אנא תשובות

מצב
הנושא נעול.

wiseman

New member
אנא תשובות

אנא תשובות
בהמשך להודעתי מאמש אין מדובר רק בעסק אבל אני הייתי עוסק מורשה ובבחינת החוק עוסק מורשה הוא אני ואשתי באופן אוטומטי בתיק מס הכנסה אבל תענו לי בבקשה לגבי כל שאלותיי

תשובה

אנא תשובות
בהמשך להודעתי מאמש אין מדובר רק בעסק אבל אני הייתי עוסק מורשה ובבחינת החוק עוסק מורשה הוא אני ואשתי באופן אוטומטי בתיק מס הכנסה אבל תענו לי בבקשה לגבי כל שאלותיי
תשובה
אי אפשר לומר לך לאיזה הסכם להגיע. אם אתה רוצה חלוקה שיויונית עליך לפנות לעו"ד ולבדוק אתו אם העסק משותף. הרישום הפורמלי במע"מ לא רלוונטי. השאלה איך קם העסק, מה היה חלקה של אשתך. האם עזרה לך? אם העסק משותף יש שיתוף גם בחובות.

תשובות

אנא תשובות
תשובות
1. כל הרכוש המשותף, לרבות העסק והחובות מתחלקים בין שני בני הזוג, למעט נכסים שנרכשו לפני הנישואין ו/או מתנות וירושות. כמו כן חובות שלא נוצו בתום לב או בדרך החיים הרגילה או במהלך תקופת החיים המשותפת אינם חובות משותפים. 2. לגבי סכום המזונות - לא הבהרת באיזה שלב של הליכים משפטיים אתה נמצא. סכום המזונות הוא פונקציה של גורמים אחדים כמו השתכרותך, השתכרות אשתך, אופן חלוקת הרכוש, וכיוצ"ב. 3. לדעתי עליך להתייעץ עם עו"ד לגבי מטרתך בסוף הליך הגירושין והאסטרטגיה הראויה להשיגה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה