אנא עזרתכם למציאת משרד עו"ד-להתמחות לבחור נכה

משרדית

New member
אנא עזרתכם למציאת משרד עו"ד-להתמחות לבחור נכה

הבחור חייב כסא גלגלים המשרה צריכה להיות באזור חיפה עכו, קריות נשר והסביבה. הוא מקבל את כל העזרה מביטוח לאומי כולל מלווה בחור מקסים וחביב סיים את האוני' חיפה בממוצע מעל 80 כמו כן סיים בזמנו תיכון בהצטיינות וגם למד שנתיים חינוך חדור מוטיבציה מאד חברותי בעל ידע ברוסית עברית ואנגלית אנא עזרתכם למציאת משרד להתמחות עבורו. השרות ניתן ללא שום תשלום מצד המשרד הקולט. רק לתת הזדמנות אודה לכם על עזרתכם שמי מירי ואני ידידה שלו. ניתן לשלוח הודעה ב SMS 0523613328 או במייל [email protected] תודה תודה תודה

מירה שלום,

למד עימי סטודנט,שלהבדיל, חלה בניוון שרירים תוך כדי הלימודים. מציאת התמחות לאדם עם צרכים מעין אלו עשויה להיות קצת מסובכת, אבל היא אפשרית. אני מציע שתכתבו מודעה ושימו אותה באתר לשכת עו"ד. אופציות נוספות: לפנות ליחדיה להכוון תעסוקתי באוניברסיטת חיפה, שוודאי תשמח לעזור לכם או ליחידות נוספות אחרות באוניברסיטאות (למרות שקצת קשה לי לראות איך הן יקחו על עצמן טיפול בסטודנט שאינו בוגר שלהן). ואופציה נוספת - ליצור קשר עם אתרי השמה באינטרנט ולבקש את עזרתם. בהצלחה, ורק בריאות!

ניתן גם..../images/Emo13.gif

לבקש את עזרת הלשכה בחיפה. לטעמי בעזרת פגישה עם ראש הלשכה והמצאת מסמכיחם רלבנטיים הם יהיו מוכנים לעזור. שווה לנסות! בהצלחה!

למעלה