אנדה סטן טודוס? דורמן?

../images/Emo51.gif בת של קפון

לא רוצה להשוויץ אבל בד"כ לפי המתכון אני יודעת להבחין אם שווה או לא, אז תגידי לאבא שלך שהמתכון שלו שווה שווה. תגידי היה טעים? ותגידי גם לאבא שילמד אתך לדינו... זו שפה מתנגנת ונעימה... תודה.

avielss

New member
אלימפיי לוס ביסקוצוס (ניקיתי קוקיס)

והתעצלתי להרשם

מה גודל החצילי המתאים למתכון../images/Emo35.gif

נודניקית אני יודעת (

Lcapone

New member
אנדה סטן טודוס? דורמן?

דווקא ביומי הראשון כמשרת הפורום נעלמתם? ניסיתי לפרסם את פורומנו החביב בפורום הלדינו של YAHOO ומה מסתבר? כל הודעה צריכה לעבור אישור של המנהל ורק לאחר מכן מפרסמים אותה, אז נראה אם יאשרו. שניתן לכם עוד כמה פנינים שתתעוררו?

Lcapone

New member
גם לנודניקים מגיעה תשובה...

ולנודניקים חביבים כמוך- על אחת כמה וכמה ! ובכן:אני מעדיף את החצילים הצרים והארוכים (אני לא צריך ללמד אותך איך בוחרים חצילים זכרים טובים- נכון?) בכל מקרה צריך לקחת בחשבון חצי חציל למנה. ואלתור שלי: במקום לטגן את החצילים קלות כפי שמבקש המתכון המקורי, הברשתי בשמן זית וקליתי בגריל שלוש דקות מכל צד ויצא מצויין! ותמשיכי לנדנד כמה שיותר!

רותי ב.

New member
אז איך יודעים אם זה קיבל אישור?

אולי צריך גם לכתוב למנועי חיפוש דוגמת Google ו- Alta-Vista, שאחת התוצאות של מילות מפתח: Ladino ועוד שמות השפה יפני גם לפורום הזה. כנ"ל גם למנועי חיפוש ישראלים של Walla, למשל, ועוד אחרים.

avielss

New member
אני מרגיש עשיר

יש לי משרת..יאאאאאאא אפרופו משרתים סבתא שלי היתה אומרת ":קומה פוקו-טוומה מוסו" תכל מעט-תקח משרת לא יודע..אולי זה איזה שהוא שיעור על חסכון

Lcapone

New member
וסבתא שלי היתה אומרת...

בנושא החסכון שהזכרת: "מונצ´ו אי מונצו סי וה" תרגום: יש הרבה- הולך הרבה" למשל: אם אהיית רוצה לקנות שני קילו במיה, סבתא שלי היתה אומרת שתקנה קילו אחד, כי: "מונצ´ו אי מונצ´ו סי וה" ויש לי בקשה, תחינה אפילו: התוכל לאסוף את כל הפתגמים והאמרות שלך שהופיעו עד היום בפורום, וגם כאלו שלא, ולהעביר לי במייל בקובץ וורד? אני רוצה לרכז את כל האמרות והפתגמים בנפרד להנאת חברי הפורום ולמען הנצחת השפה. אז אם תתפנה לזה בין טיפול בחתול לבין כביסה, אהיה אסיר תודה

Lcapone

New member
מחכים...

כשיתעורר המנהל ויחליט... ובקשר לקידום האתר- אל תדאגי הנושא בטיפול מסיבי!

Lcapone

New member
נו וס א איר א קומר? יה וינו לה אורה

אי יו טנגו אמברה. סטו אספרנדו א מי איז´ה קה יה וה ויניר א לס דוס א קומר אינג´ונטוס. הבנת? גם אני רעב ומחכה לביתי שתגיע בשתיים ואז נאכל יחדיו

gingit1

New member
יו יה קומי

אנדה סטס? נו לבורס? קואלו וס אקומר אוי?

אי יו יה קומי../images/Emo3.gif

טריי דה קזה במיה קון ארוז אי גאינה. הבאתי מהבית במיה עם אורז ועוף... קרו אזר פוקו דה רג´ים רוצה קצת לעשות דיאטה (
קפון קוואנטו אניוס טיינה טו איז´ה? קפון, בת כמה הבת שלך? אי אה טי ג´ינג´ית תה פלזיו לה נוסטלגיה? ולך ג´ינגית מצאה חן בעינייך הנוסטלגיה???? בואנס פרסונס לוס קרו מוי מונצ´ו. אנשים טובים אוהבת אותם מאוד. היידה סה דבה לבורר און פוקו. היידה, צריך לעבוד קצת (

Lcapone

New member
מי איז´ה

מי איז´ה אס 18 אניוס, אי טנגו טנביין און איז´ו קה טיינה 16 אניוס והמאכל היחידי כמעט שאני ממש מתעב: במיה...

Lcapone

New member
ומוס א קומר מירינג´נה

1. ולא סתם מירינג´נה, כי אם מתכון מופלא שגיליתי ב"טעם העיר". אם תרצי פרטים אשמח.( הרעיון הוא חצאי חצילים אפויים בתנור מרוחים בפסטו, עליו טון גבינות, ועל הכל רוטב פטריות) 2. יו לבורו אין קזה סוי קופירייטר פרילנס

קפון - מה פלזה טודו דה מירנג´נה

טרייה אל רצפט - ו אזר לה קומידה פרה שבת. תרשום את הרצפט אבשל את התבשיל לשבת.

למעלה