחרי מה שהוא עשה לעם היהודי. מה קשה להבין פה? ומפלגת קדימה לא תעלה שוב. נקודה. אין קדימה .

תומרס1

New member
מה זאת אומרת פתאום?

תמיד אהבתי את שרון והוא מנהיג שלא היה לנו כאן שנים רבות ומקווה שעוד יהיה בע"ה. והוא עשה רק טוב לעם היהודי. בושה מה שכתבת כאן. אתה מדבר בשם אלוהים? תתבייש!!! ומפלגת קדימה לא צריכה לעלות שוב היא כבר למעלה וגם תנצח בבחירות..

הצחקת אותי משהו משהו...

מה שהוא עשה לעם היהודי לעולם לא ישכח. אנשים סבלו,הוא זרק אותם מהביתי שלהם, אחרי שהוא החליט שיש התנחלויות, הוא שינה את דעתו ולחץ ידים לערבים המושחתים, הרגיש טוב עם זה והמשיך לרצות אותם. לא הוא לא מנהיג טוב, הוא מושחת ובניו גם כן, מנהיג טוב לא לוקח שוחד, מנהיג ישר אין לו תיקים במשטרה, מנהיג אמיתי לא משקר לבוחריו... מנהיג טוב זה מנהיג אמיתי, ישר, ללא תיכמונים ואין לי אפ דוגמא לתת לכם, כי במדינה שלנו אין עדיין שליטה טבעית ואמיתית. כל טוב

איזה בולשיט

אין מה לחפש ולא יהיה מה לחפש ברצועת עזה זה המעשה החכם ביותר שנעשה בישראל בעשור האחרון

באמת? אז למה מלכתחילה ראש הממשלה

הסכים להתנחלויות? קודם הוא היה פחות חכם? והיום הוא יותר חכם? בולשיט אחד גדול. הוא עושה מה שהוא רוצה והוא לא יעשה יותר. אמן!

שלום אני מבין שאת מחלקת לנו ציונים

מחו"ל ?!!! כך כתוב בכרטיס שלך ולכן : ראשית אני בז לאיחולים שלך , את מדברת למי שמכהן וכיהן כראש ממשלה בישראל. הוא נבחר ונתמך ע"י מרבית תושבי המדינה והכנסת . הוא פעל ע"פ אמונתו ומצפונו גם כשהקים את ההתנחלויות וגם כשפינה את חבל עזה !!! שלא כמוך , אנחנו חיים בישראל, חיים את היום יום , את התהפוכות , את שינוי סדרי העדיפויות בחברה הישראלית , את הצורך לשלום , את הצורך לחיות בכבוד , בביטחון מתוך חוסן לאומי . מרבית חברי הכנסת כמו מרבית תושבי ישראל תמכו במהלך ההתנתקות , הוא רק היה זה שביצע את המהלך האמיץ והכואב , לאחל לו שלא יעשה יותר ולסיים באמירת ברכה : " אמן" זה דבר שכפי שאמרתי אני בז לו במיוחד לאור מצבו הבריאותי ועוד יותר לאור העובדה שרבים רבים בישראל 0את יודעת אלה שגרים כאן) מסכימים איתו על כך. איני ח"ו בז לעם היהודי בחו"ל הוא חלק מהעם ומבשרינו , רוצים לשנות , רוצים להחליט תגיעו לכאן , תחיו איתנו , תרגישו ותחושו את תחושותינו ותצביעו אתם למי מאלה שמעמידים עצמם לבחירה . מאחל לך כמו שאני מאחל לו רק כל טוב הרבה בריאות ואריכות ימים באושר

