אנא עזרו לי!!

פוסיקאט

New member
אנא עזרו לי!!

אז ככה: אחרי הרבה בכי יללות ברוגזים והטלת רגשי אשם הצלחתי לשכנע את חבר שלי שנאמץ שני חתולים, אך רק באלו התנאים: 1. שיהיו גורים 2. שימסרו חינם 3. (ופה הקושי) שיהיה אחד לבן לגמרי ואחד שחור לגמרי 4. שיהיה באיזור המרכז אני יודעת שזה בלאגן, אבל אני כל כך אוהבת חתולים...יש לנו בית פרטי על הקרקע ואני אטפל בהם כל כך יפה שהם ישלחו לכם גלוית תודה אנא עיזרו לאחותכם לאהבת חתולים... עדי

תחפשי גורים באגודות

למען בעלי חיים, וגם את יכולה ללכת ביום שבת ליום אימוץ של s.o.s . יש גם אתרים באינטרנט עם לוחות אימוץ וכאלה. כל עוד זה גור לא גיזעי הוא בטח יהיה בחנם כי מה שחשוב זה שלגור יהיה בית חם. וזה טוב מאוד שאתם רוצים שני חתולים! לפי דעתי גור שחור לא יהיה בעיה למצוא, אבל גור לבן יהיה קצת קשה... אולי תמצאו גור לבן עם כתם?

פוסיקאט

New member
באמת שיש בעיה

עם אגודות, תנו לחיות לחיות וצער בע"ח אמרו לי שגור זה מאתיים חמישים ש"ח... המון תודה על התשובה ועל המידע איפה יש יום אימוץ של אס או אס והאם גם הם יבקשו כזה סכום? נ.ב. מצדי שיהיה כולו כתמים, אני מסתמכת על זה שכשחבר שלי יראה אותם ליבו יימס...

טל קר

New member
באגודות אכן לוקחים סכום כסף

כתרומה לאגודה, גם כהחזר הוצאות, וגם מבחינה פסיכולוגית מי שמקבל משהו בחינם נוהג לזלזל באותו משהו יותר מאשר אם אותו דבר עולה כסף. חתולים חינם לגמרי, יש בעיתונים נניח במודעות בעיתון העיר של חתולים למסירה. אבח קחי בחשבון, חתול זה אחריות לכל החיים (של החתול). זה לא איזה משחק או נסיון של בואו ננסה, ואם החבר שלי לא ירצה או שזה יהיה קשה מדי נעיף אותם לרחוב. כמו שאני נוהגת לומר, חבר אולי מחליפים, חתולים לא! גם לי היה חבר שלא אהב חתולים. אבל הוא ידע שאם זה או הוא או החתולים הבחירה שלי זה בחתולים (מי בכלל רוצה חבר שלא אוהב חתולים? משהו דפוק בו מהיסוד...). עם הזמן הוא גם התאהב בחתולים ועכשיו הם ישנים עם שנינו במיטה, וגם איך שהחבר שלי חוזר הביתה מהעבודה ומתישב בכורסא שלו החתולים באים לשבת לו על הברכיים ולקבל ליטופים. אם את בטוחה שאת יכולה לקחת את האחריות הזו לחתולים (וזו אחריות נפלאה עם המון בונוסים והמון הנאה): ההמלצה שלי - או לקחת מוטרינר בחינם (תשאלי את הוטרינר שלי, דניאל 052-211888) או לקחת ממכלאות עירוניות שזה גם נדמה לי בחינם, או ממודעות בעיתונים.

טל קר

New member
ועוד משהו חשוב. חתולים זה לא חינם.

חתולים עולים כסף. לא הרבה, אבל עולים. אין חתולים חינם. החול עולה כסף והאוכל עולה כסף והכלים והארגז עולים כסף וגם ביקור אצל וטרינר וחיסונים עולים כסף. 250 זה סכום די סטנדרטי ואפילו קצת זול לביקור אחד אצל וטרינר ממוצע, ויש כמה ביקורים כאלה בשנה. לא צריך להיות עשיר מופלג כדי להחזיק חתול, ממש לא, אבל אם רוצים חתול שלא יעלה כלום, אין דבר כזה. וזה עוד שיקול של האגודות, מי מוכן להשקיע בחתול שלו ומי לא. שוב, אני לא אומרת שאת צריכה לשרוף 500 שקל סתם, אני רק אומרת שאת צריכה לשקול את כל השיקולים לפני שאת לוקחת חתול כשבן הזוג כל כך מתנגד או אם יש בעיות כלכליות שלא מאפשרות לכם.

shanty.G

New member
תיקון קטן:

במכלאות ההסגר העירוניות לוקחים בסביבות 200 שח´ לאימוץ חיה. כל הכבוד על עבודת השיכנוע וההחלטה, פוסיקט! גם אם תקחי חתולים ממסירה, תצטרכי לשלם סכומים אלו ואף גבוהים יותר על חיסונים ועיקורים. האגודות לוקחות תשלום מכמה טעמים: 1. כמו שאמרה טל- מה שבא בקלות יתעופף בקלות. 2. פעמים רבות אלו מחירי הטיפול בבעה"ח. 3. חלק מהכסף הוא תרומה לאגודה להצלת חיות נוספות. הייתי ממליצה לך לקחת מאחת האגודות, בהן פעמים רבות החתול כבר מחוסן, ותלוי בגיל (החל מ 5 חודשים + -)- גם מעוקר/מסורס. גם אם לא- הם נותנים שירותים אלו בהוזלה משמעותית. אם את מתעקשת על "ללא תשלום" יש בפורום הזה ודומיו בכל הרשת המון חתולים המחפשים בית חם, בד"כ ללא תשלום. בהצלחה!

פוסיקאט

New member
תיקון קטן

לכל העונים, תודה רבה אל דאגה אני מגדלת חתולים כל חיי, אני מודעת להוצאות ולהשקעה בטיפול, וחברי מאוד אוהב חתולים, כמו שיש כאלו שרוצים פרסי ב700 ש"ח, אז חבר שלי מעדיף חתולי רחוב, ואני מאוד גאה בו על כך, אז אין צורך להתעצבן, רק להציע
ובעניין ה-500 ש"ח ,אין לנו בעיה של כסף, זה פשוט עקרון, כאשר יש חתולים שמתחננים לאימוץ, קיבלנו כבר הצעות לקבל כסף על האימוץ, אין שום סיבה לשלם סכומים לאמץ שניים.

**לילך**

New member
אתם עשר ../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שכשיש כל כך הרבה חתולי רחוב מסכנים ומקסימים שמחפשים בתים ,אין שום הצדקה לקנות חתול בכסף מלא. ואם זה השיקול שלכם ,אז אולי באמת כדי לכם לאמץ מעמותה ,אולי דוקא מצער בעלי חיים תל אביב ,שמרדימים חתולים ,ככה תדעו שממש הצלתם חתול ממות.

shanty.G

New member
חתול אפור קטן מחפש בית, דחוף!

פוסיקט, אולי התפשרות על השחור? אם לא יימצא לו בית... ראי קישור לפורום חתולים

**לילך**

New member
היי פוסיקט - זו החלטה מצויינת

כמו שכולם אמרו ,אין דבר כזה חינם לגמרי ,גם אם תקחי גורים לא מעמותה ,זה אומר שתצטרכי עוד מעט לעקר אותם (חתולה -כ 300 ש"ח ,חתול -כ -200 ש"ח) לחסן אותם (חיסון ראשוני -זה למעשה שני חיסונים -כ200 ש"ח). אם הם יחיו בגינה ,אז הם לא צריכים ארגז חול ,אבל אוכל כמובן שיעלה (הם זקוקים למזון מיוחד לחתולים , לא טוב לתת להם רק שאריות של מזון אנושי). שלשום ראיתי גור שחור מטמטם וחברותי במיוחד ,הוא כל כך ידידותי שאחרי שנתתי לו קצת לה-קט ,הוא טיפס עלי והתרפק כל כך ולא רצה לעזוב אותי ,מזמן לא ראיתי גור כזה ידידותי ,זה בכפר-סבא ,אם את מעוניינת תשלחי לי מייל ואני אשלח לך פרטים מדוייקים ,היה שם עוד גור שחור/לבן. לגבי לבן לגמרי -קחי בחשבון שחלק מהחתולים האלה הם חרשים - מי שיוכל להסביר לך בדיוק מתי חתול לבן חרש ומתי לא זה אלון ביגלר שיודע המון על גנטיקה של חתולים -תשאלי שאלה ב פורום גנטיקה של חתולים ותקבלי תשובה מדוייקת. לפני כמה שבועות ראיתי גורים אפורים מטמטמים אצל בחורה בשם אלה בפתח תקווה , אלה גורים של חתול חצר לא גזעיים אבל נראים מאד מיוחדים ,אז אם בא לך לראות גורים אפורים-כחולים מקסימים ,גם תשלחי לי מייל. חוץ מזה יש המון לוחות לאימוץ חתולים שאנשים מפרסמים בהם חתולים מקסימים , את יכולה להסתכל ב לוח לאימוץ חתולים . כמעט בכל אתר של בעלי חיים יש לוח אימוץ ,תחפשי גם שם. שיהיה בהצלחה ושוב זו החלטה ממש נפלאה.

פוסיקאט

New member
המון המון תודה לילך

על הכל בדקתי את הקישורים אני בכל זאת מעדיפה גורים. אולי זה יישמע טיפשי לחלק מכם, אבל כמגדלת חתולים בעבר, אני חייבת לומר שאין הרגשה נפלאה יותר מאשר לקחת גור קטן מפוחד ומלוכלך ועם הרבה טיפול ואהבה לראות אותו גודל לנסיך מפונק ומלא ביטחון
איתכם הסליחה

חתולה לבנה

היי פוסיקאט. ראיתי הודעה בפורום של שונרא, של אישה שמעוניינת למסור חתולה לבנה. אני חושבת שמדובר בגורה. בכלל יש שם המון הודעות על גורי חתולים למסירה אז כדאי לך להיכנס לפורום של שונרא ואולי שם תמצאי לך חתול לבן (או שחור). בהצלחה!

דובי123

New member
אם את מוכנה לחתולי רחוב

אז בסביב שלי יש מלא [גם גורים] הרוב שחורים כפחם הרצון לשחור וללבן גורם לי לתחושה לא כלכך טובה שאת רוצה אותם למשחק או לתצוגה מקווה שאני טועה אם אשתכנע אולי אתן לך חלק מהגורים שאצלי

פוסיקאט

New member
אתה צודק

תחושה נכונה מאוד, אני באמת רוצה אותם למשחק לא תכננתי עליהם ככוח עבודה בבית

ריקי1

New member
למסירה גורי חתולים

אני יכולה להציע לך, בשמחה, שניים מגורי החתולים שלי (נולדו לי הרבה), שהם מקסימים ומתוקים וידידותיים מאוד. אני בבת ים, טל´ 258806-055.

shilgiya

New member
חתול שחור וחתול לבן

היי! ראיתי בפורום חיות של פטשופ שיש מישהי שמעוניינת למסור חתול שחור וחתול לבן. אומנם הם לא גורים אבל הם כבר רגילים אחד לשני ומחונכים. לדעתי שווה לנסות. www.petshop.co.il בהצלחה שלגיה

למעלה