אנא שרשרו את מחירי המוצרים שהייתם רוצים

מתכNET

New member
אנא שרשרו את מחירי המוצרים שהייתם רוצים

נתניהו מגבש צוות שיבחן הורדת מיסים עקיפים,אנא שרשרו מוצרים ואת המחיר הרצוי אבל שיהיה הגיוני,אני אתחיל ליטר דלק-5 ש"ח לליטר

goldy

New member
אתה יודע לחשב עלות סופית ללקוח?

אתה יודע כמה עולה לייצר ולשווק?

goldy

New member
יש מידה כלשהי של צדק בדברייך

אם המדינה לא הייתה גובה מיסים בכלל הרוב המוחלט של המחירים היה יורד בלפחות 50%.

the new L

New member
כלומר יותר מהמחירים האלה אתה לא מוכן לשלם?

זה אומר אני מניח שכיום אתה לא צורך דלק?

misty10

New member
הנה כמה מוצרים שלי... בעיקר מזון

גבינה לבנה 750 ג' - 12 ש"ח שוקי עוף טרי - 15 ש"ח לק"ג שכר דירה על דירת 4 חדרים קומה ראשונה - 1800 ש"ח אוכל לכלב - 18 ק"ג 140-160 ש"ח נעלי ספורט - 200 ש"ח

goldy

New member
מכנסיים וחולצה: עד 100 ש"ח לפריט

זאת קצת בעיה כשמטרת החנות היא קודם להרוויח, כאשר עצם שיווקו של פריט לבוש כלשהו הוא תירוץ בלבד לעכשיו עוד כסף.

CapitanMorgan

New member
זה המחיר שלהם ופחות בסוף עונה

אף אחד לא מהכריח אותך לקנות אותם בעונה.

CapitanMorgan

New member
תגובה

נעלי ספורט כן עולים 200 שקל אלה כן אתה רוצה נייק. וזכותם של נייק לקבוע את המחיר שהם רוצים. זהו אינו מוצר יסוד. 1800 שקל ל4 חדרים לדעתי ריאלי בפריפריה

yellow feather

New member
תלוי באיזו פריפריה.

אם אתה מדבר על דירת 4 חדרים בדימונה - אולי וגם על זה אני לא הייתי מהמרת. אם אתה מדבר על קרית גת - אז ממש לא. ב-1800 ש' אפשר לכל היותר לשכור דירת 50 מ"ר בת 60 שנה ששופצה לאחרונה אי שם בשנות ה-70.

סקרמנטה

New member
עכשיו בחנויות מהדרין: 2 גבינה 750 ב-22 ש"ח

(אאל"ט של סקי) אז זה אומר שגם במחיר של 11 ל-750 גרם עדיין יש רווחים, אפילו אחרי ההכשרים המחמירים... ונעלי ספורט יש גם ב-50 ש"ח :) אני מניחה שהתכוונת לאיכותיות ממותגות.

misty10

New member
נעלי ספורט ב- 50 ש"ח

לא בטוח שהסוליות מספיק איכותיות כדי לא להרוס את הרגל, ואני עושה הליכות של לפעמים שלוש וארבע שעות, ככה שאני צריכה משהו איכותי... מבצעים יש בכל מקום שבו רואים פתאום ירידה במחירים, רוצה לראות שינוי? תנסי להחרים את מוצרי תנובה... תראי איך פתאום היא תנסה להיות "נחמדה" ולהוזיל עלויות

מה נקרא אצלך הגיוני? 5 שקל זה הגיוני?

אם היינו מדינה עשירה המחיר היה הגיוני ל3.80 בערך זה המחיר בלי המיסים

אני אכתוב על מוצרי תינוקות

מאחר שזה אחת ההוצאות העיקריות שלנו מטרנה רמי לוי מוכר ב48.9 ללא שלבים בשמן שעם שלבים עולה ברשתות אחרות 59! המחיר שצריך להיות תחת פיקוח הוא לא יותר מ45. זה היה המחיר עד לא מזמן ומקפיצים אותו יותר מידי שלא בצדק בעיקר כי אין תחרות טיטולים של האגיס עולים בד"כ בחניות גדולות 65 ומעלה מה דני עושה? קונה רק בסופר פראם ורק שיש מבצעים והמחיר 39.9 יש לנו כבר 10 חבילות בבית, (אם מישהו נתקע שיפנה אלי) אז נכון שזה רק לחברי מועדון וזה רק במבצעים, אבל אם שופרסל יכלו לצאת בצבע של 2 חבילות ב70 (שגם מהם קניתי) אז המחיר הנורמלי אמור להיות 45 - 49! מטרנה פעם המחיר עמד על 11.9 היום על 14-15 ואין על זה אף פעם מבצעים
המחיר צריך לחזור או לרדת ל12.5. מתכנת כתב את זה על מוצרים מה עם שירותים? למה עולה לי עמלה בבנק לאומי 1.65 על כל פיפס שאני עושה בעו"ש שלי??? הבנק מרוויח רק מזה בסופו של שנה מעל מיליארד שקל, למה???????? המחיר צריך להיות 40 אגורות ואולי פחות!

הכוכב33

New member
מחירי החלום שלי בשקלים

אפרסקים/אגסים/ענבים 5 ש''ח לק''ג סיגריות-9 ש''ח לקופסה ליטר בנזין-4 מחשב נייד-1,500 ש''ח אקדח+מחסנית-1,000 ש''ח טיסה במסוק- 2,000 ש''ח דירה 3 חד' בת''א- 500 אלף ש''ח אופניים-300 מכונית חדשה-20 אלף חתונה הכל כלול-30 אלף

orenzoozya

New member
הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

זה לא יעזור לאף אחד,אחת הסיסמאות שנזרקה לאוויר באם כול ההפגנות הייתה "הון שילטון עולם תחתון". הכול מתחיל מלמעה מהקודקוד שמסביבו יושבים חבורה של אוכלי חינם בעלי אנטרסים אישיים ומשפחתיים בלבד,ולכן הבעיה היא לא ביבי וחבורתו, זה שביב מגלה לנו כול פעם מחדש איזה קוסם מילים כושל הוא "זה סופרטנקר חברתי תעזרו לי להמריא איתו",רק מעצימה את העובדה שהם למעלה בממשלה צוחקים כול פעם מחדש על האזרח הקטן שנאלץ לשלם ובגדול. אי לכך ובהתאם לזאת רגע המבחן הוא בקלפי,ובכנסים למינהם בהם משתתפים שרים,חברי כנסת וכל בעלי האינטרסים. הייתי מצפה שהפעם באמת כול העם יתאחד למען המטרה החברתית אבל כול אחד כאן דואג רק לעצמו ולסביבה הקרובה ביותר שלו. מה שהכי מבאס בכול הסיפור הזה הוא שהגרוע מכול עוד לפנינו ובגדול. אורן זוזל. zoozya.co.il

goldy

New member
אורן, בתור אחד שעושה קולות של חכם:

מה אתה עושה כשלא משנה בכלל כמה המצב חרא, רוב המצביעים, לרבות אלה שלא מצביעים, מכריחים אותך לקבל בכוונה שילטון שאתה יודע שהוא בכלל לא הגיוני?

למעלה