הדניאל1

New member
שלום אהוד קוממיות למרות שדבריי לא

ישמעו פופולריים בעיניך אומר אותם בכאב , למרות הכל . כאיש ימין / מרכז , כזה המעריך ומוכיר את מפעל חייו של ראש הממשלה שרון, היודע ומרגיש את כאבו על עצם ההתנתקות , מה שהיה מפעל חייו לאורך כל השנים . כמו רבים וטובים אחרים כך גם ראש הממשלה שרון , התעורר "מחלום ארץ ישראל השלמה " . השינויים הפוליטיים , שאגב אני מאשים בהם את הליכוד יותר מכל אחד אחר לאורך השנים . השינויים החלו עוד בתקופת מנחם בגין ז"ל כראש ממשלה , הוא זה שפתח וסלל את הדרך "לויתורים כואבים " פינוי ימית והחזרת סיני לידי מצריים היו הסמן לעובדה שניתן "להחזיר שטחים" . השני שלו אני זוקף את הזכות לעובדה שהתרגלנו לויתורים היה יצחק שמיר עם ועידת מדריד הידועה (אגב בראשותם של נתניהו ודוד לוי כראשי המשלחת דאז במפגש עם ערפאת ומנהיג ערב השונים מה שסלל את הדרך להסכמי אוסלו אח"כ ) . מי שעוד תרםרבות ועודינו תורם ביבי נתניהו במהלכיו הפוליטיים המטופשים . העובדה ששלטון המערך/מפלגת העבודה עלו לשלטון בשנת 1992 בראשותו של יצחק רבין ז"ל . מה שהביא את הסכמי אוסלו וסלל את הדרך לחזרת רב המרצחים עראפאת לישראל. הסכמי אוסלו סללו את הדרך להסכמים רחבים כאלה שכבר שנים רבות הגדירו "מדינה פלסטינאית" באם נרצה או לא היא קיימת. תעודת זהות , המנון , דגל , צבא , אלה סממני מדינה מובהקים גם אם נטמון ראשינו באדמה ונאמר ההפך. נחזור שוב לנתניהו , הסכמי חברון , החזרת חברון לידי הראשות הפלסטינאית( " הסכמים יש לכבד " הוא יאמר אח"כ כאילו הסכמים יש לכבד רק בתקופתו ולא בכל תקופה אחרת !!! ) . שוב אני מאשים את נתניהו בעובדה שבגללו ובגלל תקופת שלטונו המאוסה נפל הליכוד ואיבד מיוקרתו בעיני הציבור מה שהעלה שוב את מפלגת העבודה בראשות ברק . מה שהביא את הסכמי וואי הידועים לשימצה ומה ש/הגדיר את ירושלים כבת חלוקה !!!!!! ( הליכוד והימין אשמים בכך עם הפלת ממשלת הליכוד/ימין !!!! ) . הסכמים אלה הם שסללו את הדרך לידי הפתרונות שיבואו אח"כ . מעבר לעובדה ש "מכאן רואים מה שלא רואים משם " , ראש הממשלה שרון הגיע לידי החלטה אמיצה נבונבה ונכונה בעיקר מסיבות דמוגרפיה ומצב נתון בשטח שיכול היה להביא לאובדן הארץ בהמשך וכפתרון מידי למצב אליו נקלעה ישראל עם ההסכמים האחרונים לטוב ולרע . להזכירכך ידידי , רוב העם כמו רוב הכנסת , כולל נתניהו שהצביע בעד ההתנתקות תמכו בהתנתקות של ראש הממשלה שרון !!!! מעבר לכל אלה ידידי , למרות שהגדרתי עצמי כאיש ימין לשעבר (כולם מרכז היום = התבגרו , למדו והפנימו אתהמצב החדש ... ) אני בהחלט חושב שההימצאות בשטחי היו"ש וחבל עזה במיוחד עשתה לנו כעם , כאזרחים וכמדינה רק רע לאורך השנים ואת זה אני אומר בצער רב . כמי שעשה מילואים בשטחים לא מעט , כמי שחזה "בהסתאבות" חיילי המילואים כמו תושבי הישובים מעבר לקו הירוק , ברוע שליוה את התושבים והחיילים לצערי גרמו לי להגיע לידי החלטה שאלה רק הלכו וגברו וחילחלו לתוך "שטח המדינה" . האלימות בכבישים , הרוע , האלימות ברחוב , האלימות במשפחה , חוסר האכפתיות , חוסר הפרגון כל אלה מבחינתי היו סממני "המילואים והשירות בשטחים" . איני בה להצדיק את הנעשה שם ח"ו , אני מוקיר ומכבד את כל אותם שהלכו להתגורר בישובים אלה שהגיעו לשם מסיבות אידיאולוגיות אבל , וזה אבל חשוב מאוד , המדינה והעם הלכו לאבדון מבחינה מוסרית . איני אומר את הדברים מתוך חולשה אלה מתוך כוח , מתוך עמדה של הבנה שזאת הדרך ולכן תמכתי בשרון והמשיך לתמוך בקדימה מהסבות הנ"ל גם אם בחלקם לא היו כאלה שהיוו את הסמן להתנתקות הם שירתו את הגיגי ליבי . בעניין התהילים ידידי , אתה אולי שכחת אותם אבל למעלה מ - 50% מתושבי המדינה לא והם מתפללים לשלומו של ראש הממשלה ומקווים להחלמתו המהירה וחזרתו לחיים הפוליטיים בע"ה ואם לא לפחות לחיק משפחתו .

למעלה